On my way

Om bara 4 timmar kommer jag äntligen få krama om familjen igen!! Kan inte förstå att dem är här. Och om jag är lycklig? Jag har gått på moln hela helgen! Haha. I fredags var det fest på ett hotell i Boston. Jenny, jag, anna, villa och Frida gick dit och möter världens längsta kö. Ställde oss längst bak men insåg efter en stund att det var ganska lönnlöst och stå och vänta. Så jag o Jenny stod kvar medan dem andra gick hem, vi var fast beslutna att komma in. Bestämde oss ändå för att ge upp efter en timmes köande, när vi gick in i lobbyn för att leta efter the ladys room så ser vi allt folk och att festen är i full gång. Att det var avspärrat hindrade inte oss, man får ju passa på när vakten tittar åt andra hållet ;) haha. Kult med fest och vi kom inte hem fören 3 då vi både tvärdog i varsin säng.

GOT A TEXT FROM MY MUM

FAMILJEN har landat, nu är dem i NY och förhoppningsvis njuter dem av storstadslivet som jag ska göra när jag kommer dit. Längtar, kan inte förstå att det på måndag är 5 månader sen vi stod där på flygplatsen och sa hejdå. Och nu är ni här, hur sjukt känns inte det? Men helt underbart, önskar dock jag hade båda familjerna här!!

Nu ska jag snart börja fixa mig, vid 8 kommer Jenny och sen drar vi på halloweenfest! Ni får se sen vad jag är utklädd till, snyggt är det i alla fall!

FINALLY

Imorgon vid den här tiden är min älskade familj i NY, jag längtar så jag blir knäpp! Vetskapen om att dem är 4 timmar bort hela helgen men att jag inte får se dem fören på söndag kväll, kommer vara jobbig! Är så stört lycklig över att dem kommer hit i alla fall!

"THE BLIND SIDE"



Har nyss sett den här filmen, "The Blind Side". Fruktansvärt bra, även verklighetsbaserad vilket gjorde att den verkligen berörde mig och jag fällde några tårar under filmens gång.
Alla borde se den!


KAREOKE ÄR LYCKA

IGÅR mina damer & herrar, tog vi upp traditionen igen. Måndagskvällen bestod av kareoke, kareoke och lite mer kareoke. Blev glad när en av mina finaste vänner här smsade helt oväntat att han också var på Fire & Ice (där kareokekvällarna hålls), och jag fick träffa Lisa, anna, martin, FRANCO, och iris igen. Så jag gick runt på små rosa moln hela kvällen igår, och på vägen hem testade jag hur långt jag kunde glida på alla blöta löv på marken, vilken tjej på 19 år och 10 månader gör det? Ville bara säga att hela måndagen var så fruktansvärt bra, men allt måste väl ha en vändpunkt, den här dagen var återigen nerförsbacke. Imorgon är det dock biblioteksdag, så det kan nog gå bra! Både jag och barnen älskar att gå dit, Alex är dock lite sjuk så vi kanske bara går dit en stund.

Imorgon är det också en dag mindre tills jag får träffa mammafamiljen! Så är det ju Bonde söker fru som jag är fast i, haha! Tur att tv4 play finns säger jag bara!
Nu ska jag duscha efter springturen, och sen sova! Pussss

PUMPKIN or POPCORN som alex kallar det



min hostmum välsignar pumpan innan vi skär toppen av den, haha



head off



viv var rädd för pumpan :P



sen vart den ju liiiite större än henne med



klockren bild :)



öga, öga, näsa!



gullis va?



hon heter Helga, fint va?





helga on fire



älskar höstlöv, igår slirade jag hem på dem i regnet.


BÖCKER





2 böcker jag hade beställt nu om jag kunnat, den första är Isabella Löwengrips "Egoboost!" och den andra är Sofie Fahrmans "Elsas värld" ha begär!


LITE BILDER



fin utsikt när man väntar på folk utanför tbanan.



här har ni eran alldeles egna knubbis



puseltävling i skolan



och idag på farmen såg jag maaasssa pumpor!


WEEKEND

Fredagen började med att jag mötte Lisa i Boston, vi gick en sväng på stan och jag köpte halloweenkostym tills på lördag! Kommer bli toppenbra! Tog lunch på Au Bon Pain och sen var hon tvungen att åka hem och jobba. Jag tog tunnelbanan hem, somnade och vaknade inte fören 7. Tittade på film och sen somnade jag vid 11 igen, trött!

Lördagen, klockan ringde vid 6 men jag gick upp 20 över (dags för min första lektion). Trots bra sömn natten innan halvsov jag mig igenom både frukost, smink och promenad till tunnelbanan. Väl på tunnelbanan kvicknade jag till, insåg hur lugnt det är när man åker tåg kl 7 på morgonen, och hur vackert det är när solen går upp över Boston! Var på Maries stopp vid 8, väntade en kvart och frös knäna av mig, drog på varmaste vinden i bilen, SKÖNT! Vi hämtade Heike som hade skurit av sig "halva" fingret och sen tog vi oss till skolan. Ganska slappt, fnitterattacker, sms, dryg lärare med torr humor, torra klasskamrater, trasigt pussel och starbucks på lunchen får förklara den eftermiddagen. Väl hemma var klockan nästan 5, så jag satt vid datan, sen sprang jag en runda. När aunt b kom på beställde vi pizza och såg 2 filmer. Toppenkväll faktiskt.

Söndag, gick upp vid 8 och åt frukost, snabbfix och sen kom Marta och hämtade mig. Vi skulle till en farm och plocka äpplen men hör & häpna. ÄPPLENA var SLUT! haha, komiskt tyckte jag. Så vi gick runt lite på farmen, köpte äppelpaj och cider donuts som var så fruktansvärt goda! Sen åkte vi hem, så hela eftermiddagen har vart slapp för min del. Ska ner och se på Footbol nu, love it!

COLD MORNING


bild från förra vintern.

Gooodmorgon.
Försov mig imorse, vet inte om jag stängt av alarmet i sömnen eller om jag inte satte på det igår. Men kvart över 7 vaknade jag i alla fall, av att min hostmum gick och hämtade Alex som var vaken. Drog bara på mig kläder och hoppade sen ner. Frukost till barnen, påklädning och sen lämnade jag dem på dagis. Insåg inte riktigt hur kallt det faktiskt var ute, så jag tog ingen jacka och fick småjogga bort till dagis för att inte frysa knäna av mig! Så när jag ska ut sen vid 12 ska jag ta på mig extra mycket, halsduk, mössa & vantar helt klart! Jag älskar det här vädret, börjar verkligen bli vinter nu! Enligt min hostdad var det tydligen frost inatt med, underbart!

Nu ska jag äta en andra frukost och sen powernappa 30 min! Pusssssss

OM ALLA DAGAR KUNDE VARA SOM DENNA♥




Heeeeeey!
Bara jag & mina fina lillkille hemma idag, underbar förmiddag och nu sover han. Vi tog tbanan och lämnade Viv på daycare, på vägen hem stannade vi på en lekplats så Alex fick springa av sig lite. Stannade dock inte så länge för jag glömde jacka och här är nästan storm idag!
Nu har jag ätit, vikt tvätt, tvättat 2 maskiner (snart)  och plockat upp i hallen, och snart ska jag fixa till mig eftersom jag gått utan smink hela förmiddagen, och vi ska snart hämta viv för att gå på Halloweenfest någonstans!
Blev ingen bio igår som jag hade hoppats på, Marie hann inte in till Boston i tid. Så jag ska möta upp Anna idag för att se "The Social Network"! Toppenbra tycker jag! Spara pengar går väl sådär, men det löser sig alltid!!
Imorgon är det fredag, jag är ledig och ska möta upp Lisa runt 12 för och skaffa halloweenkostym till nästa lördag! Lördag blir lugn, ska nog ha hemmakväll för vi har möte med vår LCC på söndag, ska åka iväg och palla äpplen hade vi tänkt ;) haha! Nej men plocka dem på någon farm en bit härifrån, ska bli kul faktiskt!!

Okey, nu snabbfix innan Alex vaknar!! Imorgon är det en vecka tills familjen landar i NY dessutom! WEEEI♥


-

jag har inget positivt och säga nu så jag är tyst, kan tillägga att v för femte gången idag tagit av sin blöja full med skit och kletat överallt på sig och i sängen, bra dag va? Nu vet ni vilket undeeeeerbart liv jag lever.

Jag gör styrketräning varje dag kan jag hälsa min PP!


SLUTKÅNKAT!

Okey, nu är det slut på att bära runt på mina kids jämt. Dem ska få börja med att alltid klättra upp i vagnen själv, klättra upp i sin highchair och jag ska fixa en pall/stol till skötbordet. Min rygg är ju f*n av vid svanken, jag kan inte böja mig ner för och knyta/ta på mig skorna ens. Och min högra handled ska vi inte prata om, vill inte komma hem nästa sommar och vara helt utsliten!! Känner mig redan som en tant som alltid har ont överallt.

Godnatt från mig.

SÖNDAGSBILDER



Vår guide vi hade på rundturen i Boston





nämnas bör att den här tjejen var sliten och endast hade fått 4 timmars sömn innan hon åkte in till boston.



Lisa



Paul Reveres minnesnågot, minns inte ^^



eftersom jag väntar barn med Paul Revere så är det väl inte mer än rätt att jag tar en bild vid hans grav? (inernskämt) haha









Självklart var vi inne i min favoritaffär, julaffären som ligger vid Quincy market.



i somras var jag inne där mitt i sommarn, hindrade inte mig från att vilja ha snö! Lisa tycker däremot jag är knäpp ;)



Orangejuice på Hard rock café



stört gott, orkade inte ens äta hälften!!





världens godaste, cookies med glass!



Bara bilder från söndagen, antar att jag inte tog några resten av helgen. Måste bli bättre på & fota!!


BUSY HELG

Jag vet att jag inte har uppdaterat på hela helgen, men jag kan säga såhär, jag har vart hemma sammanlagt 10 timmar (9 av dem sov jag). Så jag har haft fullt upp.

Fredags, jag jobbade en timme sen sov jag 3 timmar. Gick en runda, duschade, städade mitt rum och på kvällen mötte jag upp sötaste Marie i Boston. Vi gick en runda på Newbury street i ÖSREGN typ. Självklart hade ingen av oss paraply, duktigt! Köpte mössa och vantar som jag ska visa sen, mössan är så stört najs. Vi insåg också att den nya CONVERSESTOREN hade öppnat, farligt farligt, svårt och inte dra kortet och få med sig ett 3.dje par hem. Men jag bestämde mig för att vänta tills efter familjen vart här.
Var beredd på att lägga mig tidigt eftersom jag skulle upp 8 dagen efter. När jag går av tbanan möter jag bästa Amit & Diego så jag fick minsann inte gå hem utan följde med dem på fest (lyckligtvis 10 min från mitt hus). Ganska lamt, men rätt kul ändå, folket spelar stor roll. Var hemma vid 2 och då var jag både kall & trött så jag somnade fort.

Lördag, klockan ringde 8 så jag rullade (bokstavligt talat) ur sängen! Frukost, snabbfix och sen åkte jag in till Boston för och möta Jenny, Marie & Anna. Vi shoppade loss, fikade på starbucks, åt på Au Bon Pain och gick återigen på Newbury street och den nya Converseaffären igen (älskar). Man kan säga att det var storm, Gudrun mitt inne i Boston och vi var glada att vi inte blåste bort, haha! Åkte hem runt 7, försökte ragga fest men kom inte ut fören runt halv 12. Vi hann med 3 fester innan vi äntligen bestämde oss för vart vi skulle stanna, och där var vi fram tills 4 då Jonas körde hem mig, kom i säng halv 5 och jag skulle upp 8 även dagen efter.

Söndag, vaknade av alarmet vid 8, stängde av det (i sömnen tror jag även om jag vaknade till), somnade om och vaknade 09:20. Insåg att jag behövde ta tbanan vid 10, jag sprang upp, fixade mig snabbt, hoppade frukosten, bytte en blöja på Viv och sen powerwalkade jag till tunnelbanan. Mötte Lisa i Boston, vi gick en Freedomtour som var TOPPEN! Ska tvinga familjen att gå den för det var verkligen kul och lyssna på guiden som även var utklädd. Efter touren åt vi på Hard Rock Café, sen gick vi och mötte 2  andra tyska tjejer, satte oss på en annan restaurang och drack ananasjuice. När Julia kom in till Boston gick vi till Hard Rock igen, på talangjakt. Våran servitris var lite dryg så hon bjöd oss på glass, awesome!
När det var slut gick jag och Lisa på bio och dem andra åkte hem!

Toppenhelg, och jag tycker om när det händer saker hela tiden. Så enligt mig var den här helgen den perfekta, hatar att bara sova eller slappa bort helgerna! Nu är klockan snart 10 och jag ska göra mig redo för lite sömn! Jobb imorgon med bara en liten skrutt hemma som är sjuk, Alex ska till daycare!

Puss & godnatt <3

90 TAL?!





låter som får mig att tänka på mamma av någon anledning ^^ om 2 veckor är min FINA familj här, längtar!


Hej

Sitter på starbucks med Jenny o anna. Vi har ätit en liten lunch o ska snart gå på newbuy street och jag funderar på och köpa rosa converse på den nyöppnade conversestoren! Den är helt awesome!! Var där med Marie igår och det var som att vara i himmelen för mig! Nu ska jag vara social! Pussssss

CRASH INTO ME



bra låt.


BILDREGN


söt va?







har jag nämnt att dem älskar skor?! haha



stora barn sitter in i high-chairs, dem sitter vid eget bord & det går över förväntan bra!





okej lite stark blixt, men söt chey






slänger in en video med, råkade trixa med inställningarna så kvallen är superdålig! hoppas ni står ut.


SING A LONG ;)



Jag & marie sjunger i bilen på vägen hem från beachfesten.


VIDEO



Video från förra lördagen!


LIBRARYDAY

Heeeeey.

Vid 9 idag gick jag och barnen till biblan, dem har sångstund där för barn mellan 1 & 2. Vart där en gång innan och jag tror jag tycker om det minst lika mycket som barnen gör! Det är ganska mysigt faktiskt, och barnen blir lugna.
Viv somnade på hemvägen, vilket gjorde att det tog extra lång tid och somna när vi kom hem. Men dem sover fortfarande, och solen skiner så vi ska gå ut när dem vaknat.
Jobbar till 7 idag, vilket jag också gjorde igår, det känns i huvudet. Jag är helt slut! Men ska ändå ut och springa ikväll, det brukar rensa all irritation ganska bra. Och jag kan säga att allt är inte solsken just nu, men jag försöker tänka positivt och jag kan bara hoppas att det räcker.

Nu ska jag titta på tv en stund innan barnen vaknar.

VACATION

Åååhhhh, min hostmum kom precis och sa ungefär såhär "juste sofia, jag glömmer alltid, men vi ska på kryssning i Juli nästa år, och jag vet att det är efter ditt år, men vi vill jättegärna att du följer med" eh, vill jag? Behövde hon ens fråga? NEJ! Det hade vart underbart typ, vill verkligen!!

TISDAG

Goddagens!

Är hemma med V idag, A är på daycare. Ganska skönt och bara ha en hemma, känns lyx på något sätt. Vi lekte inne hela förmiddagen nästan, var ute ca 30 min men jag frös så vi gick hem. Lade henne för napp vid 11, och hon tvärslocknade trots att hon vaknade kvart över 8 imorse. Antar att hon hade sömn & ta igen!
Igår var jag på bio med Anna T, vi såg "Life as we know it" och den var verkligen lika bra somjag hade tänkt mig. Så lätt värd och se säger jag! Före bion tog vi en kaffe på Starbucks, och jag känner hur beroende jag blivit av deras Soylatte, mums! Inte bra dock, avvänjning!

Tycker magnus kan skicka lite nya bilder på min fina frigge så jag får se den :P haha, är nyfiken! Och så ni vet det så kommer Håkan skivan jag beställt imorgon eller på torsdag (LYCKA)! Och så kan mamma ringa mig så hon kan skriva en lista på vad ni ska ta med åt mig, eh tack :D
Nu mat!

LITE SHOPPING så mamma får se!





2 klänningar jag hittade i helgen på American Apparel.



och världens finaste jacka från Urban Outfitters, världens skönaste!


-

Nu märker man hur fort det kan vända, usch jag har aldrig mått såhär dåligt.

JUST THE WAY YOU ARE



Jag tror alla tjejer som hört den här låten önskar att en kille hade skrivit en låt som den här till dem.
Det var i alla fall vad jag och Julia sa igår på väg hem från festen när låten spelades på radion.


NERDPARTY & SÖNDAGSMORGON



jag & favvoLisa



Sandra och en tjej jag inte minns namnet på.



Julia & Richardo



Kevin & Richard



amits min är så oslagbar! haha


fest i Cambridge igår, nerdtema och vi orkade inte klä ut oss så vi var väl typ dem enda som inte var utklädda. Partyt var riktigt tråkigt, men tur att man har bra vänner som livar upp kvällarna här ändå. Kallt var det ute med, frös seriöst så knäna skakade när vi stod ute. Och vi var ute mestadels av kvällen av någon konstig anledning. Kom hem vid 4 efter att ha släppt av Lisa i Brookline, första gången sen jag kom hit som jag frös en hel natt. Brukar alltid vara varm, men inatt var det återigen som och sova utanför tomtens lya på nordpolen.
Vaknade första gången halv 1 imorse, hur sjukt är inte det? Blir en slapp dag idag med löpning ikväll!


AMERIKANSK FOTBOLL


nice view



bandgeeks ;)





Första gången jag såg footbol live, och jag älskade det! Vill se många fler games, att vi fick se alla spelarna på nära håöö när vi skulle gå var ju ett stort plus med! Tog inte så många bilder för det var så svårt och se därifrån vi satt. Men några blev det!


MÖRKARE EFTERMIDDAGAR

Godkväll.
Själen mår bra av det här vädret, en kall men vindstilla dag, med en eftermiddag full av solsken. Jag och barnen började dagen med napptime, sov från 10-12 alla 3. Sen åt vi, eller jag åt och barnen vägrade. Efter det gick vi till parken där vi mötte en annan nanny jag känner här, och hennes "barn". Var där 1,5 timme, sen handlade vi mat och efter det gick vi hem. Försökte lägga barnen för napp, men det var dött lopp kan jag säga, dem lekte och skrek och hade sig så jag gav upp efter en timme.
Pannkakor till dinner, dem åt som grisar båda två, kan jag förstå när dem inte hade ätit mer än havrekakor sen klockan 10 på förmiddagen.
Deras pappa tog dem i alla fall runt kvart över 5, jag satte mig då för att titta på "My sister´s keeper", en av världens finaste filmer.
Hjälpte min hostdad att lägga barnen vid 7, och nu har jag äntligen fått tummen ur och bytt om för att dra en springrunda. Var ute och sprang igår, och jag kan bara erkänna att det känns underbart! Benen värkte imorse, men det var bara skönt.

Dessutom, har jag nog läst 10 julbloggar idag. Tror det är vad som gör att jag orkar med alla nedgångar som vart senaste månaden, vetskapen om att min favorittid är nära.

Så, hörs imorgon! halva dagen off, ska till Brookline till Lisa och göra pedikyr ;)


IN THE MAILBOX



Fick post av en väldigt fin vän idag, marabou. Hur jag nu ska lyckas gå ner i vikt med det här, haha!


LÖRDAGEN





2 bilder från Boylston Street inne i Boston



Okej, marie detoxade och jag hade slutat äta pizza, men ah det var ju smidigt och lätt så vi syndade lite! haha


Var inne i Boston med Marie & Heike i lördags, kul dag med bra tjejer! Blev lite shopping och massa gå runt!



OLD PARTYPICTURES



partypopcorn!



martiin



mamma jag lovar, det är bara juice!! haha



Jag & Jenny



Okey, en sak ska jag säga, kör ni Beer-Pong så gör det ALDRIG med sånna här små glas! Det är helt omöjligt och träffa ju, jag satte en och sen vart det kört....

Bilder från när vi var på fest hos Martin för 2,5 vecka sen, kulkul!


NY VECKA

Heey!

Igår somnade jag kl 9, superskönt! Men imorse var jag som en död fisk, haha, drack te och sen kändes det bättre. Hittade te här hemma igår som smakar jul, underbart! Barnen sover tidig napp, eftersom dem vaknade tidigt och har vart gnälliga största delen av morgonen. Jag har feber igen, och är förkyld, typ 4.de gången sen jag kom hit, okej slut på gnället!

Igårkväll var jag ute och gick, och jag fick till och med ta på mig halsduk för det var så kallt, helt underbart! Gick genom parken där jag brukade vara med barnen i somras och insåg att dem har ljus i träden. Juligt och riktigt mysigt, satte mig ner och lyssnade på julmusik, highscore för Sofia Borg kan jag säga!
Ska se om tvätten är färdig nu!

BRA HELG

Hejhallå.

Dålig uppdatering från mig, förlåt men jag har haft fullt upp i helgen.
I fredags hade vi bestämt oss för att åka på fest hos en kille i sommerville, men när kvällen kom ösregnade det och martin ville inte köra längre. Efter lite tjat fick jag ändå som jag ville och vi åkte till festen, väl där skulle vi parkera bilen, stänger av den för att ringa och fråga vart vi kan parkera, och när vi ska köra igen så startar inte bilen (batteriet var dött), så vi fick stanna flera bilar innan en snäll själ åkte hem och hämtade startkablar så vi kunde få igång bilen. Åkte sen iväg till en annan fest och det var en riktigt kul fredag faktiskt.

I lördags vaknade jag 9, för jag skulle möta Marie i Boston 10:3 (trodde hon haha), visade sig att dem inte kunde vara i stan fören 11 så jag sov en stund till, och sen åkte jag också in. Toppendag i stan, men jag glömde solbrillorna så huvudvärken var ju inte kul när jag kom hem. Sov 2 timmar och sen var jag fitforfight igen, blev hämtad av tjejerna runt 11 och sen åkte vi till Dannys beachhouse, så sjukt kul party! Hade inte vart densamma utan Marie, Sofia & Heike dock, så tack tjejer!
btw, fick 3 samtal hemifrån igår, 1 från pappa och 2 från victor, underbart!!

Vaknade nyss här hemma i min sjukt sköna säng (klockan är 12:30), tur att min säng i sverige inte är såhär skön, då hade jag kunnat sova en hel helg. Startat dagen med julmusik och nu ska jag äta en stor frukost/lunch har jag tänkt mig, för att sen gå en runda för och piggna till lite. Det är så skönt att inte ha jobbat den här helgen, fick dessutom veta att jag jobbat aallldeeeles för många timmar den här veckan, så jag kan ta 3 extra semesterdagar när familjen kommer istället för 2, vilket betyder att jag har 12 semesterdagar kvar trots allt! yeeah..

Nu frulle!

THE FIRST OF OCTOBER, 4 MONTHS IN AMERICA

Kan ni fatta att det redan är oktober? Om TVÅ månader är det min favorit månad, december! Underbart, jag kan knappt förstå det. Och som rubriken säger har jag vart här hela 4 månader, det om något är svårt för mig att förstå. Det känns som jag har glömt hur mitt liv såg ut innan jag åkte, som om jag alltid vart här, missförstå mig inte. Jag saknar livet i lilla gislaved så sjukt mycket, saknar familjerna, saknar att kunna gå bort till amanda när jag vill, att åka hem till tchös och dricka te och äta chokladbollar och att somna i min egen säng, i MITT rum! Mitt rum som inte ens kommer finnas kvar när jag kommer hem, vilket betyder att jag inte har något annat val än att flytta direkt när jag kommer hem. Men det behöver jag inte tänka på nu, det är minst 8 månader kvar så det är ganska lugnt med tid.

Idag jobbade jag bara från 7-9 på morgonen, skönt! Jag har jobbat till 7 hela veckan så därför hade jag en del timmar att få igen. Är ledig hela helgen med, första helgen på 1,5 månad tror jag, och det känns toppen!
Ska ner och äta nu, sen powernappa, fixa mig och dra med Martin på houseparty i Sommerville, grann"staden" typ haha, om man nu kan kalla det stad, mer samhälle kanske?! eller jag vet inte.
Skulle lägga upp bilder men det funkade inte nu, så det kanske blir senare!


RSS 2.0