TUESDAY OFF

Hej!
Idag när jag slutade runt 9 lade jag mig för naptime, vaknade 3 timmar senare & gudars skymning vad skönt det var att få sova ut!
Nu ska jag in till stan för att möta upp Lisa för shopping, no more shoes okey?! haha. Har föresten tittat på Hannah Montana the movie hela förmiddagen, söt film eller? Jag är kär.

Pusshej!

"I dont wanna be just another one"

Ibland behöver man folk mer än vad man själv tror, insåg ikväll att vissa människor här får mig att må riktigt j*vla dunderbra&superawesome! Har man en dålig dag så vet man vilka man ska träffa.

Kom hem från kareokekvällen nyss, så mycket folk, vi var knappt inne alls utan stod utanför och samtalade och skrattade åt folk som hade fått i sig lite för mycket av det goda. Och det bestämdes även att om jag får ledigt på torsdag morgon så blir det en tripp till beachen på onsdag kväll, för att se fireworks och sen tillbringa hela torsdagen på stranden, hur bra känns inte det?! hoppas nu det funkar!
Nu ska jag sova, imorgon ska jag fixa mina barn för daycare och sen ska jag möta upp Lisa i stan för lite shopping, mums!

Puss & godnatt.

SKRATT



Lägger upp videon igen eftersom jag raderade den sist.


SAMSUNGCASE



rättvist ska det vara, om Iphonen fick kläder så ska min samsung också ha det! Beställt från amazon.com


SÖNDAG

HEJ!
Igår jobbade jag som sagt till 12, sen tog jag en nap med barnen och efter det tog vi en tur till IKEA. Blev mest mat/godis för min del, och en glasburk att lägga alla mina ringar i, och fler av deras doftljus (jag är kär). Nu lullar jag runt i ett stort linne, F.s hood och knästrumpor typ, kan tillägga att det är 35 grader ute men svinkallt på mitt rum, eller så är jag bara känslig mot AC.n & har ätit för mycket is.
Efter IKEA igår tog jag en 5 minuters dusch, fixade 5 minuters sminkning, drog på mig det jag hade närmast typ och åkte på fest hos Carlos.
Vi stannade inte så länge, både jag, filip & f var svintrötta så vi åkte hem, skönt att bara sitta hemma & ta det lugnt faktiskt, men var så skönt att äntligen träffa MIN christina igen, & LISA! Människor som dem får man leta efter!
Tog inga bilder alls igår, glömmer alltid bort kameran! Nu ska jag tända ljus, hämta glass då halsen fortfarande är svullen och titta på film!

Min mamma får gärna ringa någon dag föresten :) & gärna min söta pappa med!


STUFF



väst från h&m, tänkt att ha utanpå min skinnjacka i höst



blus från Abercrombie & Fitch, min nya favorit!



& vita converse, mina fejk föll som jag nog sagt ISÄR.

Lite shopping från veckan som gått, ska försöka spara lite mer pengar nu! Haha, det är svåååårt!

"DADDY SAD AH AH"


 
f visade mig den här filmen igår, SÅ KLOCKREN!


Tiiiireeeed

Heey, Guuuuud vad trött jag var imorse, trodde aldrig jag skulle komma ur sängen haha. Igår var jag som sagt hemma hos f, tog det bara lugnt med tanke på att jag skulle jobba, insåg att det är lättare än man tror oc glömma bort tiden, tur att jag hann med tbanan i alla fall. Ikväll är det party men i eftermiddag ska vi åka till Ikea, jag och mina hosts. Höööreeees

Heeeeeeey

Nu äntligen funkar det att blogga med min iphone. Barnen vaknade tidigt idag så jag lär ha två ööövertrötta barn här om en stund. Men det funkar nog, dem brukar bli gosiga när dem är trötta, ibland haha. Igår var f hemma hos oss för första gången, succe kan jag ju säga, både barnen och mina hosts älskade honom, tur det haha. Känner hur trött jag är nu och har varit hela veckan efter alla sena tunnelbaneresor, men jag klagar inte, dessutom ska jag jobba imorgon från 7 till ett, konstigt nog känns det ganska lugnt faktiskt. Ska ta mig ut till gettot ikväll till f så det lär bli en toppenkväll ändå. Nu ska vi gå ut och leka, puss

♥AMANDA ANDERSSON

Ibland är livet som en berg&dalbana, igår var jag lycklig, på riktigt, jag fick se AMANDA i cam, åh vad jag har saknat alla hennes miner, peacetecken och fix med håret ^^ haha. Det var helt lovely att prata med henne, och jag kände verkligen att vintern och hösten kan bli jobbig, jag är van vid att träffa henne varje dag, prata med henne, smsa och ja höras av varje dag! Hon är min bästa vän, och jag vet seriöst inte hur jag ska hantera ett år utan den underbara skruttungen.


HOPPSANSA

Sofia Borg undrar när hon sist började göra hoppsasteg i ösregn med världens största leende på läpparna för att sedan börja rusa och forsätta så hela vägen hem från tbanan.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD



Sötisar på festen i lördags, Danny, martin & Felix. Alla ser dem lite retaderade ut i alla fall ;)

TRIVS HÄR!

Godkväll (klockan är 00:15, så mer godnatt)
Kom nyss hem från Unos (kareokebaren), antar att fighten förra veckan skrämt bort folk för det var verkligent tomt om man jämför med alla andra kvällar. Nu lyssnar jag på julmusik, ska snart göra natten här, men jag kan vara trött imorgon för jag har hela dagen OFF. Eller ja nästan, ska upp med min hostmum och göra barnen redo för daycare, sen är jag ledig fram tills 5, då ska jag ta tunnelbanan och hämta fisarna, längtar! Sen ska jag på dejt med mr tyskland och hans roomie, awesome. Lär bli sen natt imorgon med, så jag borde vila imorgon, ska försöka ut och springa (alla råder mig not som hört mig prata & framförallt hosta) men jag ska gå-springa fyi.  På onsdag ska jag shoppa med Marie & Lisa, två au pairer här, Lisa från Tyskland och underbara marie från Sverige! Kommer bli en toppendag det med känner jag på mig nu, Lisa ska visa mgi lite nya butiker jag visst missat, haha, bra för jag behöver kläder!
Hepp, dra ner musiken på low och lägga mig i sängen med owen (min goseko) kanske?!
Pussar godnatt på mammafamiljen, pappafamiljen & amandafamiljen, saknar er! Speciell puss till bästis med, u know who u are ;)


MUMS, love

I love all of my friends here, they are gonna make my year here so awesome! All the time we spent together until now, nothing can ever compare to that. I really feel that this is real friendship, it feels like u know me so well allready. All my love to u guys!


SOLDIERS


Jag grät som ett barn, så gullig.


SJUKTJEJ90

Goddagens folket!
Jag är SJUK, riktigt sjuk dessutom. Men dum som man är så åkte jag iväg till Brighton på fest hos Carlos igår, dummaste jag kunde gjort. Tappade rösten, hostan blev värre, och jag fick sprängande huvudvärk, och idag mår jag riktigt dåligt. Ska vila och hoppas på att det släppt lite tills imorgon i alla fall, hatar att vara sjuk!
Imorgon är det ju kareoke & då tänker jag minsann inte vara sjuk, never ever. På tisdags ska jag dejta Felix (hahahahah, skämt), så då kan jag inte heller vara sjuk.
Föresten har vädergudarna lyssnat på mig, DET REGNAR IDAG :D Nu ska jag tända massa ljus och fusklyssna på julmusik!

PAKET



Post idag, 20 snusklubbor från mamma & familjen, lovely!

NOSTALGISK



OKEJ DÅ, jag saknar sverige, okej, är ni nöjda nu?! haha, jag har till och med gråtit en skvätt, och det på grund av Lasse Berghagen, för hur mycket sverige är han inte?! Hur mycket sverige är inte Allsång på Skansen?! Gud, jag saknar sverige, trodde aldrig jag skulle säga det! Jag saknar mitt hus, mitt rum, min säng, magnus jag saknar tom att klippa gräsmattan haha, jag saknar att spendera sommrarna i stugan i halmstad, att träffa underbara grannar, att ligga på östra stranden och jag saknar tom svenskt regn. Nu plågar jag mig ännu lite mer med musik som är så mycket PAPPA som det bara kan bli. Mamma vi har inte så mycket musik, du är mer min matbutiksperson, haha! Min mamma och jag brukar alltid gå på Ica hemma och asgarva, eller ja i alla andra butiker med dessutom, vi vet hur man skrattar ihop! Vad känslosam jag blev nu då, men ah orkar ni läsa allt så grattis! Ni har vunnit en ny röd brödrost, kommer på posten inom kort!

Och, nu är jag dessutom sjuk på riktigt, trodde det var nog förra veckan med en liten förkylning och hosta som hette duga, men nu har jag väl fått feber med, en redig förkylning och en hals som inte ens vill svälja pepsi (FY), så typiskt.

KISSEKATTEN



älskar Gilligan, hon är alltid klockren den katten. Här satt hon i 40 minuter typ och bara kollade på fönstret. Ibland ställde hon sig upp på fönsterkarmen och tog på rutan med tassen, haha! Hon ville ju bara ha fågel till lunch!


MAYBE I FEEL A LITTLE BIT FAT



... min hostdad köpte detta till mig förra helgen, och det tog slut i onsdags, oops..

KÄRLEK






















Sen har jag ju finaste värdbarnen i världen också!

MORE PICTURES




ser ni snoret, SER NI vad jag har stått ut med, haha, tur att jag älskar mina barn!






GULLIS!




love love love

lullaby, im not nearby
sing this lullaby to yourself
dont you cry
no dont you cry
sing this lullaby to yourself


cos when i arrive dear
it wont be that long
no it wont seem like anytime
that ive been gone
it aint the first time
it wont be the last
wont you remember these words
to help the time pass


so when youre so lonely
lyin in bed
and nights closed its eyes
but you cant rest your head
everyones sleepin
all through the house
you wish you could dream
but forgot to somehow



MUMS PÅ GULLISAR


Vivian när hon precis vaknat och vi skulle äta frukost, hög feber och ubersnorig stackarn.


Samma sjuka tjej efter frukost & bus med världens bästa au pair.


"U said what?"


"Oh u wanted to take a picture, ofcourse"


"I dont want to talk about it, OKEY?"

Haha okey, at least I think it was kinda fun :)

fortsättning





fin grabb.


MÅNDAGSBILDER, LITE SENT


Anna & cillisen


Esteban & Francoooo


Martin & Sofia


Laura & Lukas


meee


Lucaaas


Anna, Sofia, Martin, Alina




MINA FINA

I fredags hade jag & barnen en fotodag, och jag har massa bilder jag vill visa er. Dem är ganska fotogeniska i vissa tillfällen, tänker dela upp bilderna i olika inlägg så ni slipper se alla på en gång!




isn´t she lovely?


finaste lillgrabben









ser ni ögonen? jag älskar den här bilden!


Vivian, hon ser ut precis som en trollunge, fias fina trollunge!


gullis


I´m gonna show u, look here



ser ni snoret på dem här bilderna? haha EN HEL vecka var dem sånna.





fina barn jag har va?


BIGSIS MISS HER BROTHERS AND SISTERS

Jag skulle bli riktigt glad om mina fina föräldrar kunde krama om mina fina syskon lite extra idag och säga att storasyster saknar dem fruktansvärt mycket!

NÅGRA BILDER I ALLA FALL


FREDAG


maaaaaartin, bästavän


mathias&martin


Isblock med 2 eh, inte rör, men kommer inte på, och längst upp häller man öl och sen ska man dricka :P

LÖRDAG


sofia,martin&isac


anabanana


martin i annas nerdisar, haha


meee


sooffiiiaaa


Oscar är den gladaste personen jag vet, han ler alltid såhär :)


-



såhär snygg var jag i fredags.


BIOLIO

Godkväll, eller godnatt för er kanske, haha.
Jag har haft en hyfsat bra dag, barnen ville bara sova 1 timme så jag har haft två trötta men söta barn att underhålla. Jag har snor överallt typ, hostar och har ont i halsen. Men jag ska i alla fall på bio med bästisarna martin & mathias idag, vi ska step up 3 idag eftersom vi inte såg den i söndags då martin blev sjuk.
Idag ringde mamma igen & jag fick även prata med mormor, great! Hörde att ett paket snart ska skickas till mig med, how awesome typ? Nu äter jag i alla fall chips och dricker isvatten som jag för övrigt får ont i magen av, haha bra jobbat.
Tror också jag blivit lite halvlaktos, kan inte dricka mjölk för då får jag svullismagis, usch. Ändå så dricker jag 12 koppar latte varje dag, shame on me.
Nu drar jag mig! Puss

GAAAAAAH

Jaha folket, då har väl min dator gått sönder med. Fattas bara kameran och mobilen så har alla elektronikprylar av värde gått sönder för mig. Idag när jag skulle starta datorn så kom det upp "Datorn kunde inte startas, Windows gör just nu en felsökning" Sen gick det starta den, men när den startades var den SKITSEG och antivirusprogramet var typ avstängt :S helt stört. Så jag vet inte vad jag ska göra nu, har startat antivirusprogramet och det funkar men windows defender säger att det är något fel på det. Alltid något som krånglar för mig, blir så sur!!

SHOEssssss



new shoes from Gojane.com


SJUKA SMÅ BARN

Hej allihop!
Låt mig berätta om min lazy dag, jag vaknade halv 7 imorse och hör inte ett ljud från barnens rum. Fixar mig och vid kvart i sju hör jag fortfarande ingenting. Tänker att jag ska smyga in och lägga mig i sängen som står inne i deras rum, när jag precis lagt mig ner hör jag "HEEEEEY" från Alex. Jag säger "no, down" och han lägger sig ner. Efter att ha pratat i ca 15 min tvärslocknar han och sen väcker Viv oss kvart i elva, ungarna sov alltså från 8 igårkväll tills kvart i elva imorse, jag var i schock. Och min hostmum sa att hon hade tittat in flera gånger för att se om vi levde eftersom vi sov så länge, haha! Vi gick upp och åt frukost, jag bytte blöjor och klädde på barnen, sen lekte vi fram tills halv 2 då jag lade viv som somnade med huvudet i mitt knä på soffan. Båda barnen är sjuka om jag inte nämnt det, feber, förkylning och hosta, så antar att det är därför dem är trötta, tycker synd om mina bebisar!
Jag tog alex i vagnen och gick en runda på 20 minuter medan viv sov, för han var inte ett dugg trött, när vi kom hem fixade jag lunch till lillkillen som nästan somnade med huvudet i tallriken. Lade honom, och sen sov dem båda till 4. Kvällsmat och sen slutade jag jobba! Gud dagen har gått så himla fort, skönt med en slappdag i alla fall, men hoppas barnen blir friska snart så vi kan gå till parken, saknar Fatima (en nanny) och tamara (flickan fatima är nanny till), hon har alltid något kul att berätta.
Nu funderar jag på att antingen springa bort till gymmet, eller gå en långrunda, eller möjligtvis dra en shoppingrunda på Urban, får se!

Sorry för långt inlägg, Puss!

MOVIETAJM



Ignorera mitt snack om regn i slutet, barnen är söta :)


I LOVE THIS PLACE, I REALLY DO


Martin, me and MY LITTLE Christina


Me and Mathias


lite sofia och mycket jan ;)


Mathias & en dansk tjej jag inte minns namnet på


Christina & Jan


bästaste




jag & anthony


random, christina & anthony


vi var dem enda som satt på marken, men det var najs


Alex & Jan




me

Houseparty igår, efter det orkar vi inte åka hem så jag, Jan, Christina, Martin och Mathias sov hemma hos Martin. Ni skulle sett vilken hotellfrukost Martina fixade, bacon, scrambled egg och toasts! Jan körde hem mig vid 1, så nu är jag hemma, ska vila en stund och sen gå på bio med Martin & Mathias, Step up 3D igen, awesome!


TORSDAGSBILDER


Jag tror hon åt pasta och kyckling med spenat :P haha, mat överallt


inte lika klabbigt här, men ändå klabb


sen åt vi popsicles, glass




en sån här fyller jag i varje dag, för att hålla koll


A läser bok själv, ni ska höra honom, underbart söt


sötnos!


fias bebispojk


lekrum


ösregn och våran driveway var en sjö!

Bilder från i torsdags, underbar dag


"The three of us are awesome :)"


Martin blev lite irriterad på mathias ;P


mathias stängde ögonen och låtsades att han inte såg martin, haha


så martin blängde på mig istället :P

Bilder på favoriterna här!


MEN KAN ALLA DAGAR VARA SOM IDAG?

Jag har la svävat på rosa små moln hela dagen, sömn, jag erkänner, gör livet lättare!
Vaknade kvart i sju, hoppade upp, fixade mig och hämtade mina änglar i deras rum. Vi gick ner, gosade i soffan en kvart och sen fixade vi frukost. Efter det kom min hostmum ner och vi tummade på världens bästa överenskommelse (tell u latero), barnen blev påklädda och V hårfixad. Eftersom min hostdad skulle spela tennis packade jag ner barnen i vagnen vid halv 9 för att gå och titta på honom, barnen älskade det! Efter en stund gick vi hem igen, åt lite förmiddagssnacks och lekte inomhus. Sen gick vi iväg till parken en timme, när vi kom hem var det dags för naptime. När barnen sov fixade jag med tvätten, hann med 3 maskiner innan barnen vaknade igen. Lunchade med pasta och kyckling, och vek tvätt med barnens hjälp, mina duktiga hjälpredor!
Precis när vi skulle gå ut vid 3 så öppnade himlen sig och vräkte ner ett regn på ca 2 timmar. Så under tiden spanade vi efter lastbilar, traktorer och annat, lekte, läste böcker, lyssnade på musik, dansade, byggde med lego & massa annat. Vid 5 gav jag barnen kvällsmat och halv sex kom deras mamma hem, underbar dag med fina hostkids, inte ett bråk eller en sekunds gnäll!

När jag hade slutat jobba tittade jag på film, åt lite och fixade mig för att möta bästaste mathias & martin. Vi hamnad på Au bon Pan med fika och prat om bla helgen, som vanligt innehöll kvällen massa skratt!
Nu är klockan 12, och jag ska sova! Imorgon ska jag dejta fina Lisa i stan för shopping och mys, och på kvällen ska jag och Anna på bio, awesome.

Nu har jag skrivit om det här inlägget 3 ggr för internetet har hängt sig, så hoppas verkligen ni läste allt! Haha, Puss och godnatt!

OTROLIG HETTA

Godkväll!
Igår somnade jag klockan 9, med träningskläderna på, jag skulle ut och springa tänkte jag, lade mig i sängen för & vila ögonen 5 minuter, tvärslocknade direkt! Ganska så jätteskönt om ni frågar mig, var trött imorse men inte alls som jag brukar. Idag ska jag i alla fall ut och springa, men ska ändå försöka lägga mig tidigt, behöver verkligen det!
Dagen idag har varit ÄCKLIGT varm, jag tog inte ens ut barnen på eftermiddagen för jag klarade inte av hettan. Vi hade kul inomhus ändå, lekte med lego, och när barnen skulle äta kvällsmat började jag kasta äppelbitar och fånga dem med munnen, A kiknade av skratt, söte! Vi hann även läsa en del böcker vilket jag tycker är kul, det är det bästa jag vet när jag jobbar på tex dagis, att läsa böcker med barnen!

Torsdag imorgon, sen helg, slutar 30 min tidigare på fredag & på kvällen ska jag på bio med Anna, najs! Vet inte vad mer som händer i helgen, men det märker vi! Vill hinna träffa en del au pairer, så det ska jag försöka med.
Hoppas alla har det bra hemma, saknar er!


ACCIDENT



Bild på Lisa & Sabina (nya tjejer), dem enda bilderna jag tog innan batteriet dog på kameran, glömmer alltid ladda! Igårkväll var det kareoke igen, fruktansvärt kul! Mötte upp Martin & Mathias vid 9, sen även Nico, vi drog in och sjöng "I love rock´n roll" med Brittan. Dunderkul fast falskt, haha!
Åkte hem redan vid tolv, när Martin kör in på min gata ser jag polisen stå utanför vårat hus med blinkande lysen på, jag hann tänka miljoner tankar innan jag kom fram och kunde fråga folk på gatan vad som hänt. Som "tur" var, så var det bara en bil som kört in i grannarnas bil som står parkerad utmed vägen. Idioten hade sedan backat upp på våran garageuppfarten, kört upp i rabatten, över ett träd (litet) och över stenen som ligger vid rabatten, stenen där är dessutom mellan 15-20 cm hög så jag förstår inte hur han kom över med bilen. Dem tog honom i alla fall igår, så han lär få det tufft ett tag framöver, körkortet ryker garanterat, haha.
Somnade inte fören halv 2 efter att polisen åkt och jag slapp blinkande ljus in genom mitt fönster, vaknade TRÖTT imorse, blir tidig kväll idag.

MAGNUS ska skicka snusklubbor till mig, vet ni hur lycklig jag är över det? mums, love på det!


FESTBILDER


Jan & Nico


Silas


Silas, Jan & Nico


mathias


Laura & Richard


Silas & Jan som fjantade sig


Jag & Mathias


Mathias


Silas fejkgråter, haha

Några bilder från igår, glömde bort att jag hade kameran med mig i början!




I love u cuties♥


PARKLEK















Barnen när dem lekte i parken i veckan


TIRED BUT HAPPY

God eftermiddag, kom hem 4.30 imorse så jag sov till halv 2 idag med.
Vi fick åka hem tidigare från festen för min äckliga huvudvärk slog till igen, jag blir så frustrerad för det enda som hjälper är sömn i ett kolsvart rum.
Vaknade med huvudvärk, drack kaffe och åt och nu känner jag bara lite, så hoppas det försvinner helt!!
Festen igår var verkligen helt awesome, massa nytt folk och det var kul att träffa folk man inte sett sen man kom hit typ.
Idag är det 2 månader sen jag kom till USA föresten, känns riktigt bra! Pratar med mamma på fb, hon säger att det är marinfestivalen och rix fm i halmstad idag, gud vad jag saknar det, riktig sommar för mig.

Sitter vid tvn nere nu och ser på Amerika´s next top model, inte världens bästa tvprogram kanske, men helt okej och jag har ändå inget bättre för mig. Här skiner solen, men det är kallt som under en vårdag i sverige, vet inte vad som hänt med vädret. Igårkväll när vi satt ute frös både jag & Laura, det har aldrig hänt här innan!
Jag är trött, men så stört lycklig idag! trots huvudvärk, vet inte vart all glädje kommer ifrån, det viktigaste är att den är där!

RSS 2.0