MATKOMA

 
jag & jenny förra helgen

Vart på biblan med barnen idag, helt okej även om dem mest gnällde. Sen gick vi hem, barnen lade sig för att sova förmiddag och sen sov dem till kvart i 3 vilket var skönt! Jag hann lyssna på julmusik, sova, städa köket och plocka upp i hallen där vi hade ett helt hav av skor.
När min hostmum kom hem tänkte vi göra pizza, men kom på superidén att äta ute! Jag är så mätt att jag inte ens skulle kunna dricka en klunk vatten nu, haha. Gott var det i alla fall!
Ska låta maten lägga sig nu, och se ifall jag kan springa en runda, som det känns nu kommer jag kräkas om jag ger mig ut :P hahaha, ni skulle sett min tallrik. Får bli idol nu, och sen dusch!


PARTY A LA SVENSKA TJEJER



jag & marie



mina ringar och våra drinkar



anna & marie



jag & anette









2 toppenkvällar med finaste svenskorna!


CANADA BILDER



Jenny när vi väntade på bussen, vi var dessutom där 1 timme & 45 minuter för tidigt typ.



Anette fick inte plats där bak, & hon ville inte sitta längst fram :P



Marie & Jenny när vi väntade på passkontroll



Jag & jenny



stämpel i passet!!



anna



utsikten från hotellet där vi bodde



Kevin, enda svenska killen på resan :P



Anette & Ellinor



meee




frukosten, mumma!


NIAGARA FALLEN


Gud jag inser verkligen att jag måste gå ner i vikt, haha






snyggmarie













Mäktigt är enda ordet jag har och säga om Niagara fallen. Så jäkla fint, alla borde åka till Canada och se det här!


TRÖTT MÅNDAG

Okey, ni får bilder från helgen imorgon! Jag är så fruktansvärt trött idag, ska kolla på idol och äta glass nu och sen ska jag sova! Somnade som sagt 10 igår, och ändå vart trött efter helgen idag.
Imorgon jobbar jag heldag, första gången på 1 månad typ som barnen inte ska på daycare en tisdag. Det är slut på det nu och jag slipper jobba helger vilket känns så skönt!
För övrigt har det vart en bra dag, åkt tunnelbana utan någon egentligen anledning med kidsen, dem tycker det är superkul och åka tåg så då gör vi det :) lekt i parken, och inne en stund när det regnade.
Funderar på om jag ska ta med barnen till museum of sience imorgon, aldrig vart där och det ska tydligen vara kul!
Så, nu kvällens avsnitt av idol!

Home again

Heeey!! Nu är jag tillbaka i boston igen, eller jag kom hem igår runt halv 10. Helgen var toppen, och sällskapet kunde inte varit bättre. Svenska tjejer har helt enkelt roligare haha. Bilder kommer ikväll, nu måste jag jobba!! Insåg dessutom för en stund sen att vi har radiokanaler som bara spelar julmusik ;)

GOD LOVES US ALL

Godkväll :)

Känns som den här dagen har varit superlång, och ändå har jag knappt fått något gjort. Var ledig efter 10, lämnade kidsen på dagis och sen tog jag tbanan hem. Skulle ut och springa men insåg att mina skor gjort sitt, så på måndag ska jag skaffa nya, äntligen!
Packat inför helgen har jag i alla fall gjort, tror inte jag glömt något. Men det märker vi väl, säkert något! Läste i mailet vi fick att det finns pool på hotellet, så bikinin är med!
Och nästa vecka föresten, ska jag börja gå på gym, om jag längtar!!

Kort inlägg, klockan är halv 10 här men jag ska försöka sova. Känns som den kan behövas, jobbar 6:30 till 8:30 sen åker jag in till Boston för att möta Jenny, sen kan helgen börja! Lovely.
Puss&godnatt


SISTA SOMMARDAGEN?

Idag är det tydligen 30 grader varmt här, cirka då. Barnen och jag var ute hela förmiddagen, från 9-12, skönt! Sen gick vi en runda, och vid tolv kom vi hem, åt snacks och sen lade jag kidsen som somnade direkt. Dem har sovit 2 timmar nu, och jag hoppas på minst 45 minuter till så jag hinner städa upp köket! Har plockat på mitt eget rum så jag har total glömt köket. Måste fundera ut lunch till mina fina med, dagens gåta!
Efter barnens lunch ska vi gå ut igen har jag bestämt, kan inte sitta inne en dag som denna! Hoppas dock på regn imorgon, för då är jag ledig och vill inte behöva ha dåligt samvete för att jag är inne hela dagen och packar om det skulle vara sol.
Tittar återigen på Leilas jul på tv4s hemsidan nu, mys och jag längtar så det är sjukt efter december, eller ja november är bra nog!

LAZY DAY

Haaallo.
Vart ledig sen 9, så vad har jag gjort?! Sovit, druckit latte, tittat på film, tvättat, duschat, titta på Leilas jul, lyssnat på julmusik och försökt börja packa lite. Ibland får jag ångest över att jag inte gör något på min lediga tid, men jag behövde en lugn dag idag och det var så grymt skönt att sova 2,5 timmes nap!
Nu väntar jag på att första maskinen ska bli färdig så jag kan lägga in nytt, har massa tvätt som måste bli rent innan helgen!
Vid kvart i 5 ska jag åka och hämta barnen på daycare, och efter det ska jag ta tbanan till Newton och hämta min kamera som vart hos Martin sen i lördags morse. Sen blir det PACKA!
Hepp, slut på uppdatering nu, händer liksom inget kul här så..
PUSS

WOW

Gaaah, ikväll har jag & Lisa vart och sett "The town" med Ben Affleck i huvudrollen. Jesus amalia vad bra den var, det bästa var att vi hade vart på flera av ställen dem spelade in ifrån i filmen! Nu ska jag göra natten, imorgon jobbar jag från 6:30-9 sen är jag off fram tilsl 5 då jag ska hämta barnen! Vi har för övrigt haft en sån underbar dag, jag jobbade tom en 1 timme extra, och dem sov nap 3 TIMMAR, förstår ni?! Det har inte hänt på 2,5 månad (typ). Så, toppendag och jag hoppas jag kommer på något att göra under min lediga tid imorgon!
Puss

MÅNDAG 20 SEPTEMBER

Heeeeellluuuu.
VÄDRET här är så underbart idag, som en vårdag i sverige och jag älskar det! Dock gör det att jag längtar ännu mer efter mina syskon, föräldrar och bonusföräldrar!
Barnen sover nu, vi har vart ute och lekt på lekplatsen, gått runt lite och sen kollat på lastbilarna, grävskoporna och alla andra trucks som håller på att lägga ny asfalt på gatan bredvid oss. Älskar att det håller barnen sysselsatt i minst 30 minuter varje dag, haha, dem älskar när vi går och tittar!
I eftermiddag ska jag hem till Marie och få mitt DS2019 påskrivet, så jag kommer in i Canada, eller ja mest tillbaks hit sen kanske ^^
Det ska bli superkul med Niagarafallen och Canada hela helgen, kul att vi är så många svenskar som ska åka dit samtidigt också! Lär bli en toppenhelg!

Nu ska jag hitta något att äta!

VAL

Är det bara jag som är besviken över resultatet i valet? Jag skäms över sverige.

REDAN OFF

Off resten av dagen, mina hosts tog med sig barnen på husvisning. Vi letar efter ett nytt hus då det vi har nu är för litet, barnen behöver ha varsitt rum och det finns inte tillräckligt med rum här så ah. Hoppas dem hittar ett i cambridge, vill INTE flytta till något annat ställe.
Jag lyssnar på någon random spellista på pandoraradion och ska snart se om det finns något bra på tvn. Ikväll är det amerikansk fotboll på tv, och jag vägrar missa det! Min nya favoritsport, skitkul och titta på när man väl förstår reglerna.

Magnus, hoppas du har kollat upp San francisco, jag vill veta! :D

HELG

Godmorgon!

Tokbra helg, i fredags jobbade jag heldag och sen mötte jag Jenny vid tbanan. Vi gick hem till mig, jag fixade mig och sen tog vi tbanan in till Boston. Donkenmat och sen satte vi oss för att vänta på tbanan till newton (vi skulle till martin), väntade 30 min och väl på tåget fick vi byta två gånger och vänta när tåget stod still in the middle of nowhere. Så en tur som brukar ta 20 min, tog istället 1,5 timme, och när vi kom till martin var det för sent att ta sig till New Hampshire där festen var, så vi satt hos martin och väntade på att folk skulle komma och efterfesta.
4:30 stod klockan på när jag kom hem på morgonen, skulle jobba vid 7 men eftersom jag mådde så dåligt skickade min hostmum upp mig på rummet igen, hade åkt på en släng av magsjuka tydligen.
Så lördagen gick till att titta på Harry Potter, sitta vid datorn och bara slappa, och vid 9 igårkväll var jag dödstrött och slocknade ganska fort. Vaknade vid 10 av sms från martin "I found your camera :D", jag var så orolig för att den skulle vara helt borta, men nu känns det bra haha!
Idag vaknade jag 7 första gången, somnade om & sov tills 10, har fortfarande inte ätit frukost. Men känner att jag får gå ner och göra det alldeles strax, magen kurrar! Vid 2 ska jag jobba, och jobbar troligtvis till 7 eller 5, ingen aning.
Så ja, frukost!

SKIT COMPUTER

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, nu j*vlar är det kört för den här datorn. Jag ska kasta ut den genom fönstret och sen ska jag springa ner och hoppa på den! Aldrig vart med om en dator som vart såhär dryyyyyyyyyyyg!

Kom nyss hem i alla fall, lämnade barnen på daycare idag. Att ta tunnelbanan med tvillingvagn halv 9 på morgonen är INGEN hitt, det är knöfult och alla blir så sura när man ska in med sina stora kärra! Likadant när man ska hem vid 5:30, like mycket folk och folk är ännu surare efter en hel dag på jobbet/skolan. Sist jag hämtade dem hade min hostmum glömt vagnen, så jag tog paraplyvagnen (singel inte dubbel) när jag hämtade dem. Visst jobbigt och ha en i handen och en i vagn men så mycket enklare att ta sig fram med. Ja nog om vagnar, idag ska fröken au pair sofia städa sitt rum. Min mamma hade skämts om hon sett dammråttorna som sjunger julsånger och dansar foxtrott under både sängen och byråarna här. Men städerskerna har glömt städa mitt rum 2 VECKOR i rad nu, så ah, det har blivit lite smuts.
Back to business, Pussssss

Godkväll.

Idag har jag jobbat från 7-19, barnen och jag har haft en toppendag! Vi var iväg på biblioteket, sen gick vi hem i strålande solsken. Kidsen tog en lång och skön nap medan jag städade upp lite här hemma (duktig au pair), lunch och sen gick vi ut och lekte i parken nästan 2 timmar. Läggningen gick också helt smärtfritt, underbart och jag känner det i hela kroppen. Efter 2 helvetesveckor så är det äntligen frid igen, så skönt!

Nu ska jag borsta tänderna, starta en julskiva och sen dra täcket över huvudet för att få lite skönhetssömn.


JOHN MAYER



Idag lyssnade jag på musik med barnen, jag hör första tonerna och utan att veta varför så ler jag och känner att jag får gåshud. Helt plötsligt slår det mig att en väldigt fin person här spelade gitarr och sjöng den här låten första kvällen vi sågs. Lyssna noga på texten, jag älskar den! Hoppas ni kan lyssna på låten nu föresten! Bytte video.

The heart of life

Okey, helgen var toppen (med undantag). I fredags jobbade jag först hela dagen, sen var vi på fest, dit polisen kom, så jag tog en taxi hem, som slutade med gratis skjuts! Underbart bra tyckte jag, haha!

I lördags var jag dundertrött, men klarade lätt av att jobba från 7 till 10, då barnen sov fram tills klockan var ca 8.30. Frukost och påklädning var det enda vi hann, sen tog min hostmum barnen till musikklass! & jag var off, sov från 11 till 3 och sen ringde mamma. Vi pratade längre än någonsin, och elsa min lillasyster frågade om jag inte kunde komma hem nu på en gång, sötis!
Vid 7 började jag panika lite över att jag inte hade någon skjuts till festen på kvällen, beklagade mig för marcus som tyckte synd om mig och mötte upp mig inne i Boston, toppengrabb det där! Så vi åkte till festen, dit polisen kom ÄVEN den kvällen. Så vi tog oss vidare till Marcus kompis Carl, festen fortsatte och jag var inte hemma fören 4.30 på morgonen.

Söndagen, jag vaknade med världens underhuvudvärk, ingen aning var den kom ifrån, troligtvis för lite sömn och för lite mat. Snabbfix och frukost sen åkte jag in till Boston för att äntligen träffa Marie, vi drog en shoppingrunda och sen mötte jag upp Lisa, Iris och dem andra tjejerna. Vi gick runt i Boston och jag frös som aldrig förr då jag fortfarande inte är van vid att det är så kallt.
På kvällen gick jag & Lisa och såg "The distance" på bio, riktigt mysig film och jag fällde till och med en tår eller två. Avslutade kvällen med varsin Mcflurry på donken och sen åkte vi hemåt, mysdag!

Idag har jag jobbat hela dagen, huvudvärk även idag, börjar bli lite smått trött på det nu. Kareoke ikväll, men jag orkar inte gå. Ska springa en runda ikväll, och sen sova tidigt! Imorgon är jag off, så får se vad som händer, shoppingen fick jag nog av igår så det får bli lugnt på den fronten ett tag, haha. Jag är både spara och slösa på en gång och det funkar inte alls bra!

mat nu, Pusssss

"JAG SKA INGENSTANS, JAG BARA BRYTER LITE IS"

Nu är det snart partydags, jag är inte taggad alls, vet att jag bara kan stanna en stund för jag ska jobba imorgon! Men får se, jobbar från 7-10 så spelar ingen större roll om jag är dödstrött då, eller?! Så ah, vi märker helt enkelt hur länge jag stannar på festen, beror såklart på hur kul den är med. Lyssnar på Winnerbäck nu, sminkar mig, inser att jag alltid är tidig och att jag aldrig har något att ha på mig (haha, skulle kunna äga varenda plagg i hela världen och ändå aldrig hitta något att ta på sig).


Lyssnade på Those dancing days idag, hittade en bra mening "You are not my actionman anymore, still I dont lie when I say I love you", stämmer bra på hur det känns. Okey, passade nog bättre in på andra bloggen men nu blev det här.

4 ORD

trött som aldrig förr.

EN LISTA

Nämn något som gjorde dig glad igår: Prata med V

Vad gjorde du klockan 8 imorse: lekte med barnen

Vad gjorde du för 15 min sedan: plattade håret 

Det sista du sa högt: "Give me a kiss"

Det senaste någon sa till dig: Thanks for everything, you´ve been so good with the kids tough they have been sick

Vad har du druckit idag: Latte, vatten och Apelsinjuice

Vad var det senaste du åt: Äppelklyftor

Vad var det senaste du köpte: Yogurt haha

Vad är det för färg på din ytterdörr: Haha, röd?

Vad är det för väder hos dig nu: mulet men varmt

Godaste glassmaken: Hägen Dazz, Vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, slutade för ett tag sen

Sover du tungt: nepp

Drömmer du mardrömmar: händer ibland

Trivs du med din skola: Gjorde när jag gick på gärdet

Favoritklädsel: tights, stort linne och hood

Favoritlåt just nu: The first of Noel

Vad gör dig glad just nu: Vänner och att familjen snart hälsar på

Vad ser du om du tittar till höger: min dörr

Vad ska du göra härnäst: Ta tbanan till Jamaica Plain

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Humör just nu: Trött och sur

Favoritgodis: räknas chips?

Kläder just nu: tights & oversize linne

Sommarplaner:? synd att sommarn är slut

Hur många kuddar sover du med: två

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska , helt klart

Vad är viktigast för dig: vännerna

Är du kittlig: nepp

Snarkar du: nej men smackar typ haha

Stjärntecken: Stenbock

Äckligaste insekten: ALLA

Längtar du mest efter just nu: Lillprinsen


Need Your help

Kan någon som har min mammas nr ringa eller smsa henne och säga att hon ska ringa mig!! Efter 9 svensk tid.. Tack :)

UTFLYKT OCH SJUKA BARN



Igår hämtade Danny mig vid 9, vi åkte till Harvard Square där vi först mötte upp Iris och senare Lisa. Vi åkte till north end?! och fikade, typ elva på kvällen hittade vi något ställe där vi beställde in latte och sorbet, mums!
Vi gick en Sightseeingrunda med Danny och var hemma runt 12, jag somnade inte fören halv 3 av någon anledning så ni kan ju gissa om jag var död imorse? Svar ja.

Barnen är supersjuka, feber, hosta, snornäsor och gnälliga, V var så dålig imorse så jag övervägde att lägga henne igen, hon var sååå trött och ögonen var helt svullna, kinderna röda och hon var varm som en kamin. Men efter lite frukost ordnade det upp sig, och vi tog tidig nap vid 10 då även jag sov 2 timmar, välbehövligt.
Lunch och lek och vid 3 var barnen redo för ännu en nap, som varade ända tills 16:45, dem har inte tagit två naps på 2 månader nu, så det märktes att dem inte mådde bra, V åt ingen frukost och ingen lunch, vad gör man då?!
Eftersom dem är sjuka så jobbar jag heldag imorgon, dem kan inte gå till daycare, jag som blivit van vid att vara off. Hoppas jag får ledigt på lördag eller lite sovmorgon i alla fall!!
Nu sängen! Pussss, räknar dagarna tills familjen kommer hit!


OPERA?!



HUR BRA?! Tjejen är verkligen bra, hittade videon på Lollos blogg och jag blev ganska bra ivägblåst ^^

SÖNDAGENS KLÄDSEL



såhär såg jag ut när vi var på BBQ, älskar mina prickiga strumpbyxor!


HOW HAPPY AM I WHEN I HAVE THE DAY OFF DÅ?

Weeeei, lycka är att kunna gå runt i pyjamas en hel morgon och bara underhålla barnen genom  att leka napleken (vi ligger på golvet med två kuddar, V säger "nap" och jag & A lägger oss på kuddarna, sen säger hon all doooooone och då ska vi sätta oss upp, haha ganska enkel lek). Dem åkte till daycare för en stund sen, jag läser bloggar och ska snart fixa mig så jag kan gå och möta Lisa!
Föresten, igår var jag ute med Iris, Carlos och Erik, vi åt stört god mat på Vapiano och sen mötte vi upp Markus för glass, mums! När vi skulle ta tbanan hem fick vi vänta EN hel timme typ, dels var det Labor day och sen var det Red Sox game. Tåg efter tåg kom och vi fick ge upp varenda ett, det gick inte trycka in EN liten unge ens i något av tågen. När vi suttit där en timme säger Iris till mig "The next one, the next one is gonna be perfect right?" och då kommer ett tomt tåg! Tur eller?!

Hepp, nu ska jag skynda mig, ska vara vid Harvard Square om en timme! Pussss

6 SEPTEMBER

Mamma, Pappa, bonusföräldrar, mormor, alla som vill skänka en slant så jag kan köpa en ny dator?! haha, min är värsta skithögen nu! Högtalarna är i stort sett paj, internet segar alltid (och det endast på min dator), jag måste ha strömsladden i hela tiden, den hänger sig, och drygar och håller på, jag får frispel! Måste spara allt jag tjänar nu så jag kan köpa en mac!

Gårkvällen slutade med att jag följde med Iris på BBQ hos Carlos kompis, toppenkväll och jag somnade gott runt tolv inatt. Vaknade kl kvart i 6 imorse av att jag hör A skrika "mama, mama", han har slutat sova länge. Nu sover han inte ens till 7!?! Vet inte vad som hänt, men som tur är så slipper jag gå upp så jag låg kvar en timme till, snabbfix och sen gick jag ner.
Vädret ute idag är så sjukt härligt, lagomt varmt och sköna vindar, synd att jag inte är ledig idag som ALLA andra au pairer verkar vara. Jenny & några till ligger på beachen idag och jag får vara hemma och byta bajsblöjor, men jag är ju off imorgon efter 9 så då ska jag umgås med LISA (hon har vart i NY hela helgen och jag behöver lite L&S tid) Och om Jenny hinner ska vi ta boston en snabbis ikväll!

Jag har fortfarande en liten nedgång, men efter min fina mosters kommentar så känner jag att uppgången känns lätt och hitta igen! Jag vet att jag gör rätt, att jag gjorde rätt som åkte hit, och att alla har upp&nedgångar och att jag inte vill sitta som 85 på ett hem och se tillbaks på livet och inse att jag gått miste om värsta upplevelsen för att det var lite jobbigt ett tag. Nej jag klarar det här, snart kommer en del av min familj hit med, det kommer bli så himla underbart! Efter 5 månader får jag äntligen se dem igen, jag ska krama och pussa på mina syskon så jag klarar mig 7 månader till!
Enough for now, ska vila en stund och sen hänga upp min tvätt!

Pusssssss

SUNDAY

Hallelåja.
Fest igår, Carlos födelsedagsparty och vi hade garanterat bästa presenten! Var hemma redan klockan 1 och jag somnade fortare än någonsin, kändes att man hade jobbat några timmar.
Vaknade imorse och var väl inte i världens bästa shape, ätit skräpmat hela dagen och det rör mig inte ens idag, haha är så himla trött och ska ändå ut och springa ikväll!

Imorgon är det heldag med jobb, ska nog träffa Jenny med (hoppas), och sen är det kareoke men på något sätt förlorade UNOS något när M & N har åkte hem till tyskland.
Wow, hittade "This is it" på en av kanalerna nu, åh så är det bara 20 minuter kvar, otur. Ska lägga in två vitlöksbröd i ugnen nu och sen se om jag kan hitta någon annan bra film o kolla på. Onödigt inlägg, men lite uppdatering i alla fall!

Puss

Pust

Vilsen, trött, slutkörd, saknar, mamma, pappa, syskon, vänner, åh jag vet inte vad det är med mig idag. Men jag känner bara att jag inte längre vet vad jag gör här. Antar att jag har slut på uppgångar igen, jag är så trött i hela j*vla kroppen, känner inte att jag orkar med något alls. Känns också som att verkligheten kommit ifatt en på riktigt nu, man inser verkligen vad jobbet innebär och det är tuffare än jag trodde. Men jag är stark och jag vet att jag klarar det här, busenkelt! Längtar tills början av november!

THURSDAY OFF

Jaha, då var man ledig idag igen! ÅÅÅÅH, det är så tråkigt för alla andra jobbar ju, eller så är dem bara lediga någon timme och bor typ hundra mil från mig. Funderar på om jag ska gå till Star market och shoppa lite smått, behöver sminkborttagning, lotion & sånt där onödigt skit. Lämnade barnen själv på daycare idag, gick toppen fast det gör ont i hjärtat och lämna A när han blir sådär ledsen. Det släpper väl i & för sig när dem blivit mer vana vid att vara ifrån hemma.
Jobbar heldag imorgon & halvdag på lördag, lördagar SUCKS att jobba, men det är så det blir nu när jag är ledig tisdag och torsdag. Hade hellre jobbat fullt på veckorna och vart ledig från 12 på fredagar tills 7 på morgonen på måndagen, men ja nu är det såhär och jag antar att jag vänjer mig vid det med :)

Längtar tills mammafamiljen kommer och hälsar på mig, ca 2,5 månad kvar och med tanke på hur fort dessa 3 månaderna gått som jag var i USA, så hoppas jag att det går fort till november och inte minst december.
Nu ska jag slå av tvn, slå på julmusik och plocka in all disk i diskmaskinen! Slänga in en maskin tvätt med i brist på annat att göra!

PEPPISH

Godkväll!
Lägger jag mig ner nu så tvärslocknar jag garanterat, men hur oskönt är det inte att vakna upp med träningskläderna och gårdagens intorkna svett då? Haha, jag har nyss vart ute och sprungit, i ca 33 graders värme (nae men minst 30), jag har ALDRIG svettats så, jag såg inget för jag fick små svettdroppar i ögonen, pinsamt jag vet!
Men så skönt det var att röra på sig, gått 2 veckor sen sist eftersom damen i fråga vart sjuk och fortfarande inte är helt frisk. Börjar ju kännas som hemma när jag alltid är förkyld, hostar eller har sån där skön svullohals, jag ska sluta gnälla nu. För jag är faktiskt ganska lycklig ändå, ibland får man höra ord man hört 7000 gånger och ändå lyssnar man inte fören den där 7001 gången. Så nu känner jag mig pepp på livet igen, haha, det har jag gjort sen jag kom hit, men förväntade mig en nergång och nu har jag haft den (4 dagar var 4 dagar för mycket nergång). Igår hade jag en sån där "Mamma, pappa kom och hämta mig" dag, men ja som sagt. PEPP ON LIFE!

Duschen nästa och göra sig nattfräsh, sen ska jag somna till Shirley, Sonja och Sannas julskiva, mums!
Pussen <3

I MISS DAD

PAPPA, jag lyssnar på Galenskaparnas jul, julpoängspromenaden!

RANDOM BILDER PÅ BARNEN FRÅN MIN IPHONE


vi hittade Nalle Puhs hus precis vid Harvard när vi var ute, V ville kolla närmre :)


söta små crocsfötter


A var sååå stolt över att ha staplat bilar :)


V tog på sig mina brillor, upp&ner haha

Söta barn, i förrgår var vi ute och gick en jääääääättelång runda runt hela Harvard sq ungefär. Vivian gick och höll mig i handen en bra bit, så när vi kom hem var hon helt slut. På vägen hem stannade vi inne på Harvard och barnen fick duscha av sig i "fontänen" dem har där, slutade med att vi var dyngsura alla 3 ^^ roligt hade vi i alla fall och det märks så tydligt på barnen att dem älskar att leka med vatten. Dock tror jag att dem precis som jag börjar tröttna på värmen, dem är inte lika engagerade i parken längre, och blir gnälliga och trötta mycket lättare nu än i början. Dessutom har idioterna som har hand om parkerna stängt av vattnet i parken vi alltid leker i, så nu när vi går dit har barnen knappt något att göra, och den andra parken är så tråkig. Hoppas på höst snart!


FOOD

PAPPA, jag saknar all din mat! Saknar martinas köttfärsås, och mammas potatisplättar, mormors köttbullar, min & amars hallonpaj och kyckling, maten är det enda jag knappt kan stå ut med här, haha! Tur att allt annat är toppen och att dem har rösti på IKEA!

IKEABILDER


På väg till Ikea med min hostfamily, jag älskar att inte behöva sitta inklämd mellan 2 bilbarnstolar!!


A njöt av att få hoppa runt bland alla sängar


söte


V tyckte hon kunde få ett eget rosa rum :)


Jag var tvungen & ta kort på sveriges flagga :)


matmatmat


mums med ikeamat tyckte V & åt hälften av mina köttbullar, haha snuttis!

Vet ni hur mycket Ikea betyder för mig? Haha trodde aldrig jag skulle uppskatta den butiken så mycket, jag går på moln därinne, hade Lars Winnerbäck i öronen sist vi var där och insåg att närmare Sverige än så kunde jag inte komma just då. Jag längtar tills mamma, magnus & kidsen kommer hit, behöver lite familjekärlek!


RSS 2.0