FEST

sitter hos andreas nu och har nyss korkat upp, lånar datorn här så jag kan skriva med å ä & ö. Haha. livet flyter på som vanligt här, jag längtar hem! Men bara 3 månader kvar, sen är jag tillbaks. Ni kan skriva upp 30 maj folket! Förväntar mig fest, stooooor fest!
Nu ska jag partaja vidare, och när jag fått nog med sponsring blir det ny dator så jag kan visa lite bilder på vad som hänt på senaste!

macbook

kult me photo booth. lanar min vardpappas dator men den har ju inte vara sista 2 bokstaver. sa blir lite jobbigt och skriva, ska se om jag kan hitta vart man andrar sprak. hehe

HAPPY VALENTINES DAY

Godmorgon, kl är 06:10 och jag börjar jobba så fort barnen vaknar. Är fortfarande i Arizona med min värdfamilj, tur att det är som så man kan sola, finns inte mycket annat och göra. Igår var vi på ett pizzaställe och åt, och tänka sig, jag åt breadsticks istället för pizza, hehe. Inte så mycket nyttigare men det var ingen fet ost på i alla fall. Föresten jag är fortfarande utan dator, hoppas jag kan lösa det i veckan, lite krångligt och kolla allt med en superseg Iphone! På lördag åker vi tillbaka till Boston, ska bli skönt och äntligen få umgås med mina fina igen, saknar er! Kanske ska vila lite nu innan kidsen vaknar. Hoppas alla får en bra Valentines day och att ni där hemma haft en fin alla hjärtans dag!

Sneela

Har fortfarande ingen dator, känner mig helt ensam och övergiven. Hoppas man har snälla föräldrar som lite snällt kan sponsra en så man kan bli social igen haha.

Bajs

Så det lär bli tomt med inlägg här nu. Igår skulle jag ställa min dator på bordet efter att ha suttit med den i sängen. Jag fastnar då i strömsladden o snubblar in i kanten på bordet med datorn och förstör skärmen. Så min skärm lyser i världens alla färger just nu. Jag förstår inte hur jag kan ha sån otur, jag tog det lugnt som jag alltid gör när jag håller i datorn. Vet en person som kommer säga att det är som vanligt med mig, att jag alltid är så slarvig och osv. Hoppas du läser detta och förbereder dig för en annan replik när vi hörs på fredag.

AJ DET BRÄNNS

Jag känner en tjej som borde ta det lite lugnare med solen. Det komiska är att jag verkligen är så röd som det ser ut. Inser att man blir lurad när det blåser, det kändes som solen inte tog något alls så jag satt där lugnt 2 timmar utan solskyddsfaktor. Smart tjej?! Imorgon ska jag smööörja mig. Vart en bra dag i alla fall!

"gillar ju att din dator dött på bilderna på bloggen. eller spelar död
den har ju rulla över på rygg ^^"
gillar ju att din dator dött på bilderna på bloggen. eller spelar död
den har ju rulla över på rygg ^^

MITT RUM

mitt rum, kunde jag få ta med den här sängen hem hade jag gjort det!!
och täcket sen, mums. Snälla mamma kan jag få ett flufftäcke?
eget badrum, då passar man på att sprida ut allt man äger och har.
som sagt, SPRID UT DIG!
meeeeee

RESBILDER

så ful bild, haha

IN ARIZONA

Hehe, trött tjej där. I fredags gick jag upp vid 5 på morgonen, jobbade några timmar sen sov jag inget mer fören på planet idag. Så jag hade varit vaken över ett dygn när vi åkte vid halv 6 imorse, slumrade i och för sig till kanske 1,5 timme när jag kollade på film igårnatt nu när jag tänker efter, men ändå. Sov 2,5 timme på planet, sen vart det och underhålla kidsen, gick över förväntan faktiskt. Tycker inte om och flyga, och resan var så fruktansvärt dryg. Var dock skönt och komma fram till Phoenix iklädd tröjan ovan och en hood och känna att man inte ens frös lite. Kände direkt lyckoruset sprida sig i kroppen, inte ens dålig hår/hy dag kunde ändra på det.

Nu ska vi snart äta, sen ska jag sova!


LITE SÖMN

Ja jag får skylla mig själv, men jag har bara sovit 1,5 timme inatt. Melina var här igår, och jag insåg redan vid 8 att det där med sömnen kunde jag glömma. Och seriöst, jag är inte alls trött (än, hehe). Duschade vid tolv igår, fixade sista packningen och sen sov jag 1,5 timme, som en vanlig nap för mig! Så, min kropp tror att jag sovit napp och nu är det kväll. Ska gå ner och dricka kaffe nu, och sen åker vi!
I love you everyone!

READY GO?

Min väska är väl typ färdigpackad, ska ner en dator och mitt smink. Kan bli fullt, men det löser sig alltid som jag brukar säga. Ser inte fram emot flygresan då jag ska ha hand om kidsen, haha kan bli en kul upplevelse. Längtar däremot efter lugn och ro och sol. Förhoppningsvis är jag ledig en del, så jag kan slappa och ta igen mig lite efter 8 hårda månader, hehe (synd om mig). Nu ska jag åka en runda med melina, och sen duscha!

VECKANS BILDER

massa snö.
som sagt, ca 1 meter snö på baksidan.
kidsen utanför playgruppen, vi väntade på att någon skulle öppna
sötan
man blir trött av och starta dagen 4:30 på morgonen
tog en tur till mallet med kidsen och melina
matstund
raaawr, lekte björn
Picknik
kul bild tycker jag, vi gör både lite snea miner haha
trött liten tjej
Min vecka i bilder, vart 4,5 helt okej dagar. Inte bättre, inte sämre än vanligt. Har väl lärt mig och blunda under tiden jag jobbar och det hjälper. Ska ta mig till CVS om en stund, sen packa det sista och vänta på melina. Åkte på och hämta ungarna vid 12 med, ska lägga dem för napp bara o sen kommer Melina.
Pusshej

"NO HIT KNFE"


CHECKLISTA FÖR IMORGON

Känns som jag har en del och göra imorgon, vi åker ju till Arizona (Phoenix) på lördag morgon.
Saker & göra :

Köpa tandkräm
Packa färdigt det sista
Duscha
Måla naglarna, hehe
Bestämma vilka skor jag ska ta med (SVÅRT)
Se till att inte ha några mordvapen i handväskan, lyckas alltid med det
Städa mitt rum
Packa ner datorn och se till att cam och allt är med
Inte glömma att packa ner Owen

Har börjat packa nu ikväll, och det mesta är väl ändå nerlagt i min fina röda resväska, är rädd för och glömma något. Men antar att det inte är världens katastrof om jag nu skulle göra det, jag ska ju inte resa ur landet, hehe. Har med mig både kläder för kalla kvällar, och för varma dagar.
Måste fortsätta packningen nu! Damn, kommer sakna alla mina fina vänner här. Inte kul och vara någonstans där man inte känner någon i hela 2 veckor, men det ska bli skönt med sol och att slippa snön!
Puss

RSS 2.0