HARVARD SQUARE



Nu ska jag ut och möta Lukas, GREAT!


CLOSE TO THE EDGE

Godmorgon, ja för min del.
Vaknade 13:48 och insåg att ojdå, 9 timmars sömn var ju ganska okej.
Igår vid 6 åkte jag in till Boston för att gå på bio med Anna & Joey, men när vi kommer dit är den bion vi vill se slutsåld.
Och pga att tbanan slutar gå hem halv 1 kunde vi inte se den senare filmen, så vi köpte glass och OJ och satte oss i en minipark inne i boston.
Vid 10 blev jag hämtad av Rich & Carlos, vi åkte hem till Alina för lite fest. Det blev Beerpong med vatten och jag var riktigt bra på det där, haha! Vid halv 4 åkte vi hem, och jag tyckte det var riktigt jobbigt att säga hejdå till världensbästavänCarlos. 1 år tills jag får träffa honom igen, så jag får väl förlänga 6 månader, haha, vad säger du om det mamma?
Ikväll är det party igen, Martin hämtar upp mig vid 9 (en au pair som bor här), sen ska vi vidare till Belmont tror jag. Lär bli ännu en toppenkväll om jag gissar rätt.
Funderar på om det är lönt att åka in till Boston för lite shopping eller inte, känns som man kanske ska sätta sig ute i solen istället bara.

Puss på min mamma, pappa, syskon, extrapäron och kusineve!

FREDAG

Halloj!
Igårkväll var jag med Carlos och såg Inception, riktigt bra film faktiskt! Vi käkade på Unos och kvällen var toppenbra! Måste träffa honom idag med, sista gången på ett år!
Ikväll ska jag på bio med annapanan, en film med Zack Efron, kommer inte på namnet, men mums på honom!
Har varit ute och gått en runda, här är 40 grader typ och asvarmt, klabbigt, usch. Måste duscha nu!
Har inte mycker mer och skriva än så idag! Pratade med pappa och systrarna i telefon, awesome!

LYCKA

Jag älskar livet här, inte bara familjen, utan cambridge, boston, kareokekvällarna på UNOS, Becca, anna, cilla, joey, frida, rich, carlos, alla som jag lärt känna under bara 2 månader, att jag för en gångs skull under mina 19 levnadsår (snart 20) nästan står helt på egna ben. Jag ÄLSKAR att vara i USA, kommer aldrig ångra att jag åkte hit, att jag förlorat vänner hemma bevisar bara att det inte var äkta.
Jag älskar att man tar sig så lätt till allt här, att allt är billigt, att alla är vänliga, att det är så lätt att skaffa vänner, jag trivs bättre än jag någonsin kunnat tänka mig att jag skulle göra. Ville bara dela med mig av allt det här, jag är lycklig trots att jag saknar mina 2 familjer så stört mycket!

MOVIES




2 filmer på barnen från idag i parken, ignorera min löjliga röst!

NO SLEEP

Hej!
Igår var jag på UNOS, kareokabaren vi är på varje måndag. Jag har ALDRIG haft så kul, kan tacka Rich & Carlos för det, glömde bort klockan helt. När klockan var runt kvart över 1 och stället snart stängde, körde vi hem Silas, stannade hos honom och åt braziliansk mat och kakor, haha! En timme efter inser jag att jag ska upp & jobba klockan 6 dagen efter, woops. Så Carlos och Rich körde hem mig, inser då att jag glömt nycklarna och måste pinsamt ringa Sus som kommer ner och är jätteglad och frågar hur det var på baren, världens bästa hostmum!
Somnade runt 3, vaknade klockan 6 och visste knappt vad som vad upp och ner på sängen. Men efter en powernap med barnen från halv tolv till 2 (lång powernap) så ordnade allt upp sig. Nu är jag pigg, har vart på Marshalls med min hostmum och barnens farmor, köpt högtalare till min dator som också kan användas till Ipoden, asbra!
Ikväll hoppas jag på att dra ut med Carlos, han åker till afghanistan på lördag, för han är med i armén, sen ser jag honom inte på ett helt år.
NU, MAT!

SATHURDAY NIGHT




favoriter, + anna som var i maine.


Joooeeee, josefine :)


Jag & Josefine

Toppenkväll med toppenfolk, kärlek på er :)


GREAT NIGHT


Caitlin

Becca & Caitlin


Jag & Becca


Jag & Lisa, hennes första dag i Boston


jag undrar vad jag håller på med ^^


love


love


jag & Becca lite senare under kvällen, haha


David och Jag


Sophie och Lisa


BECCA :D


Silas


Jag, Silas och Lukas

GREAT night, hade verkligen superkul. Somnade direkt när jag kom hem vid halv 5 på morgonen, och sov som en gris fram till halv 1, ojdå.


HONEYBUNNYBUN





världens finaste Viv.


SNART HELG

Jag tänker redan på helg, 1,5 dag kvar tills jag får helg, skönt! Då ska jag sova, sova & sova lite till! Hoppas annapanna har pyjamasparty och inte åker till maine! Jag har tjänat in en extra semesterdag föresten, som jag ska använda när mamma & familjen kommer hit. Ska försöka tjäna in fler sådana dagar, toppenbra!
Jag och barnen har varit i vattenparken idag, jag älskar att se dem leka så bra som dem gör när vi är där, det gör mig till en lycklig au pair :)
Och igår när jag bad V om en puss, och A flög på mig och sa "too, too" (me too) och gav mig puss & kram. Jag gick nästan sönder av lycka, jag trivs så otroligt bra i den här familjen. Men vissa saker gör att jag trivs om möjligt ÄNNU bättre!
Idag är det olidligt varmt här, får se om vi ens går ut i eftermiddag, jag är dessutom helt slutkörd, är så trött att jag knappt orkar ta huvudet från kudden på morgonen. Och det trots att jag sover nästan 9 timmar dem flesta nätterna, tror det beror på att man kommit in i allt nu och är ute med barnen hela dagarna!
Nu ska jag vila en stund, puss & kram!


WINTERSONG



Den här låten ska man spela högt, när man sitter i sin säng och dricker te. Samtidigt som man tittar på bilder från förra vintern, nostalgi. Jag saknar hemma!


SKORÖSTNING

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


♥PARIS



love, fick den här nyckelringen av min hostmum idag. hon ville inte ha den sa hon, så jag fick den.


IGÅR I BOSTON







Igår mötte jag upp Frida & Anna i Boston, vi satt i Boston Common Park(?!) och åt frukt och sallad. Riktigt mysigt, avslutade dagen med en mc shake och sen drog vi hem. Det var en toppen eftermiddag i alla fall, och ni är en stor anledning till att jag trivs så bra här!


19 JULI

Jag har kommit in i en sakna-pappa-period, hela helgen har jag lyssnat på sådan musik som pappa alltid lyssnar på, eller som vi har lyssnat på när jag var liten. Jag saknar min pappa jättemycket!


Nu sover mina barn förmiddagsnap, sötisarna och jag har varit ute hela morgonen och lekt i parken. I eftermiddag ska jag ta med dem till den större parken med massa vatten, om vädret inte ändrar sig. Ser ut som det kan bli regn, men det hoppas vi inte!
Jag har precis slängt in tvätt och startat diskmaskinen, känns bra när man har gjort sånt. Städat upp alla leksaker på nedervåningen med och ställt i ordning skorna som barnen alltid leker med.
Igår pratade jag föresten med mamma igen, det känns alltid lika bra! Hon sa att dem hade varit på Liseberg, dit ska jag åka direkt när jag kommer hem, tråkigt att inte få åka dit denna sommarn.
Hepp, nu ska jag titta på Grey´s anatomy, sen förberede lunchen!

film



video från när jag & amar var i min stuga i höstas, man ser också på filmen att jag fyller i min au pair ansökan! Saknar amar.






mer shopping :)


SHOES



mamma, jag har köpt världens finaste skor!


DRÖMMAR



Jag var tvungen och visa er dem här skorna! Varför fanns inte dem rosa när jag fortfarande var hemma? Och varför kostade inte dem svarta skorna bara 199 kr när jag fortfarande var hemma? Surfia nu. Hade jag vart säker på storleken hade jag beställt båda och låtit dem vänta på mig hemma ett år.


SYNDAT, haha





Plånbok och t-shirt från Urban Outfitters, köpte igår. Fick båda för 10 dollar, awesome med sales. T-shirten kan man dessutom färglägga själv om man vill!


REGNKVÄLL


här hade jag sprungit ca 5 meter för och ta skydd från regnet, ändå är jag så pass blöt.


sen gick jag hem i det här vädret.


KAREOKEPICS


frida


jag var inte riktigt med på att bilden togs, haha


snygganna och snyggfrida


SATHURDAY

Igår skulle jag gått ut med tjejerna, men det hela slutade med sängen redan klockan halv 9 för mig, jag hatar den där ögonhuvudvärken jag får lite titt som tätt. Det enda som hjälper är och sova, men idag är både ryggontet och huvudvärken borta. Så jag ska ta mig in till stan, med mig själv i och för sig, men skönt det med ibland.
Här är riktigt fint väder, jag älskar´t, har vaknat och mött en grå himmel hela veckan, men nu så har vädret ordnat upp sig.
Föresten, igår när jag gick hem så öppnade himlen sig och släppte en hel atlant över huvudet på mig, jag var dyngsur från topp till tå när jag kom hem. Gick ner till mina hostparents och sa hej, min hostdad gjorde en ganska kul grej, utan att titta på mig frågar han "Is it raining?" vänder sig om, tittar på mig och säger "OH YES IT DOES". Haha, min hostmum trodde jag hade tagit en dusch med kläderna på.

Shit, vet ni hur mycket jag älskar livet här? Det är helt underbart, jag är rädd för att inte vilja åka hem.


NYTT UTSEENDE!

Visst är min nya design helt awesome?! Gullis marie som fixat den :) tack sötan!

FREDAG

Hejsan hoppsan.
Jag slutade för 2 timmar sen, men har inte kommit för mig att göra något än. Solen skiner, men jag är supertrött och har inte sovit något på hela natten. RYGGONT här va, kan inte ligga på mage, och inte på rygg och på sidan är omöjligt. Fick försöka puffa upp kuddarna så jag kunde halvligga, enda som gick. Antar att jag burit på ungarna för mycket, och när jag böjer mig ner för att plocka upp något glömmer jag böja på knäna utan bara på ryggen.
Aja, det går över!
Ikväll ska jag träffa Anna & Frida och några andra tjejer, kulkul! Ska se om jag kan komma ut lite i solen nu.
Pusshej!

NEW



bild på det jag shoppade i helgen!


LITE SENT, MEN BILDER FRÅN HELGEN


vackert väder på väg till ikea


nya brillor från maine


latte, vad annars?


Dave i min tröja


allt ballade ur när han fick på sig Jennifers shorts med ^^


haha, dem ser ganska roade ut, not


kärlek när den är som bäst, haha


dagen efter, fotbollsmatch!


Jennifer


ahlgrensbilar-race


mc-donken ofcourse


älskar den här väskan, här i fick jag plats med min plattång (alltså i förpackningen), en våg, parfymförpakcning, allt jag köpte på ikea, plus shopping. Awesome, den ser liten ut men det får plats massa!







ONSDAG

Hoppas det vänder snart, igår var min otursdag. Idag ska jag på bio med Fernando, vi ska se Toy Story 3 i 3D, gansk tufft!
Försöker få barnen och sova tidig nap idag, dem var ubertrötta och ville inte leka eller något, bara att jag skulle bära dem.
Har varit supertrött i snart 3 dagar, får nog sova lite mer!
Puss på alla där hemma.

♥ broken.

Suddenly its over.

suck

Idag dog min Ipod, tragiskt. Jag var ute & gick med barnen, helt plötslig hör jag ett "POFF", som när man öppnar en champagnflaska, öppnar väskan och inser att min vattenflaska har exploderat. Jag är sur, slut för idag.

*



Dave i tjejkläder, awesome kväll!


WEEKEND

Hej :)
Jag har vart hemma hos Jennifer hela helgen, riktigt kul! Vi har hunnit med att bada i hennes polares pool, skratta åt Dave när han hade tjejkläder på sig, äta frukost och köpa svensk mat på Ikea, shoppa, kolla på film och bara umgås. Skypade med familjen i lördags, dem fick se mig men deras cam funkade inte, så det får dem fixa! I alla fall, toppenhelg, tycker om Jennifer, hon är riktigt bra!! Druckit latte precis hela helgen, jag är verkligen kär i den man kan köpa på Dunkin Donuts!
Igår såg jag Eclipse igen, med några au pairer. Gud den var lika bra som förra gången, om inte bättre igår, Daniella en tjej som bor nära mig var lika exalterad efteråt som jag var, TEAM JACOB!
Träffade även några svenskar igår, kul och få prata svenska igen, även om jag & Jennifer gjort det i helgen. Ikväll ska vi tydligen ha besök av en bekant till familjen, kan bli kul. Fast jag ska ut och springa och sen på karoken troligtvis, var 2 veckor sen jag var där sist.
Bilder från helgen kommer senare!

_

Nu ska jag snart ta tbanan till jennifer, ska stanna där hela helgen! Lär bli en toppenhelg, idag ska vi träffa hennes polare, imorgon blir det ikea och på söndag shopping!
Insåg igår att våran tvättmaskin krymper mina kläder med ca 2 storlekar. Alla tröjor är suuuuperkorta, inte mindre på bredden, men korta. Så alla mina oversizelinnen är numera magtröjor, jag är SUR!

Puss på alla..

NATURENS UNDER




















SEMESTERBILDER



resan ordnade sig med hjälp av min ipod och cosmo.



jag åt alla m&ms och lämnade resten, haha



tisfördriv



älskar bilden, a äter apelsin



V hittade en anka, hon älskade den och jag var livrädd, den såg skabb ut, fågelinfluensan typ



såhär såg det ut i stugan



och såhär, gammalt



skofanatikern







tänk & vakna med den här utsiken varje dag, det hade ju inte gjort ont



kastrull-lek är kul



tältlek också



speciellt när man har för stor hatt :P



fast lite kul är det med "peek-a-bo"



speciellt när man kommer på att man kan leka fler gånger, sötis!



apelsinätande



mums



gose



wow, får jag alla?



pedikyr is najs



sunflowerbutter, ketchup och fil, bra kombo?



han brukar alltid klabba mer än sin syster, men den här gången var han renast



stugan from the outside



jag gjorde svenska pannkakor en morgon, awesome!



pannkaksfix



jag grillade marshmallows över brödrosten, funkar hur bra som helst :)



picknik när vi skulle se fyrverkerier 4.th of july



tomtebloss







fyrverkerier



jag tror mina skor går sönder snart



en sjögurka och sjöstjärna på akvariumet vi var på



barn & hostmum



en fin pojk



han skopade ut all sand :P



en övertrött fia



cherrybär, mums



ser ni hur rött benet var? Andra såg likadant ut, fast här ser man inte att det röda är mest på högersidan



min bebis innan han också blev sjösjuk



här trodde jag att jag skulle slänga ur lunchen när som helst, men ja ett foto skadar ju aldrig..



hostmum & barn



trötta barn efter en heldag i centrum



världens bästa bubbelvatten



jag började med corn chex som snacks & slutade med...



VEGGIES, MUMS!



om jag älskar vår van? JA, tänk om vi hade såhär mycket plats för ben & rumpa i bmwn, gosh.

Randombilder från min vecka i Maine, jag hade det rätt bra när man tänker efter. Sol varje dag, och jag fick umgås med min fina värdfamilj.


YEEAAAH

Nu är jag äntligen hemma i Cambridge, gud vad jag har saknat min säng! Har precis ätit, ska nog ta en snabb dusch och sen slå på the holiday. Jesus amalia vad jag har saknat den filmen, haha.
Min hostmum kom precis in och sa att jag har förmiddagen off imorgon, vad kunde vara bättre? Jobbar några timmar på eftermiddagen, sen är jag off till måndag morgon. Det känns ju helt okej, får se vad helgen bjuder på!
Nu duschen!

HI

Lever livet i Main :) har ar typ 40 grader varmt, asgott! Min branna ar bra nu med, sa idag ska jag sola lite till tror jag! Vart uppe sen 6 idag, eller jag vaknade av att A hade klattrat ur sin sang och satt i V.s sang. Sa jag baxade over honom till sin sang, dar han somnade om och vaknade vid sju. Ganska bra!
Nu maste jag ga! Hoppas allt ar bra dar hemma, min mobil ar slut pa pengar sa ni vet!

SNABB UPDATE

Sitter vid min hostdads dator nu, han har en mac amar :P haha. Vi fick antligen till internetet idag, sa jag har kunnat kolla min mail, fb och bloggen. Vi ska snart ata, har vart ute pa en bat hela dagen, hade vart kul om jag inte hade legat utstrackt pa 3 stolar under storre delen av resan for att undvika att lagga en krakpol pa golvet. SJOSUK ar ordet, det varsta ar att jag fortfarande kanner av det, sa far se hur mycket mat man far i sig..
Igar lag jag ute och solade hela eftermiddagen, och pa nagot stort sett sa har jag brant halva benen, bara innersidan ar ILLROD, men inte yttersidan, ser skitkul ut, haha... Idag ser det i alla fall battre ut an igar.
NU MAT, puss pa alla fina dar hemma!

GOING

Nu drar jag iväg på semester med min värdfamilj, mamma svara på mitt mail! Har med mig både sverige & usa mobilen, så bomba mig med sms tack! Hoppas på en vecka med sol och kanske lite bad om man har tur!
Hoppas jag har med mig allt nu, D sa att det kan bli mycket tid för shopping dessutom, sounds awesome!
Hejdå, hörs om en vecka!




Bebo, du är bäst och jag älskar dig <3

2 BILDER FRÅN IDAG


min väska som jag packat så fint.


Idag slog jag mig, jag ljuger inte, det är svullet och lika röttt som jultomtens kläder. Jag gick ner i sandlådan, som är nersänkt en halvmeter typ, och när jag gick upp så halkade jag och skrapade i benet. Trodde jag dog av smärta, ja minst trodde jag hela benet gick av. Haha, klenis jag vet!

2 BILDER FRÅN IGÅR




Anna & jag var i alla fall glada över att vi fick se Eclips, Frida & Cilla var nog mest uttråkad, haha. Jag hade dessutom 2 kg salt på mina popcorn och har ont på tungan idag.


SEMSTER SNART

Gud jag var i sån extas igår att jag till och med glömde skriva att det var Eclipse vi såg, tredje Twilightfilmen. Jag har sån sjuk lust och se filmen igen, det var verkligen den bästa av dem 3 som visats, längtar efter 4.an nu! Hoppas den visas här innan jag åker hem, haha. Lägger ut trailern från filmen som ni kan se, jag rös när jag såg den, även om jag såg filmen igår. Nu ska jag packa och sen vänta på att skruttisarna ska vakna för då blir det lunch!


MOVIENIGHT

Ikväll har jag varit på bio med Anna, Cilla & Frida. Helt awesome bra film, jag är helt i extas och kommer inte kunna somna på en timme typ, haha. Jag som börjar jobba om 6,5, nej av med sminket och ner i sängen! NU..
Idag har jag (eftersom klockan är över 12) varit i USA 1 hel månad, känns ganska sjukt.
Och imorgon ska jag iväg till main med min värdfamilj, så det blir nog ingen uppdatering på bloggen fören om en vecka. Tror nämligen inte datorn följer med tyvärr, det verkar inte finnas trådlöst nät, usch utan min vän en hel vecka, fy skam. Jag har seperationsångest redan!
Sov gott på er, eller ja mer godmorgon kanske.
Puss från mig.

RSS 2.0