LONGING FOR HOME

snart hemma hos min knäppis till "lillasyster", saknar er alla där hemma!

OWEN DANSAR

Jag vet att man hör mitt jobbiga skratt i bakgrunden, men det var så fruktansvärt kul!

MÅNDAG, NY VECKA

Viv när vi var på djurparken i Phoenix :)

Hej!
Somnade inte fören sent igår, trots att jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig i tid. Var ändå inte så trött när jag vaknade imorse, gick ner och hann med kaffe innan kidsen vaknade, kändes bra! Blöjbyten och sen frukost, packade ihop oss runt 9 och begav oss till lekgruppen, var inte så många barn där så vi gick ganska tidigt. Tog en sväng till lekparken också eftersom solen skiner och det faktiskt känns som riktig vår idag. Nu har dem sovit 2 timmar så jag räknar med att dem vaknar snart, då blir det lite lunch och sen ska vi gå ut igen. Städerskorna kommer idag så lika bra vi håller oss borta.
Ikväll ska jag in till Boston och sen vidare till Chestnut Hill. Igår fick jag någon flipp och ville inte åka hem, tror det är svårt för andra och förstå. Men jag har verkligen seperationsångest när det gäller livet man lever här nu.
Puss, S

MACBOOK PRO

äntligen min, längtan är över och jag är lycklig!

27 MARS, SÖNDAG

Veckans låt får nog bli Highwayman med Hoffmaestro, riktigt bra.

Helgen i sig har varit fruktansvärt bra den med, åkte hem till h i fredags och där stannade jag hela helgen. Vi mötte upp Marie för lite shopping i Boston igår, och det enda jag fick med mig hem var nya hörlurar och en tröja, se jag kan åka och shoppa utan och komma hem med massa saker.
Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag åker hem, har inte insett fören nu att jag verkligen ska tillbaks till Sverige. Vemod, vill ju hem men samtidigt känns det så konstigt och lämna Boston, det här är mitt hem nu ju. Tror dock man vänjer sig ganska fort vid och vara hemma, får spara pengar så man kan åka hit nästa år igen.
Nu ska jag duscha och sen äta lite. Måndag imorgon, ny vecka och playgroup för kidsen.
Puss, S

Buhu...

Nu har min favoritbrud åkt hem, tomt typ. Men snart är jag hemma, och då blir Luleå ett av mina första stopp! (blev något fel med ljuset därför bilden ser helt gul ut)

STILL BIEBERFEVER?

träffade på JB lite snabbt inne i Boston för några veckor sen ;)

MIAMI BILDER

Jenny på flygplatsen, vi hittade fina gungstolar.
Jag, inte lite trött.
äntligen framme i MIAMI!
första frukosten, donkens pannkakor!
Yay!
<3
Mimmi & Linda
klockren bild
skäms nästan över hur lite bilder jag tog, tur att Jenny tog desto fler så man kan få några av henne. Dessutom blir det aldrig bilder på en själv när man själv tar massa kort för man orkar ju aldrig be någon annan ta kort på en. Men ah, några blev det, och vilken toppenvecka vi hade. Sol, sol och lite mer sol. Känns skönt och inte vara likblek längre, hoppas bara brännan sitter kvar ett tag.
Idag skiner solen här, riktigt vårväder och jag lämnade barnen på dagis utan att behöva ha jacka på mig, skönt. Har mest tagit det lugnt än så länge, städat upp rummet lite eftersom min LCC tydligen ska komma och kolla så rummet är stort nog åt den nya au pairen typ. Och ja, min familj har en ny au pair, en tjej från sverige. Har inte pratat med henne, men Sus säger att hon verkar trevlig så då är hon nog det!
Nu ska jag ta mig till posten, har massa saker och posta innan jag åker hem, så får nog börja nu!
Puss,

UPDATE AGAIN

Hej typ,
nu har jag äntligen ny dator, och jag är kär i den. Bästa jag någonsin haft, mums. Miami var så sjukt underbart och det var absolut inte sista gången jag var där. Blir och spara ihop så man kan åka dit nästa sommar, lovely.
Jobbar inte nu, eller jo lite, men Serra är här och jobbar så jag tog mig friheten och uppdatera lite. Ska försöka få in lite bilder från min semester nu i veckan. Verkar vara fullt upp med aktiviteter just i veckan, idag ska jag in till Boston och möta upp Jenny, imorgon har Jenny avskedsmiddag hemma hos sig (ogilla att hon ska åka hem), sen hoppas jag på att lite andra saker händer med.
Igår mötte jag upp Henke och Ronja i Boston, det var parad för St Patricks day. Vi kollade en stund sen gick vi och åt, lyckades övertala Ronja och gå på bio med oss, great! Så vi såg först Beastly, och sen Red Riding Hood, jag tyckte båda var okej men ingen som man kände WOW, tråkigt. Betalade dessutom bara för en av filmerna, hehe. Fuskade lite, man lämnar nämligen inte biljetten när man går in i biosalongen utan man lämnar den innan man åker upp till övervåningen där alla salongerna finns. Så man kan välja vilken film man vill se så länge det finns platser!
Nu ska jag avsluta! Längtar hem så fruktansvärt mycket, hoppas dagarna går fort tills man får sätta sig på planet hem. Puss

Miami is awesome

Efter ett ganska försenat flyg och en kort bussresa kom vi i lördags natt äntligen fram till hotellet vid Miami beach, ganska sunkigt men ändå helt okej! Möttes av 2 trötta tjejer som redan hade somnat, jennys 2 kompisar. I söndags blev det frukost på donken och sen tog vi oss till south beach, låg på stranden hela dagen och sen åkte vi hem för och duscha, byta om och sen åka iväg och äta. Sprang även förbi Miami ink för och kolla läget lite, grymt häftigt och se samma lokal man sett på tv. Toppendag och Miami är helt underbart, älskar allt här! Idag stannade vi vid stranden som ligger precis vid vårat hotell, inte lika mycket folk men det funkade. Var ganska kallt och molnigt när vi kom dit men sen blev det riktigt fint väder så man har nog blivit någon nyans brunare! Snyggt! Nu ska vi duscha och sen ta bussen till south beach, måste köpa vykort och lite andra souvenirer. Peace out

2 DAYS

Aker till Miami om 2 dagar, YAY! Ska bli riktigt skont och komma ivag till varmen aven om vadret har ar helt okej nu enligt mig. Imorgon ska jag in till Boston och kopa en ny dator, kommer i och for sig droja 1 vecka eller sa tills jag far den eftersom jag vill ha svenskt tangentbord.
Barnen sover, jag har stadat upp lite i koket och ska se om jag hittar natt och kaka, suuuperhungrig!! Kanner att bloggen ar riktigt trakig nu utan bilder och sant. Ska forsoka andra pa det efter miami, BTW people, fick mina flygtider igar, sa 27 maj bar det av hemat for mig. Awesome!

2 WEEKS

Nu har jag vart sjuk i 2 hela veckor snart, ont i halsen, hosta och feber som gar upp och ner. Undrar om man blir frisk innan lordag, hoppas!

"MASSACHUSETTS SEEMS SO STRANGE RIGHT NOW"

Lyssna och njut.

UPDATE

Heeeey!
Lange sen jag skrev nagot har, och inga bilder har det blivit heller. Har akt pa en riktigt forkylning och hosta, sa just nu later det som jag hare en gas i halsen och jag hoppas foresten ni kan lasa detta trots att det ar skrivet med ett amerikanskt tangentbord. Forhoppningsvis har jag en ny dator efter miami, var pa applestore igar och dem fixar allt utan att det kostar nagot. Tar en vecka och fa datorn men det ar det vart om man far ha svenskt tangentbord, haha!
I helgen har det vart massa fester, fredags var det carnivalfest och jag var utkladd till businesswoman med svart kavaj och vit skjorta haha, fint!
Igar var det goodbyeparty for Jenny, sa vi vi akte ut till Wes vid 8 och jag var hemma vid 3 inatt, akte hem med Rich och jag ansag att det var varmt nog att ha rutorna nere, han tyckte nog mest att jag var knapp eftersom jag ar sjuk med sa borde jag nog inte suttit i drag men ja.
Jag ska snart kla pa mig och sant och dra mig mot tunnelbanan, vi ska ha goodbyedinner for Jenny pa Cheescake Factory vid 6! Ska inte ata nagot fram tills jag ska ga, haha, alskar deras mat!
Okej, nu fick ni lite uppdatering i alla fall!

JB, BIEBER FEVER

kul att man sitter har hemma, 20 ar gammal och ryser nar man lyssnar pa Justin Bieber. En liten 16 aring, som blivit kand genom youtube, duktigt.
Vi sag filmen forra veckan?! tror jag, haha. Och efter det var jag nog inte den enda som lyssnade igenom alla hans latar pa spotify. Bra ar han i alla fall!

RSS 2.0