CHRISTMASGIFT?



mamma, jag vet att det är lite tidigt. men jag önskar mig den här i julklapp,d en här & inget annat! Du hittar den här, Puss!


Lyssnar på Peter Lemarc och känner att jag behöver min fina pappa. Han är världens bästaste, finaste och mest förstående pappa.
Jag älskar mina föräldrar, man inser det mer när man är ifrån dem.

AJ!

Ännu en joggingrunda, var ute 20 minuter innan jag sträckte det där s*tans oturslåretlåret, jiho skrek Sofia och haltade resten av vägen hem, ååhhhh, någon är sur nu.
Ja, nu ska jag halta in i duschen, och sen blir det film och återigen tidig natt, vet ni hur skönt det är och sova 8-9 timmar varje natt?

Puss & godnatt!

PP

Min pp är världens bästa på & mosa :D


NIGHT OFF

Att det alltid är lika underbart att prata i telefon med mamma, hon får mig att bli lycklig. Jag har verkligen världens bästa mamma, utan tvekan!
Nu har jag slutat, kokar potatis som jag snart ska äta, och runt 8 ska jag ut på en joggingrunda igen. Förbereder mig på att det blir jobbigare idag än i måndags, med tanke på träningsvärken, haha.
Idag fick jag föresten höra av en annan, äldre nanny på lekparken, att jag som ut att vara 17 år, haha. Tackar man eller blir man irriterad? Jag tackade, ganska najs och se ung ut ^^
ja nu potatis, senare joggingtur, kvällen ser ganska lugn ut. Bio med finaste flickorna imorgon, Eclipse och jag är så förväntansfull, ni anar inte!

Puss


TISDAG

Hejsan!
Idag bestämde sig mina bebisar för att vakna 04.30 första gången, flaskan dög och sen sov dem till kl 6 då min hostmum tog upp dem, jag sov till halv sju. Gick upp, åt frukost och borstade tänderna, sen fick barnen frukost, blev påklädda och nerpackade i tvillingvagnen. Vi var i parken på morgonen, barnen blev dyngsura, lekte, snubblade, bråkade, skrattade, åt snacks, ja allt möjligt. Bestämde mig för att gå ett varv runt, eh, the block på engelska, kvarteret ja. Och när vi kom hem vid tio hade båda barnen tvärslocknat i vagnen, tyckte väl det var tyst sista biten! Så ner med barnen i varsin säng, och nu sitter jag här. Hoppas dem sover till halv ett ändå, tolv minst! Dem borde vara supertrötta efter att ha vaknat så tidigt, i och för sig slutar dem aldrig förvåna mig. Hoppas i alla fall dem sover eftermiddag idag, så jag kan prata en snabbis med mamma.
Eller ska se om hon hinner ringa nu.
Puss på er!


.

Fruktansvärd dag, ingen kareoke heller, ska smälla i mig en hägen dazz & tycka synd om mig själv.

WATERPARK


älskar den här bilden, så himla fin.







Vi var i en vattenpark & lekte idag, barnen lekte oavbrutet i 1 timme, händer ganska sällan. Det är så sjukt varmt här, ni förstår inte. Jag var helt dyngsur när jag kom hem efter att ha gått en promenad på ca 15 minuter.
Nu sover barnen, jag har druckit 3 liter vatten och börjar bli hungrig.


JOGGING

Godkväll.
Idag har jag verkligen inte gjort ett dugg, suttit inne hela dagen då det regnat till&från, skulle spelat beachhandboll men vaknade med dundrande huvudvärk. Satt på verandan och läste tidningarna mamma skickade, kul och veta lite vad som händer i sverige (inom modebranchen men ändå).
Så eftersom jag degat hela dagen bestämde jag mig nu ikväll för att springa en runda, skulle bara bli en kort först, typ runt kvarteret eller så, men eftersom det kändes så bra och springa så tog jag en liten slingerrunda, vet inte riktigt vart jag sprang, men hem kom jag. 40 min utan uppehåll, hemma klarar jag knappt 15, haha. Förvånades verkligen av hur lätt luften kändes här, men samtidigt svettas man mer än när man sprungit dubbelt så lång tid hemma.
Nu ska jag titta på "The Holiday" och sen ska jag göra tidig natt, känns skönt!

Min allra bästa vän i hela världen är min mamma ♥

NOSTALGI



gammal video från en kväll hemma hos amanda, jag saknar dem kvällarna.


PICS


cillisen :)

Linda

anna med 3D glasögon, haha

Frida

några bilder från gårkvällen, som vanligt lika trevligt med brudarna.


AWAY

Nu ska jag ta mig till tunnelbanan, ska möta Cilla och sen ska vi hem till Linda. Ännu en kväll med favoritbrudarna, underbart!

ONCE AGAIN



linne

blazer

shorts

återigen fyndade jag på h&ms sale, jag älskar´t!


PRESENT FRÅN SVERIGE




Äntligen, idag fick jag mitt paket från sverige! Min fina mamma hade köpt massa godis, skickat med min kjol och mina shorts och dessutom en tidning! Du är bäst! Och jag höll på & glömma, mina joggingskor, så nu blir det joggingturer!

MIDSOMMARAFTON



cecilia & frida

Lina & Jackie

Josefine

Vera & Linda

nick

Jackie & Linda

Moa & Anna

Anna

Frida & Linda

anna & hennes finfina kaka

Frida & Linda

Anna & CILLA haha

blåa glas den här gången, inte röda

Cilla

frida, josefine & jag

Tack för en awesome kväll tjejer! Det måste göras om snart.


MJ

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab kolla på den här videon om att Michael Jackson kanske lever. Jag rös när jag såg den!

GOOD

Haft en helt awesom kväll med brudarna, gud det var verkligen hur kul som helst. God mat, bra sällskap, dricka, vad mer kan man begära en midsommarafton? Ni är kärlek!

GOING

Nu ska jag strax bege mig bort till t-banan för att ta mig brookline! Känns som det kommer bli en awesome night. Uppdaterar så fort jag är hemma, får se hur jag tar mig hem. Antingen åker jag med någon, eller så får det bli taxi! Beror på hur länge vi är hos Linda, sista tbanan går hem runt 1, och första på morgonen går runt 5 tror jag!

Men det löser sig, hoppas alla hemma haft en toppen midsommarafton, och att ni au pairer har en toppen afton!

?

Mamma, är det normalt att få pigmentfläckar när man snart är 20? Jag trodde man hade dem redan när man var liten, men man kanske kan få nya?

Fick dessutom en kommentar om att paket som skickas med posten kommer med posten, inte med UPS, och att dem nästan alltid kommer efter exakt 1 vecka. Nu blev jag orolig då det är 1 vecka och 1 hel dag sen mamma skickade mitt paket. Hoppas inte något gått snett!

"SOMMAREN I CITY 1990, KOMMER DU IHÅG MIG?"

Lyssnar på "svensk sommar" på spotify, massa låtar jag tycker jättemycket om och som gör mig nostalgisk.

Igår pratade jag föresten med pappa, emmy & stina. Jag var helt lycklig hela dagen efter det, gud vad jag saknar mina små syskon! Och jag saknar burseryd över huvudtaget, förra sommaren bodde jag där ute. Helt undebart, jag kanske är en lantbrud trots allt, haha. Jag trivs i alla fall där ute, och ska försöka få sommarjobb där nästa sommar när jag kommer hem. Så då får jag bo hos pappa igen (om det är okej för honom vill säga :P ), me love!

Jag blev precis skitbesviken, det stannade en USPbil utanför (dem levererar paket), så jag trodde såklart dem hade med sig mitt som mamma skickat. Men nejdå, klart att dem inte hade. Hoppas det kommer på måndag!

TORSDAGSBILDER


en kyrka i cambridge jag tyckte var fin.


min nye vän Fernando


samma kyrka fast i helhet


och som alltid måste jag ta himmelkort


mamma hade blivit knas om hon sett hur mina skor såg ut efter att ha hoppat i varenda vattenpöl jag såg.


sommarhimmel




MIDSUMMER 2011



Glad midsommar önskar jag er alla, mest mina familjer, min pojkvän, min fina "syster" Hannah, min vän tchös, och alla fina solskensbarn och körsbärsbarn (med fröknar)! Puss på er.
Om några minuter ska jag lägga mig i solen för att för första gången detta året börja på brännan, hallå det är snart juli?! och jag är kritvit, men fernando sa att han hade sett vitare så jag är glad, haha.
Ikväll blir det party hos Linda i Brookline, kommer bli helt awesome!

GODMORGON

Hej alla söta!
Nu sover mina barn, som alltid vid den här tiden. Tänkte jag skulle bertätta hur en vanlig dag här ser ut, ni behöver inte läsa om ni inte är intresserade, men ja.

06:30, mitt alarm ringer, jag går upp och tvättar ansiktet typ, kollar datorn snabbt.
07:00, alex vaknar, låter honom ligga 10 minuter och vakna ordentligt. Inte kul att dra upp en halvvaken alex kan jag tala om.
07:15 går in och hämtar alex och Viv om hon är vaken.
07:30-07:35 frukost för barnen, yoggi och smörgås för viv & havregrynsgröt och smörgås för alex.
07:50, plockar av frukosten och klär på barnen.
08:15, packar ner två lyckliga barn i vagnen och går till parken för lek (numera plask eftersom vi kommit på att det finns vattenkranar).
09:00 börjar försöka få med barnen hem, detta brukar ta 15-20 minuter, haha.
09:20, hemma förhoppningsvis, barnen får snacks och något att dricka.
09:30, lägger två TRÖTTA barn för förmiddagsnap.
09:35-11:30 barnen sover, jag plockar ur diskmaskinen, lägger in tvätt, viker om det finns, plockar upp leksakerna från golvet, sitter vid datorn & äter frukost.
11:30, barnen vaknar, brukar även här låta dem ligga kvar 10 minuter för att dem ska vakna till ordentligt.
11:40 hämtar barnen, vi går ner och sätter på musik och leker ca en timme.
12:10 jag börjar med maten, brukar oftast bli mc & cheese, chicken mg nuggets, eller något sånt. När barnen äter brukar jag ta ut tvätten och lägga in i torktumlarn.
13:00. barnen har ätit färdigt och jag plockar in disken medan dem tittar i en bok eller leker.
13.30, vi går ut och leker, antingen på baksidan, i parken, eller bara går en runda.
14:30, dags för eftermiddagsnap.
14:30-16:00, jag viker återigen tvätt (om det finns någon vill säga), plockar lite på mitt rum, plockar ännu fler leksaker, tar in posten, tittar på tv och tar det ganska lugnt.
16:00 barnen vaknar, leker inne 1 timme.
17:00 Sus eller David kommer hem och jag slutar för dagen!

Ganska mycket text, men det är väl ungefär såhär en dag ser ut för mig. Tiderna varierar väldigt mycket, men jag skrev bara ca så som det brukar vara.
I eftermiddag ska jag möta upp Fernando vid harvard square för en glass, awesome med tanke på att vädret är riktigt klabbigt här. Imorgon är jag ledig, vilket betyder sovmorgon. Och på kvällen ska jag träffa Bostons finaste brudar! Kommer bli en grym midsommar!

ROSACONVERSE.DEVOTE.SE

För er som är intresserade, så har jag öppnat min gamla blogg igen, ni hittar den här!

SHOPPINGEN IDAG



tänkte använda den som plånbok, 1 liten dollar kostade den.

ring, cute?





mycket finare i verkligheten, den gör sig inte fin på galge!

Allt är från h&m och kostade tillsammans runt 50 dollar, I love sales!


A&Q

Bea frågade vad som hände med mina outfits, svaret är att mina föräldrar vägrar läsa min blogg om jag slänger in modeinlägg, det är ju trots allt en au pair blogg & jag har ju aldrig kläder på mig som jag vill dela med mig av till folket. So, thats the answer of your question my friend!

VIDEO FRÅN GISLEDAGARNA



video från gvd dagarna som jag bara måste lägga ut, den är riktigt rolig. Amar låste ute mig & amanda med varsin kebabrulle och ett paket toapapper! Och mamma, det är reklam i början så du inte tror att det är själva videon ;) Puss!


MY ROOM AT HOME



Jag saknar mitt rum i juletid, det är då mitt rum är som finast. Jag vet inte om någon lade märke till det, jag gjorde det inte, och inte mamma heller. Men jag har samma påslakan här som hemma, bara andra färger. Blå här, rött/rosa hemma. Det gör att allt helt plötsligt känns bättre!


NU HAR JAG BESTÄMT MIG!

Det blir Boston med tjejerna på midsommar, det kändes rätt och vi kommer ha riktigt kul. Imorgon ska jag möta upp Cecilia inne i stan runt halv 3, jag ska shoppa & hon ska visa mig vart alla bra butiker finns!
Blev ingen runda inne i cambridge idag, jag är supertrött och ska lägga mig nu (notera att klockan är 20:48 här). Jag har haft en toppendag idag, bbarnen sov till 7:15 (dem vaknar 05:45 i vanliga fall), vi åt frukost, var ute och lekte en timme och sen var det dags för förmiddagsnappen. Då passade jag på att vila mig fram tills barnen vaknade vid kvart i tolv, lunchen bestod av rösti och köttbullar, dem älskade det! Vi lekte, dansade och sjöng fram till halv 3 sen var det dags för eftermiddagsnapp, värdpappan kom hem vid 4 och då tog han med barnen en runda ut i vagnen. Under tiden dem var borta tvättade jag och vek tvätten som var tvättad, plockade in & ur diskmaskinen och började med barnens dinner. När dem kom hem vid halv 6 åt barnen, sen var det lek tills halv sju och efter det bad. Kvällsflaskan var efterlängtad och både A & V satt så nöjda i sina highchairs och protesterade inte en enda gång när jag skulle lägga dem. Awesom dag fast den vart lite upp&tner.

PHONECALL

Nu har jag pratat med mamma, gud vad skönt det kändes! Hoppas pappa & familjen ringer någon dag med, hade varit så skönt att få höra deras röster också! Längtar efter nästa telefonsamtal med bebo med.
Ska väcka mina barn om en kvart, slutar senare idag för en viss anledning, så värdpappan ska vara med dem från 4 tills dem ska sova!
Jag vet inte vad jag ska göra, gå en runda kanske, köpa en ny plånbok på urban outfiters eftersom jag ändå har pengar över och den jag tog med hit är broken numera.
Hoppas alla haft en toppendag!

HJÄLP TACK!

Kommentarer ang om jag ska åka till NY eller Boston vore bra! Anledningen till att jag tvekar ang Ny är pga att jag inte vet om jag vill slösa dem pengarna, plus att jag kommer bli avsläppt av bussen LIKE MILES AWAY från NY city. Och jag ska därifrån lyckas ta mig via t-banan in till city helt själv. Hade känts bättre om man var fler som åkte, men nu är jag helt själv. När jag väl kommit in till city ska jag lyckas hitta parken vi ska vara i. Känns bättre att vara hos Linda i Boston.

BILDER FRÅN IGÅRKVÄLL


Kristina & Anne-liis, härliga tjejer!

robin, ignacio och tjejen minns jag inte namnet på

kareokebaren


SOLSKEN


lillbruden

han älskar att städa!

lilla tjejen försöker ta på sig skorna själv!

he´s like "hmm are you taking a picture of me?"

dem blev helt tokiga när vi kom till parken en morgon och ser att det var vatten i den gula saken!

när jag kom hit fick hon panik när hon försökte gå där, nu är hon superduktig! Min stora bebisflicka!

här kan man gå med barnen så dem kan "bada", skönt!


VALET&KVALET

Åhh.. Jag vet inte vad jag vill, om jag ska åka till NY på fredag. Eller om jag ska fira den med några svenskar här i Boston, vad svårt det kan vara! Just nu lockar Boston mer av någon anledning, kan vara att jag slipper ta bussen till ett ställe jag inte vet vart det ligger, och sen därifrån hitta t-banan och lyckas ta mig in till city och parken där vi ska vara. Lär ta 2,5 timme extra bara det, får se som sagt.

Snart ska jag till kareokebaren och möta Anne-liis, awesome!

.

Läs detta inlägget, här, sjukt med post!

MÅNDAG 21 JUNI.

Idag är jag sur, även i år blev jag antagen att jobba på Peace and Love festivalen, och som förra året kan jag inte åka. Ska garanterat söka nästa år igen, för då är jag hemma när festivalen äger rum.
Imorse var jag ute och gick en LÅNG runda med barnen, så himla skönt väder på mornarna, lagom varmt. På dagen blir det bara klabbigt och det är knappt skönt att vara ute.
Igår saknade jag svensk sommaren, tittade runt på massa bloggar, bilder från förra sommaren och lyssnade på GT, även om livet här är lovely så saknar jag sverige. Jag hade mer än gärna firat midsommar i halmstad, med familjen, med vänner, med vem som helst. Bara för att få lite svenskt regn och små grodorna runt en ful midsommarstång. Bra att det blir svenskt midsommarfirande i NY, hoppas jag får potatis, haha.

Jag har tvättat, diskat och plockat upp på golvet nere eftersom städerskorna kommer idag (varje måndag). Så nu är det lugnt, mina bebisar sover förmiddagslur och jag sitter här. Har inget att göra, slutar tidigt idag, och ikväll är det kareokekväll, awesome.
Åh, har jag sagt att jag & min fina värdfamilj åker till Main 1 juli? Det ska bli helt underbart att få komma iväg lite, vi ska bo i en stuga där. Jag, värdfamiljen och D (en nanny som brukar jobba efter jag har slutat). Längtar!

VAD JAG KÖPTE IDAG


kamera & kamerafodral


hörlurar, skullcandy.


NEW CAMERA



skönheten, 1900 kostade den! Awesome.


20 JUNI 2010

Goddagens!
Jag är helt slut i benen efter gårdagens bravader, men roligt hade jag & det är väl det viktigaste.
Om någon minut ska jag & David (hostdad) åka och se om vi kan hitta en billig kamera till mig, vill verkligen verkligen inte dra med mig systemkameran på fest, jag chansar inte igen. Och dessutom behöver jag en för min helg i NY, där jag föresten inte ska sova på hostell som dem andra utan hemma hos sötaste Emmelie (som också är au pair, vi träffades i sthlm när vi skulle fixa visumet). Måste köpa nya headphones med, ååh, kan inte sitta på en buss i ca 5 timmar med musik i bara ett öra.
Mamma & magnus, nej jag har inte med mig någon julskiva hit, och sen när tar vi in julgranen i september? haha, nej december blir toppen! Bara jag får lyssna på julmusik fram tills dess på spotify så är jag lycklig :)

Nu ska vi åka, uppdaterar er om läget sen! Får se när, ska nog träffa jennifer för shopping runt halv 3!

AWSOME NIGHT

Klockan är 6 minuter över 3 här nu, och jag kom precis hem! Partyt blev förstört när polisen kom dit och ansåg att v förde för mycket oväsen, så alla gick hem. Jag GICK min 30 minuters gångväg hem till oxford street, awsome faktiskt!
Nu ska jag sova, tror vi ska ha brunch här imorgon med andra au pairfamiljer.
Hörs imorgon!

03:59 IN SWEDEN



dessa hade inte heller suttit fel.. i väntan på Becca så sitter jag och kollar efter skor, skor från sverige som jag ändå inte kommer kunna köpa, dumt!


SHOEOHOLIC



bilden gick inte göra större, men skorna finns på nelly.se, och hade jag kunnat så hade jag utan tvekan beställt hit dem. 399 kronor, riktigt bra pris! Kärlek på dem här, snälla mamma! hahaha




I still believe in summer days
The seasons always change
And life will find a way

I'll be your harvester of light
And send it out tonight
So we can start again



HEJSAN HOPPSAN



Nu kommer pappas fru anna tycka att jag är helknasig! men jag kunde inte hålla mig, det är den här musiken som gör att jag är på bäst humör!


KRETA

Någon som vill boka in en resa till grekland sommaren 2011? Jag har alltid velat åka till kreta av någon anledning, would be awsome!

MIN MAMMA ÄR BÄST!

Jag tror min mamma är mitt största fan här på bloggen, hon kommenterar alla inlägg. Jag har världens sötaste & bästaste mamma som alltid ställt upp för mig när jag behövt det, även när jag ansett att jag inte behövt det! Jag saknar att gå runt på ICA och skämta om allt och skratta medan alla tycker att vi är helknasiga. Hoppas ni hälsar på i höst! Jag älskar dig ♥

ÄNNU MER CRAVINGS


SNYGG?! letat som en tok efter den på h&m här, men den finns inte.. Och h&m leverar såklart inte till USA.

EN SORTS LYCKA, SOL, ISVATTEN OCH EN BRA BOK SITTANDES I FÖNSTRET



 


10:46, GODMORGON

Jag vaknade nyss, satte alarmet på 9:15, men har tydligen stängt av det i sömnen, sucks. Inte för att jag hade några planer för förmiddagen men ändå. Föresten så kommer jag spara 36 dollar nästa helg när vi är i NY, jag ska bo hos Emmelie och inte på hostell med dem andra. Toppen! Sen på lördagen ska jag och Emmelie shoppa, så jag åker inte hem fören på fredagn, awsome!

Lyssnar på Winnerbäck nu, bebo, om du ska på konserten, köp en tröja och skicka till dina fina flickvän då! haha.
Jag villvillvill gå på hans konsert, åh jag är så sur över att jag kommer missa det. "åh men du är ju i USA, det är stort" tänker ni nog. Men seriöst. LW är min GUD! Han är min absolutavärldensbästafavoritartist. Men, hoppas på en konsert nästa sommar med! Och då SKA jag föresten gå på hultsfred, det har jag bestämt.

Nu ska jag äta frukost, toasts med philli på! mums.

Min största önskan nu, är att få träffa amar den 15 augusti. Det hade varit det mest underbara som kunnat hända! Att faktiskt få fira ett år med honom irl, att inte behöva ta det på sms, mejl och telefon..<3


LOOKIE



MAMMA, jag har slutat bita på naglarna. Jag har inte bitit en enda gång under min tid hos familjen, alltså två veckor!


ME TONIGHT



jag bor i den där tröjan, kärlek.


SHOPPINGFINGRARNA KLIAR FORTFARANDE




klänningen från h&m som jag köpte idag, och shortsdressen från forever 21.


7:49

Nu är jag snart färdigfixad, ska ut men vet inte riktigt vart än. Det märker vi!

CRAVINGS

IDAG MINA VÄNNER, har jag testat en IPAD. Tro mig, gör aldrig det om ni vet att ni inte har råd och köpa en. Jesus, helt underbar & jag är nykär. Jag vill vill vill ha en.
Men det lär ju aldrig hända, jag har i alla fall köpt en klänning på h&m idag (en LÅNG) och bytt min shortsdress. Som fortfarande är på SNUDD till för liten, undrar vilka mått dem har på forever 21 egentligen, men ja den får funka. Orkar inte byta en gång till, lat!
Ikväll vet jag fortfarande inte vad som händer, ska ringa runt och kolla lite tror jag, vill INTE sitta hemma ännu en fredag och äta glass, haha.
Saknar min mamma lite extra idag, vi hade haft kul på gallerian :) löv ju!


BILDREGN






hon var SÅ arg för att hon inte fick ta på linsen ^^




klätterapan!


hallååååå



au pairen måste också poosa ^^

min BÄSTA vän här, kaffemaskinen!


FRIDAY, FINALLY

hej!
ÄNTLIGEN fredag, trodde aldrig den skulle komma. Dagen igår var lite halvbra, allt kändes ganska jobbigt men blev bra när jag fick avsluta den med "the holiday" och glass. Om tio minuter ska jag springa ner och börja jobba, solen skiner btw här idag, skönt!
Mamma sa att hon skickade iväg mitt paket igår, synd att det inte är som med vanlig post, så att det hade kommit idag! Får hålla mig tills nästa vecka, längtar!
Ikväll vet jag inte vad som händer, antingen stoughton ( stavning ), eller så blir det någon fest. Beroende på om någon har fixat någon, haha.
Föresten, jag har inte shoppat något på 2 hela veckor nu, jag förstår inte hur det har gått till. Det kliar i mina fingrar så jag håller på att bli tokig, måste köpa shorts då jag tydligen bara fick med mig ett par. Och här är VARMT även när solen inte skiner.
Ska fixa det på söndag när jag ska träffa Jennifer, en tjej som bor i Brookline, vi ska ta en shoppingrunda!

TO PP

Ja magnus du ska stå på winnerbäck med webcamen och filma precis allt, och skickar du pengar ska jag skicka en Ipad ;)

EN PRESENT JAG GLÖMT VISA




Armbandet jag fick av fam andersson när jag åkte. En berlock för varje familjemedlem, dock trillade en av på flygplatsen, sad! Men jag älskar det.


Ibland gör det mer ont att stanna kvar än att släppa taget.

LITE SÅDÄR I FÖRVÄG



mamma eller pappa, i december vill jag kunna se på Astrid Lindgrens jul. Bara en liten notis sådär liksom, det är ju trots allt en film som inte finns att köpa här! Föresten, jag älskar er :D


KNAS

Det knyter sig i magen på mig varje gång jag hör reklam för Winnerbäcks konsert han ska göra i sommar. Jag vill mer än något annat i hela världen vara där. Men det känns ju ganska omöjligt.


♥ OKEY, I COULDN´T WAIT UNTIL TOMORROW


 
He´s adorable, my little owen. 


MISS POTATIS HERE

Godkväll.
Hoppas min värdmamma köpte youghurt (eller ja ni vet sån naturell) för jag vill ha potatis! Jag är sådär sjukligt sugen på potatis, vilka cravings jag har.
Dessutom rinner mitt ena öga, jag stängde det tydligen inte ordentligt när jag skulle tvätta av mitt smink, så jag fick ansiktstvätt i ögat, toppen verkligen!
Imorgon ska jag fota en ko jag fick av värdmamman idag, ja alltså ingen sån där som betar utan en man kan stoppa i micron och sen lägga på tex magen om man har ont, cute! Haha, tänk er en stor fet ko, lägg den i micron och sen på magen! haha, jag skrattar i alla fal åt tanken.
Idag när jag & värdmamman gick ute och pratade så sa hon att den fanns en applestore i cambridge, I´m like "WHAT?!" dit vill jag. Så någon dag ska värdpappan ta med mig dit!
Nu ska jag kolla det där med potatisen, återkommer!


WASH WASH



Och när barnen sover, man inte har någon tvätt och väntar på att åka till doktorn för hälsokontroll av två söta twins, så kan man tvätta sina sminkborstar, inse att man kanske förstört två av dem och tänkt att hmm hur gör jag nästa gång?
Ikväll ska jag träffa Julia, vi ska dra en bostonrunda och förhoppningsvis äta på donken. Hoppas min mamma har fått iväg mitt paket idag, längtar efter mina springskor och min tubkjol! haha.
Oj, dags & åka!

SHOES


bild härifrån, modekungen.se

I WANT THESE SHOES! Kanske inte för att ha på mig, men mest för att titta på, haha. Älskar skorna, men tror inte dem är min stil. I och för sig, allt klär en skönhet ;)


JIPPIJÄJ

IDAG HAR JAG HAFT 99 BESÖKARE och 189 sidvisningar, besöksrekord för min del! Yes!

SUNNY DAY



MITT NYA FINA PÅSLAKAN från IKEA som familjen köpte och jag valde. Löv! Ser ni att Kian och Lova ligger och sover? Jag kan konstigt nog inte sova utan att ha deras huvuden mot min haka, haha, fjantidé..
Underbar dag idag, vädret har vart på topp hela dagen. Barnen lekte suveränt bra när vi var på lekparken.
Efter deras morgonnap var vi i en annan lekpark, med massa saker som sprutar vatten, the kids loved it. Dyngsura barn är tydligen lyckliga barn, tur att vi hade med oss extra kläder. Tid för au pairen att sola fanns också, eller ja i samband med lek såklart! haha.
Nu ska jag köpa min favoritglass, Hägen Dazz (vanilj), mums. Vid sju kommer min LCC hit som sagt och ska prata med mig och familjen, hoppas det går bra!


ORDER


bilden blev tiiiiiny, men det här påslakanet har jag beställt hem till sverige. 99 ynka kronor på h&m, I love it!


TOO LATE

Godkväll, eller snarare Godnatt.
Tvekade ganska länge innan jag bestämde mig för att gå på kareokekvällen, jag kunde trots allt gå hem om det var tråkigt. Jag är sjukt glad att jag gick dit, det är så grymt kul och träffa nytt folk. Både au pairer och andra som bor häromkring. Man kommer bara närmre alla för varje gång man ses, awsome.

Kan nämna att jag log mig igenom hela samtalet med amar (som ifs bara varade i ca 4 minuter), men jag är uberglad över att han ringde, det gjorde hela min vecka.
Imorgon börjar jag jobba kl 7 som vanligt, jobb till 5 och sen ska vi ha familjemöte med min LCC, fun!

Sov gott !

FLER BILDER PÅ BEBISARNA


trötta barn som skulle in & sova!


sötan


söten

Jag älskar dem här barnen!


BAD AND GOOD DAY

Hej :)

idag när jag var i parken med barnen så träffade jag en annan au pair, Julia. Så vi bytte nr och hon ska visa mig runt här på onsdag troligtvis, riktigt kul!

Btw..
Idag skulle vi fixa ett Social Securitu Number till mig, sånt behöver man för att tex öppna ett konto och skaffa ett betalkort. Jag tänkte redan när vi gick dit, något kommer krångla. Och JA, min mamma har tydligen valt att ge mig TRE given names. Jag heter alltså Elin Sofia Lovisa Borg, jag har inga mellannamn utan jag har tre första namn. Så när hon skulle skriva in mitt namn fick ALLT utom A.et i Lovisa plats i hennes kolumn på datorn.
Så hon måste skicka in alla mina papper till något, eh ja jag minns inte, för att förklara att jag har ett för långt namn och att hon har sett alla mina papper så att allt stämmer, så att få mitt social security number kommer ta 4 veckor istället för 10 dagar, enbart för att jag har 3 första namn och för att hon bara fick plats med 12 tecken i sin kolumn inte 13. Gud, jag fick typ ett psykbryt. Hon kunde inte göra på något annat sätt heller, så ja jag får vänta 4 veckor och hoppas att allt går bra.

Nu ska jag sitta och vänta på att AMAR ringer, det är 2 veckor sen vi pratade. Ska bli underbart, dessutom har vi 10 månader imorgon, 10 sjukt bra månader har det varit!

FIAS BEBISAR




riktigt dåliga mobilbilder, men här är mina änglar!

*



amanda & nattis på gisledagarna.


"ASSÅ DU SKULLE SETT MINA FÖTTER IGÅRKVÄLL"



random video från när vi var på au pair skolan!


NEW CELLPHONE





Nu har familjen köpt en fungerande telefon till mig, så att jag med säkerhet har täckning vart jag än är.
En svart Samsung blev det, kul med tanke på att min rosa också är samsung. Jag har inte testat den nya än, men jag älskar hur knappsatsen är utformad. Så var det på den förra usatelefonen också.
Ser ni min FINA bakgrund på den rosa?


SÖNDAG & JAG VET SOM VANLIGT INTE VART JAG SKA :P

Festen igår var väl helt okej, ganska lam, grannarna klagade och polisen kom dit så det var bara att gå hem. Åkte föresten T-banan in till Park street och mötta upp Cecilia & Anna, det gick toppenbra! Enkelt och hitta faktiskt, trots att jág kände mig lite smått förvirrad.
Var hemma runt halv 3, somnade direkt och vaknade av alarmet idag kl 8. Jag ska på LCCmöte (möte man har varje månad ihop med andra au pairer från samma område). Jag får dock inte tag i någon som ska gå på mötet, och jag har ingen aning om vart jag ska eller hur jag tar mig dit, haha. Som vanligt, jag hatar seriöst det här.
Hoppas min värdfamilj kommer hem snart så jag kan fråga dem, vet inte riktigt vart dem har tagit vägen.
Tror cecilia tog någon bild igår som jag ska be att hon skickar när hon är inne på msn.

Pusshej!


FREDAGKVÄLL & PARTY

Hej folket.
Idag har jag vart på IKEA, MAN, jag gick runt och log över allt svenskt. Och när vi sen gick för och köpa svensk mat, jag trodde nästan jag var i himmelriket. Det var så skönt att få se mat man faktiskt vet vad det är och som man vet smakar gott ;)
Nu sitter jag i valet av vem jag ska ta mig till festen med, Cecilia (en annan au pair från boston) är helt klart det bästa alternativet! men då måste jag ta t-banan & det har jag aldrig gjort.. Ifs, någon gång ska ju vara första gången. Får se till att vara ute i god tid om jag ska göra det.
Ska fixa färdigt mig nu, och sen bestämma hur jag ska göra!
Ha en bra kväll.

IT´S YOU AND ME♥



forever and ever, det kommer aldrig finnas någon annan♥


FRIDAY


igårkväll började jag titta på den här filmen, "the holiday", jag somnade någonstans mitt i så ikväll eftersom inget verkar hända runtomkring här så ska jag titta färdigt på den och äta glass (jag vet, IGEN)..
Var ute på "stan" lite förut, herregud vad tråkigt det är att gå där. Finns inga roliga affärer alls, men jag ska lära mig hur man tar sig till andra ställen snart, okej? ^^ haha.


01:14 in Sweden, 7:14 in the United states

Så fort min bonuspappa skickat ner mina springskor hit ska det ut & springas, jag märker själv vilken skit man stoppar i sig här. Allt är färdiglagat, eller så blir det typ glass till kvällsmat, jag dricker typ en halv liter pepsi varje dag (med is såklart eftersom vi har ISMASKIN).

Skulle gått ut ikväll, men det ösregnar, så jag får stanna hemma med glass och film (ja glassen är onödig, men snart får jag mina skor haha). Det roliga är att jag börjar inlägget med att förklara att jag stoppar i mig skit, för att sen skriva att jag ska äta glass.
Imorgon jobbar jag bara till ett, typ, och då måste jag köpa strumpbyxor för alla mina är sönder. På lördag är det fest inne i Boston, där ska jag möta upp Cecilia (en svensk tjej som också är au pair här), det kommer bli awsome.
Nu ska jag titta på "the backup plan" igen, och äta glass! Btw så håller jag mina tummar för en sak som m & m förhoppningsvis ska göra, ännu en sak som kommer bli awsome!

Love, sofia

LONGING FOR

Vet ni vad jag längtar efter? POST, jag blir helt knäpp på att aldrig få post. Inte hade jag väl trott att det var det jag skulle längta efter mest hemma. haha, nu är det väl inte det jag längtar efter mest, men det är nära..

WHAT A BEAUTY




I knoy you all love me ;) tidsfördriv medans jag väntade på att 5 minuter skulle gå.


ALLTING KOMMER LÖSAS OCH BLI BÄTTRE IGEN.

Imorgon ska jag möta upp Anne-Liis och Sophia vid halv tio, thats najs! Allting blir roligare om man har någon att umgås med! Och folket här verkar verkligen vara helt underbara!
Nu kokar jag potatis, för andra gången idag. Känns som min värdfamilj kommer få köpa ganska mycket potatis framöver, haha.
Snart sängen, börjar tidigare imorgon men slutar vid 2. Sov gott folks!

CELLPHONE




japp, här är min "amerikanska" mobil, eller ja ni kan ju gissa vilken av dem det är, haha. Jag tänker inte gå runt med den i fickan direkt. Men om jag har tur blir det snart ett utbyte, till vad säger jag inte fören jag vet helt säkert!


TEDDIES



mina sovkompisar, den grå är från Amar och den bruna från familjen, om någon vill skicka ner en till är det helt okej :D


LOOOOOK MAMMA



titta vem som har en tvättkorg på rummet mamma, du skulle hata det här :P det är jag som sköter min & barnens tvätt. Skönt att ingen annan tar min tvätt faktiskt, jag tycker om och sköta sånt själv, konstigt nog ^^


VS



smells like heaven, från Victoria Secret.


NOMONOM :*



gissa vad jag ska göra ikväll ^^


3 PICTURES FROM THE KAREOKENIGHT


me and the girls


me and madde


me, madde and someone I forget the name of ^^


ville bara säga...

GODNATT & SOV GOTT ♥





remember darling, it´s the same sky<3


NEW





mitt nya linne från forever 21, glasskålen som madde lämnade kvar fick bli en smyckesskål, och sen mina nya sandaler som jag fick köpa pga värmen och att jag glömde mina hemma.


Vad kunde passa mer nu än att få en kommentar här från min fina mamma?! Jag saknar henne så att jag håller på & gå sönder inuti. Jag måste hitta en sysselsättning här, att inte göra något gör att man tänker mycket mer på folket hemma. Hoppas i alla fall att min familj kommer hit och hälsar på, både på mamma & pappas sida.
Btw så träffade jag andra au pairer igår, från lite olika ställen i världen, bla sverige & tyskland, dem enda jag kommer ihåg.
Nu ska jag vika ännu mer tvätt i brist på annat.





Mamma, jag saknar er och älskar er med.

SECOND WORKDAY

Idag är jag nästan helt själv hemma med barnen, eller för tillfället är jag det. S är på sjukhuset & D jobbar. Barnen har sin eftermiddagsnap nu, så jag har städat, diskat & vikt en omgång med tvätt. Känner verkligen att jag kan trivas hur bra som helst här bara jag lär mig hitta och sånt. Ska nog ta med barnen ut i vagnen sen när dem har sovit färdigt.
Hur är allt hemma? Please tell me!


TONIGHT IS SINGNIGHT

Jag är färdigsminkad och påklädd, men madde har funderat på om hon ska orka sminka sig i ca en timme nu ^^ haha. Så vi ska snart iväg och sjunga kareoke, blir starbucks på vägen för jag är sjuuukt hungrig. Av någon anledning äter jag lite på dagen, kan bero på att jag inte orkar fixa något, haha.
Just det, om min mamma eller pappa läser detta "SKICKA MER GODIS" :D That would be nice! Om någon vill skicka en liten överraskning kan ni gärna få göra det ;) haha.

Puss på er.


I CAN BE ALL THAT YOU WANT

Hej på er.

Imorgon börjar mitt nya jobb på riktigt, idag har jag bara försökt lära mig allt och myst med barnen. Madde (familjens förra au pair), har vart här idag, så vi var ute och åt pizza förut. Riktigt gott! Hon kommer vara här tills onsdag, så det känns ganska bra att någon kan visa mig vad jag ska göra och hur allt går till. Och vart allt i den här stan finns, jag känner mig som en full höna i ett stort hönshus. Jag hittar ingenstans & allt ser för mig likadant ut. Men jag tror det tar någon vecka, sen så.
Jag, micka och elin pratar om att åka till NY till midsommar, jag ska se om jag får ledigt den 25. För i så fall blir det utan tvekan en trip till NY igen, love!

Nu ska jag duscha, sen titta på film och efter det får jag nog dejta kudden om jag ska komma upp innan klockan sju imorgon.
Hoppas allt är bra med er hemma :) Puss&kram!

COME ON

Jag har ca 60 läsare varje dag, & ändå inga kommentarer.. KOM IGEN, feedback folket :D

ROOMIE






mitt rum folket, I love it!


PRESENT



världens goaste parfym som jag fick av min fina pojkvän innan jag åkte. finns på the body shop!

RANDOMS




NEW YORK PICTURES


sry mamma, men när man har tråkiga lektioner får man måla på skorna (a)


okej, nu ser ni säkert bara ett hårigt ben, men titta noga så ser ni ett rött märke nere där skon börjar. Det är ett myggbett, stort som 2 femkronor! Det är nästan borta nu, men KLIAR!


gulligt hus va?
 Dock inte det som jag bor i..


fint väder

Hög byggnad?!


en av världens största applebutiker eller något.


här spelades "ensam hemma" in, vet inte vilket nr, men ja när dem är på ett hotell.


tycker om bilden!


bussen


michaela & elin, favoriter!


michaela, jag, elin & vide


Rebilding av World trade center.




frihetsgudinnan, jag trodde den skulle vara större!


första shoppingen gick till victoria secret, me LÖV!


det var min dag i NY, tänkte lägga upp min shopping, men det blir imorgon!


OH, I FORGOT I HAD THIS






"karlsson, karlsson, världens bästa karlsson"



"här kommer Pippi Långstrump, tjollahopp tjollahej"


workshop



här är bilder från veckan btw, valde bara ut några som jag redigerade igår.


A TRIP TO NEW YORK

Jag ska tala om en sak för er som gör mig irriterad, jag har inte haft INTERNET på hela dagen. Eller ja på morgonen och någon timme nu sen vi kom hem från New York. Så jag tänkte att jag struntar i & flytta över bilderna från kameran för jag kommer ändå inte kunna använda nätet. JAHA, då funkar väl nätet och mitt minneskort är på kameran i mitt rum, och jag sitter ute i hallen. Och jag vågar inte slösa datorns battertid på & springa och hämta minneskortet, ladda in korten, redigera dem & sen ladda upp dem på bloggen. Jag har ite fått till min adapter än, det är något weird med den som jag ska fixa när jag kommer till familjen, så nu har jag ingen batterisladd om ingen snäll själ lånar ut den till mig.

Idag har vi som sagt vart i New York, värsta sightseeingen. Det gick knappt förstå att vi verkligen var där, I NEW YORK. Det jag drömt om i hela mitt liv, jag kan lova er. PRECIS allt ser ut som jag trodde att det skulle göra. Mina ben är helt slut efter värmen och allt springande i affärer. Visar bilderna imorgon, jag ska ladda min ipod och packa väskan nu. Hmm, magnus, det är redan oreda i den, kan du komma hit & packa om den?! haha.

Puss på er!

GOD KVÄLL

Och så räckte det med att sätta sig vid ett bord ute i hallen för att nätet skulle funka. Kunde ingen sagt det förut?
Försöker komma på hur jag ska ladda ner VCL media player på bästa sätt, annars kan jag inte se filmerna som michaela lade över på min externa. ÅÅhhh... Om någon vet vart man kan tanka det så lämna gärna en kommentar :)
Igår gjorde vi ingenting, åkte flygplan & buss i stort sett hela dagen kändes det som. Kom fram till NY ganska sent eftersom planet var lite försenat. Idag har vi haft lektioner i stort sett hela dagen, & DET HELT KLART BÄSTA AV ALLT, jag har pratat med mitt hjärta i telefon. Han gör mig hel, han får mig att le och känna riktig lycka. Det gör så ont att inte kunna vara med honom så ni förstår inte. Ett helt år utan människan som faktiskt får hjärtat att slå några extra slag när han ger dig den där speciella blicken.

Nu ska jag hoppa i säng (eller snart), ska tvätta av sminket, byta om till pjamas, och ställa klockan på kvart i 6.. Så tidigt får man gå upp här om man vill slippa slåss om duscharna. Och btw, jag har varit USEL på att ta kort, men jag har inte orkat släpa runt på systemen. Ska få bilder av M och E senare i veckan hoppas jag!
PUSS PÅ ER, & godnatt. Om någon av mina familjer eller min pojkvän läser detta. JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR ER!

HAJ

Hej folket!

Nu ar jag framme pa aupairskolan i NY, men eftersom det tradlosa internetet cpar lite. Sa far man snylta pa skolan datorer, jag som alskar att skriva utan a a & o. Ja ni fattar!
Nu maste jag ga, men allt ar bra med mig!

RSS 2.0