SHOPPINGSTOPP

Har köpförbud, och idag utsatte jag mig för värsta smärtan. Behövde komma ut, så jag tog mig in till Boston. Gick runt i alla affärer som fanns, blundade mig igenom de flesta. Köpte INGENTING, trodde aldrig jag skulle klara det men jag är stolt, haha!
Tröstäter glass nu istället, och ser fram emot en bra nyår med Jenny, nu ska man bara rota fram något ur garderoben som man kan ha på sig med. Sen är allt klart! Ska lägga mig tidigt idag, så jag är pigg tills imorgon. Jobbar dessutom halvdag på fredag, sucks. Men det går nog bra, nu ska jag tvätta av sminket!

Puss

"PÖLSA, eller just det, PULSA haha"



ser ut som jag sparkar på vivian men jag försöker lyfta hennes rumpa :P haha, så hon ska komma över snöhögen. Så vi kan Pöööölsa, haha! Låter helt retard, "Vivian är redan way ahed" hehe.


20 ÅR!



födelsedagsbarnet



Jenny



viv



alex



for mee, sjöng gjorde dem också!


.

"god"dag.
Vill inte skriva nu egentligen, risk för att något kommer ut fel. Men igår åt vi som sagt på Cheescake, tur att Jenny var med annars hade jag nog inte stått ut. Precis när vi skulle åka hem ringde Wes och frågade om vi ville hänga med honom, så han hämtade upp oss vid 8 och vi åkte för o se på bio. Väl framme säger dem att bion ska stängas för snöstormen. Och om det kom mycket snö under natten, det gick upp till knäna på mig när vi skulle ut imorse. Jag hatar det, lovar att aldrig mer be om snö, haha! Posten kan inte komma, vi kan inte gå ut, vilket betydde ingen lekgrupp idag, och det går liksom inte ta sig någonstans. För här i USA plogar dem inte på trottoaren fören det har slutat snöa, idioter. Hemma är det plogar dem så fort det börjat snöa typ, arg.
Dålig dag, och jag börjar bli trött på det här. Överväger.

Pusshej


JULBILDER



kolla ögonfransarna!





















julklappen jag fick av min värdfamilj..

lite bilder från juldagen.


MIN FÖDELSEDAG

IDAG fyller jag 20 år! Eller ja i sverige då, haha. Får vänta några timmar till här i USA! Men ändå, 20 år. Stora tjejen som står på egna ben i amerikat, som längtar hem, som fått vänner utspridda i hela världen, som är glad att hon åkte hit även om det inte blev som hon trodde.
Hoppas min födelsedag blir bra! Ska träffa mina fina tjejer, det är en superbra början på en bra dag! Puss o hej!

JULDAGEN

Sa nyss hejdå på skype till mina släktingar, tror inte dem förstår hur härligt det var och se alla igen! Saknar er så sjukt mycket, och se fram emot skype med föräldrarna imorgon igen, min födelsedaaaaag! Den ska firas med Cheescake Factory, awesome tycker jag!
Nu ska jag ta en nap, ikväll blir det massa god mat och bra filmer. Fick en del av Jenny igår när hon var här! Har dessutom chips kvar som vi inte åt igår, och fint hår igen, haha!
usch vilken osammanhängande text, förlåt, läs och ignorera typ! Är helt uppspelt efter skypandet!

Puss


MYS FAKTORN ÄR HÖG





såhär ser det ut hos mig nu.


SÅ VART DET JUL


bild på mig från förra julen.

Jaha, då var det jul igen. Tror fortfarande att jag ska vakna upp hos pappa imorgon, men det kommer ju tyvärr inte hända. Hatjul i år, än så länge, kan ju ändras. Imorgon kommer bästa Jenny hem till mig, det blir glögg, pepparkakor och filmtittande. Mys! Har inte träffat henne på evigheter typ.
Ska in till boston en snabbis imorgon med, kan vara mysigt och bara gå runt och titta lite. Innan kom mina värdföräldrar hem efter att ha julklappsshoppat, jag skickades upp på mitt rum för jag fick inte se vad dem hade köpt till mig, haha, så söta!
Idag ringde mamma med, grät en liten skvätt när vi lade på. Blev så påtagligt att man ska fira jul utan fina familjen och släkten. Mormor är SÅ saknad, finaste mormorn som finns!

Ska duscha och ha minispa nu! Göra siig julfin ju, haha.

PS, min födelsedag om 3 dagar! På Söndag smäller det.

DECEMBER 21, TUESDAY
















bambi på hal is


















eftersom det var snö på rutchkanan så flög kidsen ut, försökte få bild, hehe





tog massa bilder igår, säg gärna vad ni tycker för dem blev inte så brusiga som jag trodde.




TISDAG, 3 dagar kvar.

Godkväll,
Sitter i min säng och tittar på "Astrid Lindgrens jul", supermysig! Ska snart titta på Musses jul också, måste verkligen få in julkänslan nu känner jag! Tur att vi har glögg och pepparkakor hemma!
Idag var jag och kidsen ute och lekte i snön, tydligen första gången för dem sa min värdmamma. Tog massa foton, blev några bra i alla fall. Min kamera har ju fått frispel och fokusen är helt felvänd typ, haha, den hittar bara fokus på ett litet ställe. Allt omkring blir typ lite halvsuddigt, eller mer kornigt. Får försöka fixa det!
Lägger in bilderna på barnen imorgon när dem sover middag, biblioteksdag imorgon som jag ser fram emot!

Nu, julmys och efter det dusch!

PP, jag menade systemkameran.

LYCKA, äntligen



idag kom äntligen paketet från min fina familj på andra sidan atlanten. Raggsockar, marabou, 2 julfilmer, en bok, hårspännen och ett hänge till halsband eller armband i form av en ängel! Och sen hade hon skickat 2 födelsedagspresenter eftersom jag fyller år på söndag. Hon trodde inte det skulle bli svårt och hålla sig från och öppna eller? Fick be min värdmamma gömma paketen, haha!



bild från mitt fönster imorse, sekunden efter jag hade rullat ur sängen. Snöar gör det med! Slutat nu dock, och det är redan barmark på vägen där bilarna kör. trist, men det ska komma mer snö imorgon tror jag.


små saker kan göra så stor skillnad, om så tillfälligt. lite lycka infinner sig ikväll i den här tjejens själ ikväll. vart med cecilia och köpt bebiskläder till hennes systers bebis, mat på wendys och massa prat. så fruktansvärt tacksam över alla mina vänner här, kan inte sluta säga det. hade vart i sverige för 3 månader sen utan er, ta åt er ♥

snart bara 5 månader kvar tills jag är hemma, vad säger ni om det?!

KAN NI FATTA, VI HAR FÅTT SNÖ







såhär ser det ut hos mig nu, känner ni lyckan jag känner?

update, ni som ville se bilder på mitt område. det här är utsikten från mitt fönster, till höger kommer man till tunnelbanan, och ca 15 meter åt vänster har ni lekparken jag och barnen leker i, syns inte på bild, men använd fantasin!


LUGN WEEKEND

Heeej!
Haft en superlugn helg, välbehövlig såhär innan jul. hehe. Okey lite tråkigt med kanske, men tack vare Melinas (barnens nanny) besök igår och idag så har jag vart glad och haft någon att prata med. Vi kollade på film igår med, jag, familjen och aunt B. Såg bara halva av den andra, sen somnade jag.
Idag var vi dessutom på julfest, jag och familjen. Kände sig lite utanför när man inte kände någon, men det var fullt med bebisar där jag kunde titta på och gulla med, så det var ganska kul ändå. Jag menar, gratis mat är ju alltid gott, eller hur?


Idag kom Jenny hem från sin semester, jag vill träffa henne nu! men får nog vänta ^^ haha. Ska plocka upp på mitt rum nu, för städerskorna kommer imorgon!
Puss och godnatt.

GODMORGON

Igårkväll var jag som sagt hos marie, massa mys med pizza och zappande mellan diverse julfilmer. Välbehövd kväll och jag inser hur lyckligt lottad jag faktiskt är, som har så fina kompisar här! Det är tack vare dem jag står ut med läget som det är. 
Klockan är 10, jag vaknade vid 9 och kunde inte somna om. Så har legat i sängen fram till nu och kollat lite bloggar och sånt. Nu är jag hungrig, så ska gå ner och se om jag kan hitta lite frukost! KAFFE är ett måste känner jag.

JULETIDER? NE, JAG KÄNNER INGET.

Jag är sur, det brukar ta exakt en vecka för posten att skicka paket från sverige till USA. Mamma ringde nyss, och dem hade fått paketet jag skickade idag (7 dagar tog det, alltså 1 vecka). Men jag har minsann inte fått mitt idag, tur att man får post på lördagar här. Så förhoppningsvis kommer det imorgon, bara det är här innan jul är jag glad.
Idag är jag ledig, för barnen är på dagis, så skönt! Behövde verkligen ett brake, dessutom skiner solen här och det ser ut som en vårdag i april om man tittar ut. Tur att det är minusgrader, inte för att det ger mig några vinterkänslor, men jag hoppas på lite snö under helgen!
Ska hem till marie ikväll, om hon inte är sjuk, hoppas inte! Jag är absolut inte sugen på och sitta hemma en fredagskväll, blivit för många i rad nu! Man vande sig vid partylivet för fort, suck, haha!
Ska plocka i ordning på mitt rum och smida lördagsplaner med Julia nu!

Puss på alla! saknar er där hemma.

BILDER FRÅN GÅRDAGEN







hon sa SÅ och ville att jag skulle fota :)



sötisar.


LEK



hehe. skull visa vivs härliga skratt men såklart slutade hon när jag hittade kameran


VIKTFRÅGA

Fick en kommentar från madelene som frågade om jag gått ner i vikt, det gjorde hela min vecka kan jag säga! haha, synd att det snarare är så att jag gått upp i vikt. Vilket jag inte är ensam om att ha gjort, alla au pairer verkar gå upp något kilo under sitt år här. Men det visste man ju innan man åkte hit, tur att det går att gå ner igen!

ÖNSKAN



lite sent nu, men dem här hade jag velat ha i julklapp. 399 kr från Nellys.se, har jag tur finns dem kvar om 6 månader när jag kommer hem igen, hehe.


HAJ



var tvungen & filma lite, "Säg hej till kameran" ;)


GOODBYE DINNER OCH CHEESCAKE FACTORY



jag tog tbanan till Chestnut hills för att träffa marie.



fin rosett i håret!



Bästismarie <3







Ida, Jessica och Elin



emma, jag och marie



godaste pastan med köttfärssås ever.



smoothie, mums



elin "fyllde år", inte igår men om några dag så :)





emma, jag, marie, ida, jessica och elin.

Toppenkväll med tjejerna igår, kom hem vid 10 och då lade jag mig i sängen och tittade på Leilas jul. Somnade väl efter 10 minuter, gud vad skönt det är när man får sova ut en hel helg! Pigg inför en ny vecka med arbete, nu ska pappa ringa!



MIN VÄRDFAMILJ



det gick inte göra bilden större, men här är en bild på mig och min värdfamilj från kidsens födelsedagskalas idag!


"DID THEY RUN OUT OF FOOD?"



som vanligt tror jag att jag fotar, hehe.

JULBORD PÅ IKEA



glömde ta kort på maten, som för övrigt typ tog slut när vi kom.



jag och min favvo



musheeee



oskärpa it is



fina brudar!

Var på julbord med Jenny och Wes ikväll, när vi kommer möts vi av världens kö, pratar lite med svenskar och sen säger dem att maten börjar ta slut. Fick köttbullar, kokosbollar, potatismos och skinka så jag är ändå nöjd. Toppenkväll!


PLEASE



okey, jag hittade den här bilden på mig på facebook, kan någon bara säga att jag INTE var så smal som jag ser ut när jag åkte hemifrån i somras. För då är jag ett j*vla fläskberg nu, ångest typ. Har inte mått dåligt över hur mycket jag gått upp fören jag såg den här bilden. Typ vart tog mina lår och vader vägen? Usch. Slut med godis och massa skit. Blir sallad tills jag åker hem! haha

EN VECKA SEN





världens finaste linne från h&m



ska ta med kaffe till jobbet varje dag när jag kommer hem, hehe. från border



parfymer från Victoria´s Secret, den blå luktar fruktit och den oranga vanilj. Behöver inte oroa mig för och lukta illa i alla fall, äger just nu 6 parfymer. Ojsan.

Shopping från förra helgen, gud vad jag är seg på och ladda upp bilder.


9 DECEMBER, har världens bästa mamma, tack för fina kommentarer!



Är arg och sur idag, vart en tuff dag. Ingen snö än, och jag har lika mycket julkänsla som en sommardag i Juli. Alltså ingen alls, vilket inte känns som mig alls, jag brukar vara hög på julen vid den här tiden på året. Men jag antar att det inte är meningen att det ska vara som vanligt, försöker ge mig själv lite feeling. Har druckit glögg och ätit pepparkakor ikväll, lyssnat på julmusik och tänt ljus. Samt öppnat min chokladkalender och låtsats att jag sitter i mitt rum i sverige, i MIN sköna säng och med snön som faller utanför fönstret.

När jag vaknade imorse var det helt knäpptyst på övervåningen, är van vid att höra alex prata inne i deras rum. Men inte idag inte, dem sov till halv 8, vilket var skönt, så jag hade tid att kolla på julkalendern och mysa med ljus! Att dem bara napade en timme var dock inte så skönt och vi tvingades leka inomhus hela eftermiddagen eftersom det är så kallt ute. Var i lekparken en stund på förmiddagen och barnen ville bara upp i vagnen och sa "home, home" så vi gav upp och gick hem istället.
Imorgon är jag ledig, ska nog in till Boston i alla fall och se om jag hittar födelsedagspresent till mina kids. Ska nog köpa böcker och något mer! Det är kalas för mina bebisar på lördag, så jag ska försöka vara med där en stund innan vi ska åka skridskor!

Tvätta av sminket och sen sova! Pusss

:(

Känns ju kul och blogga när man aldrig får respons. Inga kommentarer på hur länge som helst, tråkigt tycker jag.

7 DECEMBER

Heej!

Redan 7 december, känns som jag kom hit igår. Okej kanske inte, men för en vecka sen då. 6 månader kvar, sen får jag åka hem, mums!
Haft en bra dag med tvillingarna idag, vi lekte ute trots att det var svinkallt, sen napade dem 3 timmar och jag fick prata lite med min mamma vilket alltid är kul. Eftermiddagen bestod av julmusik och massa tvätt som blev tvättad och vikt, stolt au pair. Barnen lekte en stund själva när jag vek tvätt (i samma rum som dem lekte), så jag fick allt jag skulle gjort, skönt! Nu är jag fixad och väntar på min skjuts, ska hem till en kompis och kolla på flickan som lekte med elden på engelska! Imorgon är det biblioteksdag, skoj!

Puss & godnatt typ.


♥FEELING GOOD



Heeeej!
Var ett tag sen jag skrev vad som händer i mitt liv, blivit massa bilder bara. Men, det är mycket upp och ner nu, vilket inte bara vart negativt utan mest positivt faktiskt. För nu vet jag att även om jag mår dåligt av tanken på och lämna USA och mitt liv här, så är jag redan färdig med au pair livet. Så i Juni är det jag som sätter mig på ett plan till sverige (jag är nästan 100 på det). Det är mycket som spelar in när det kommer till mitt val att förlänga eller inte. Och jag ska vara ärlig, den största anledningen är att jag inte vill missa 1,5-2 år av min 3-åriga lillebrors liv. 1 år har vart smärtsamt nog, och jag är redan livrädd för att han inte ska veta vem jag är när jag kommer hem. Det andra är att jag vägrar fira en jul till utan min släkt och familjer, jag trodde aldrig det skulle kännas så jobbigt men det gör det.

Okej nog om känslor och sånt. Dagen har vart toppen faktiskt, ger mig hopp att det kanske vänder. Vi for till doktorn imorse med kidsen, 2 sprutor var och blodprov stod på schemat. Och dem skötte sig grymt bra, jag vart förvånad över hur lugna dem var. Båda grät när dem fick sprutor och alex var lite orolig över blodprovet men jag trodde det skulle vara värre. Så jag är stolt över mina hostkids, när vi kom hem lekte vi i parken en stund sen var det dags för nap, så dem sov i 3 timmar vilket jag tyckte var skönt. Lyssnade på musik och städade mitt rum (som vanligt efter helgen). När dem vaknade åt vi middag och sen lekte vi 2 timmar tills min hostmum kom hem och tog över.
Ikväll är det footboll, vet inte om jag ska titta eller sova, får se. Vill ut men min kropp är helt slut efter den här helgen!
Nu vet ni lite i alla fall :) ska lägga ansiktsmask nu, hehe.. Pusssss

CHEESCAKE FACTORY







efterätt!



Jag och Jenny syndade och åt på Cheescake igår, awesome mat!


FÄST



Black mamba, haha


VIDEOS



Jenny & jag köpte svenska böcker på julmarknaden!



och vi såg luciatåg


LÖRDAGSGODIS



sämsta kameran i världen.



Wes & hans roomates julgran



Jeeennnyy



inte så gott som det ser ut, haha



Jag & bästi



Puss!



smirinoff var det här ^^



fina tjejer, hahahahah.- Tycker om tjejen till vänster jättemycket!

Vi var på fest hos Wes i lördags, spårade ur lite men kul hade vi!


2 ADVENT



Jenny köpte en superfin ljusstake så vi firade lite advent imorse.


SVENSK JULMARKNAD OCH LYCKA PÅ HÖG NIVÅ



jag vid tomtarna.



mer tomtar



Daniel och Victoria var där



luciatåg, underbart!



Jag & Wes :)



anabanana som tärna :)



Wes & Jenny käkar våfflor, så stört gott.



Wes testade glögg, han tyckte inte det var nått märkvärdigt och sa att sånt har dem minsann i Brasilien med, haha



Luuuuule Jenny ;)



vad fel det kändes och se julmust i USA då?!



wes säger "Oh, take a picture of me and the lady over there, she looks cool!" haha

Jag kan erkänna, jag var lyrisk när jag och Jenny kom fram till marknaden, jag log i 3 timmar. Hur underbart var det inte och se alla svenska julsaker, höra svensk julmusik och se luciatåget? Det här räddade hela december månad säger jag!


DON´T STOP BELIEVIN´



 drar snart iväg med bästis jenny på fest!


RANDOM



kom på igår att jag hade min julkalender! men usch vad äcklig choklad.





ljuset mamma hade med sig, mys!



kanske behövde städa lite...



åh vad fint det blev!


2 DECEMBER

Godmorgon!
Satte klockan på 6 igårkväll och lovade mig själv att gå upp direkt när alarmet ringde. När det för 15 gången gick av var klockan kvart i sju och jag tänkte att det var nog dags att gå upp, hehe. Barnen sover fortfarande, förhoppningsvis bara en liten stund till så vi inte behöver stressa sen. Vi ska möta Cecilia, hennes värdbarn och deras andra au pair på aquarium, känns som det kommer bli riktigt kul! Barnen ska få se pingviner och massa fiskar!
Vet ni föresten hur underbart det är att vakna med frost ute? Eftersom snön verkar svika oss så får jag vara lycklig över lite frost.

Nu ska jag titta på julkalendern och sen blir det frukost med kidsen! Lovar att visa bilder sen, om jag kommer ihåg o fota, haha!



1 december idag, jag längtar hem till sverige för första gången sen jag kom hit. Jag har saknat familjen och vännerna sen jag åkte. Men den här sjuka längtan efter just sverige har inte slagit mig fören idag. Jag vill fira svensk jul, jag vill ha snö och kyla, jag vill ha det där mysiga innan jul med mina familjer, med amanda och hennes familj, med vänner. Här är ingenting som vanligt och jag försöker göra tiden som är min bästa varje år att bli så bra den kan! Tur att man kan se julkalendern på svt.se, att jag och jenny hittade chokladkalendrar, att mamma tog med sig ett juleljus hit när dem var här och att IKEA finns. Tror aldrig jag hade klarat av december utan IKEA, haha, julbord den 10.onde och svensk jul!


RSS 2.0