MÅNDAGBAJSMORGON

Vaknade för en timme sen, har aldrig sovit så dåligt i hela mitt liv och jag känner hur kass den här förmiddagen kommer bli. I och för sig lekgrupp halv 10, och sen kommer Melina förhoppningsvis och tar över mellan 2 & 3. Vi pratade om att åka in till Boston med barnen och gå runt lite, får se sen.
Helgen var sjukt toppenbra som vanligt med Jenny, ska lägga in någon enstaka bild jag har ikväll. Måste blir bättre på och fota på helgerna, glömmer alltid bort det. Ne, nu ska jag börja göra mig redo för jobb! Pusshej

-

tycker inte om att börja jobba klockan 6 när man börjar 9 resten av veckan, hård dag det kommer bli då.

THE LAST SONG TRAILER

SE DEN HÄR FILMEN, om ni inte redan sett det. Lovar er, den lämnar ingen oberörd. Så fruktansvärt fin film.

WATCHING THE LAST SONG ON TV

ännu mer snö, usch o fy.
kidsen har slutat med nappflaskorna, great!
Bilder från igår, vilket var en av mina bästa dagar med kidsen sen jag kom hit. På kvällen kom Melina, som resten av veckan och vi hade tjockiskväll med pommes och glass. Idag jobbar jag till 7 och imorgon är det 6-17, suger men vad gör man. Helgen blir bra i allafall, ska träffa min tjej (jenny ofc), vi ska leta bikinis och planera sommarn.
Har nog trots allt bestämt mig för att hålla ut till Juni, alt Maj. Ska prata med min värdmamma nästa vecka.
Nu ska jag fortsätta titta på film, och sen hämta tvätten!

WOOPS

Jag och tjejerna sjunger "My humps" på kareoken! jag är i mitten.

KAREOKEMÅNDAG

awesome kareoke som vanligt.

MY WEEKEND IN WORDS

Heey!
Min helg var awesome, som vanligt när jag umgås med Jenny. Hon kom till mig på fredagen, vi köpte chips på vägen hem och sen snackade vi med V ett tag (ganska så jättelänge faktiskt, haha). Somnade ganska tidigt, och dagen efter vaknar Jenny och säger "jag glömde sätta klockan igår" jag typ flyger upp och hon säger "MEN, den är PRICK 10 nu" vilket var klockslaget vi tänkte gå upp. Och nu till hemlisen, vi åkte till ett ställe med Melina (den andra nannyn) och tog lite fler hål i öronen, 2 för mig och 2 för Jenny, sjukt nöjd!
Efter det åkte vi hem och bakade lite, sen gjorde vi oss färdiga för att åka in till stan och möta upp tjejerna för en middag på Cheescake, vilket som vanligt var fruktansvärt gott! Kommer sakna den restaurangen när jag åker hem!!

Nu är det dessutom bara 6 veckor kvar tills vi åker till MIAMI, eller ja 6,5 kanske man ska säga i&med att vi åker på en lördag, finns inget jag ser fram emot så mycket som och åka dit just nu! haha, 25 grader, massa sol och ännu fler hemlisar med Jenny!
Och idag är jag ledig, det är typ 30 minus ute och jag har inget att göra fram till kareoken ikväll, plus att jag jobbar heldag på fredag och det ska vara snöstorm hela veckan, den här veckan kommer inte bli rolig!

MY WEEKEND

bakade "negerbollar" med jenny, mums!
Sen åt vi på cheescake factory, I love that place!

"PANTS BROKEN!"

mina byxor var sönder tyckte vivian, sötaste lilltjejen!

SAKNAR SVERIGE

saknar amanda..

FREDAG, IM IN LOVE

heeeeej!
Aj, brände mig nyss på en kaffekopp, dem blir svinvarma i micron vilket jag inte tänkte på. Skulle åkt ut på hemligt uppdrag idag, men det blev framflyttat tills imorgon. Så nu tycker jag v kan logga in på msn så jag kan få prata lite med honom innan det blir kaos med barn och familj här hemma, haha.
Senare ikväll kommer Jenny hit, underbara vän, hon flyttar in hos mig varje helg och det tycker vi om! Ikväll blir det nog bara film och lite chill, men imorgon är det fullt upp hela dagen. Hemligt uppdrag, sen tjejmiddag och efter det filmkväll med barnens nanny nr 2, som också ska sova över här för mina värdföräldrar ska på födelsedagsfest.
Nu ska jag bädda min säng och sen gå till posten, jobbat till 7 varje kväll i 2 veckor nu nästan så har inte kunnat posta födelsedagskortet och armbandet, men nu så!!

PYJAMASBERG

duktig au pair, jag har vart ledig hela dagen, men eftersom kidsen hade typ en ren pyjamas så tog jag mig an och tvätta. Så nu har jag tvättat och vikt en sådär 20 pyjamasar, haha.

2 FINA

igår var en ganska bra dag, barnen sov bra, åt bra och vi var ute och lekte en stund på förmiddagen. tog massa bilder, men av någon anledning vill inte kameran samarbeta längre. slutade i alla fall sent, och då skypade jag en stund med jenny, sen duschade jag och slängde mig i sängen (somnade direkt).
Idag är det snöstorm, jag håller mig inne och städar mitt rum. Lakanen rullar runt i tvättmaskinen och jag ska börja hänga in alla kläder på golvet i garderoben, känner mig duktig haha! Skype ikväll mamma?

CELTICS GAME

så sjukt häftigt var det, vi hade stört bra platser och fick några riktigt bra bilder!

I LIKE BIG BUTTS

anna sjunger på kareoken :)

KISSELIMISSEN

nuppkatt..

usch, falska människor finns det gott om.

att allt bara kan vändas upp & ner så, fått veta så mycket idag att jag bara ville packa mina väskor och åka hem direkt. Ville inte vara kvar en sekund, men ska stå ut till mars. Sen blir det troligtvis hemfärd för den här tjejen, efter miami är jag färdig med USA för den här gången.
MAMMA RING!

NY VECKA

Jenny & jag i skidbacken!
Somnade runt 8 igår, och vaknade halv 6 idag, vilket betyder 9,5 timmars sömn. Känns så fruktansvärt skönt och ha sovit så många timmar! Hade lite sömn och ta igen från helgen om man säger så. Blir nog ingen kareoke ikväll heller, så jag kan lägga mig tidigt då med.
Slutar jobba 12 idag, så jag ska posta ett födelsedagskort och skicka hem ett armband jag fick av pappa i julklapp som vart för litet. Sen får jag nog försöka damma och plocka upp lite kläder från mitt golv, blev lite stökigt igår när jag skulle packa upp.
Lekgrupp idag med, så dagen går förhoppningsvis fort. Sen kom min värdmamma in igår och sa att vi ska ändra mitt schema lite, så tisdag-torsdag börjar jag 9 och slutar 7 på kvällen, känns väl inte helt okej egentligen men vad gör man. Har inte så mycket och säga till om, så det får väl gå ändå. Kan ju sova lite längre vilket ju känns bra.
Nu ska jag gå ner och börja jobba, Puss

"VART ÄR VI?" & "HAHA"

2 filmer från igår!

PATSPEAK

tycker om er
köpte världens finaste goggles
Så igår blev jag och Jenny upphämtade av anna, andreas och frida kl 6 på morgonen. Jag och jenny hade då försovit oss ungefär 2 timmar, så vi var måttligt stressade. Men vi kom iväg, och kul hade vi. Efter en heldag i skidbacken drog vi och festade med några svenska Hockeykillar, awesome om ni frågar mig (tror alla håller med) haha. Halv 6 imorse slocknade vi alla och 4 timmar senare tog vi oss en brunch på donken för att sen bege oss hem.
2 så fruktansvärt bra dagar.

"GIRL I NEVER LOVED SOMEONE LIKE YOU"

min nya favoritlåt, och hur söt är inte lilltjejen?

Ah, home, let me come home, home is whenever I'm with you

lillkillen var trött och låg såhär från 6 till 8 typ. lite frukost sen tillbaks i sovställning, haha
lilltjejen sjöng happy b-day
sen fixade hon soppa till mig :)
min fredagmorgon i bilder.

FRIDAY, FINALLY

Godmorgon, (05:55).
Vaken, trött och hoppas mina 2 timmar med kidsen går fort så jag kan gå och sova en stund igen! Igår kom jag hem vid halv 11, fattar inte att det ska ta nästan 1,5 timme och ta sig hem, kan inte tunnelbanan köra turbosnabbt på kvällarna? haha.
Hittade i alla fall termobyxor igår, 200 kr vilket var lycka typ, nu kan jag också åka till fjällisen! Lite tråkigt att dem var svarta dock, hade velat ha i färg, men kommer troligtvis lämna kvar dem här när jag åker hem i juni!
Hittade också världens skönaste vantar, och eftersom jag glömt mina andra hos amit så tvekade jag inte, 80 kr, som hittat!
Ne, nu ska jag gå ner och jobba! Hörs sen.
GRATTIS mamma som fyller år idag, du är världens bästa<3

Ärlig

Börjar bli fler och fler dagar som jag känner att jag bara vill ge upp och åka hem. Och jag tänker vara ärlig i det här inlägget, jag har starka funderingar på att åka hem efter min och jennys miamiresa i mars. Det är inte värt och stanna 2,5 månad till när jag mår som jag gör. Tänker inte säga vem av dem, men idag har jag haft en unge som slagit och spottat mig i ansiktet, att spotta hände första gången idag men det spelar ingen roll. Ungen sa inte ens förlåt utan skrattade åt mig när jag bad om ett I'm sorry, det blev bara för mycket för mig. Behöver prata med mamma, som alltid när allt känns meningslöst, mamma är den enda som kan få det o kännas bättre..

MASSA SNÖ

tagen imorse runt halv 6
dem 2 sista tog jag för 5 minuter sen

KNAS DAG UTAN EL

Den här dagen har varit allt annat än normal. Vaknade vid 5, allt var frid och fröjd, efter en stund blinkar min lampa till och släcks. Tänds efter ca 2 minuter igen och är tänd i 10 minuter sen släcks den igen. Jag ba "åååååååh, strömavbrott" kan tillägga att hela huset var KOLSVART, och folk som känner mig vet att jag är dödsrädd för mörker. Så jag sätter mig vid datan, som vanligt dör den efter 5 minuter utan strömsladden. Tar mobilen istället och surfar runt lite, blir uttråkad och försöker läsa med hjälp av ljuset från mobilen, fick klicka på en knapp var 10 sekund typ, hehe. Gav upp ganska fort, satte mig i min fåtölj och tittade på snön istället, rogivande? Nej, så satt jag alltså i ca 50 minuter och väntade på att antingen barnen skulle vakna eller att elen skulle komma tillbaks. Inget av det hände, fören lite efter 7 då alexander vaknar. Vi gick ner, satte lite eld på öppna spisen och läste lite bok, samt lekte lite lego.
Efter en stund kommer min hostmum ner, och viv vaknar. Frukost i halvmörker och sen spatserar vi över i för mig knähög snö till grannarna som tydligen fått behålla sin el (typ enda huset på hela gatan).
Var där till halv 12, hehe, fick värsta hotellfrukosten hos dem och det var VARMT i deras hus!
Vid ett gick strömmen igång igen, jag låg och läste bok och var inte alls beredd på att alla lampor skulle tändas, så jag höll på och dö, haha!
Skönt att vi har el iallafall, och att vi har världens bästa grannar!
Om ni vill veta så har det snöat hela natten, och hela dagen, har aldrig sett såhär mycket snö typ. Kanske när vi var i fjällen och jag var 10!
Ska läsa bok och chilla lite nu, försöka undvika datorn för en gångs skull.
Pussssss

Ååååååh

Sitter i min säng nu, helt kolsvatt i mitt rum och i resten av huset med företen. Vi har världens snöstorm här och strömmen gick för 15 minuter sen. Jag hatar det kan jag säga, värsta jag vet när det är kolsvatt i huset. Dessutom piper någon jävla sak inne på min hostdads kontor så det lär väl väcka Alex om ca 2 minuter. Nej, det här är en skitmorgon. Hade vart skönt och bara kunna sova bort hela denna dagen. Pusshej i mörkret

MOHAHA, lycka. Ps, tack PP

inser att jag nog ska lyssna på min PP mer än vad jag gör nu, hehe. hans lösning på mitt dataproblem var "testa något annat än interney explorer" och okej, JA JAG ÄR ENVIS, ska lösa allt själv. Så jag sa ungefär "ne men det hjälper inte". Fick rådamp på internet idag och tänkte, "ne nu testar jag f*n", hehe. Skäms lite, internet fungerar HELT felfritt än så länge och är snabbare än någonsin, använder google chrome nu vilket ju verka funka asbra. Glad chey här borta i staterna, som föresten också fick byta sin jacka till en sjukt fin vit skidjacka. Hmm tänker min mamma nu, bra med en vit, NOT! Men mamma, den är superfin och jag ska inte rulla runt i grus, jag looooooovar!
att allt kan kännas bra på grund av sånna här småsaker, underbart. Gonna hit the shower nu, och sen kolla på Teen mom säsong 2! GREAT!

BILDER PÅ VIVIAN



ser ni vad lång lilltjejen ser ut? det är hon inte :P



miffobild, haha



frukost & middag, duktig jag är.



sjuk viv, söt i alla fall. tröjan fick hon av mig i julklapp!







söt eller?







hopptjejen!



"BLACK SOUP"



bästa videon på kidsen!


FILM IGEN



anna tappar ringen i toan och andra roliga skämt, haha


TISDAG, ALLT FÖR TIDIGT


kom mer snö i helgen, neeeeeeej! haha

trött är mitt förnamn idag, somnade vid 2 igår o sov två timmar, resultat, somna sent på kvällen!  Slutade tidigt igår med som ni kanske förstod, Melina kom och tog kidsen vid 2, så skönt! Så jag sov, umgicks med melina och städade mitt bombnedslag till rum. På kvällen gick jag hem till a för och hänga lite innan vi skulle på kareoken, fick sms av anna som sa att hon inte skulle komma så vi beslöt och stanna hemma och bara hänga vi med. Najs!
citerat av a, "anna är ju typ 80% av hela kareokekvällarna" och det stämmer, haha!
Nu börjar jag, klockan 6, fyyy. I helgen blir det troligtvis lite skidåkning, jag är sur för det finns inga termobyxor här typ. Och min skidjacka jag köpte gick sönder igår, och mitt kvitto är helt borta. Så får väl se hur det blir till helgen.
Vi höres!

HELGEN

Heeeeeelbra helg kan jag säga! Även om den inte riktigt blev som vi tänkt oss, hehe. I fredags var jag ledig hela dagen, sov från 9 till halv 3 på eftermiddagen, skönt?! JA.
Sen blev det snabbdusch och fix för och möta Andreas, vi tog oss till John Harvards där vi mötte både amerikaner och au pairer. Efter en stund inser vi att vi vill festa, så vi åker hem till en kille som bor en bit utanför boston och börjar spela beerpong. Massa folk kom och det var verkligen en av dem roligaste festerna på länge måste jag erkänna!
Att vakna upp på lördagen var lite jobbigt då, drömde om vatten från halv 9 tills jag gick upp vid 11, hehe.
Jenny kom i alla fall till mig runt 5, och vi tog oss in till Boston för och möta Anna, Cilla och Frida. Vi skulle åkt till ett trampolineställe men det gick ingen tunnelbana, så vi käkade på Unos istället, och när dem drog vidare ut på krogen åkte jag hem och gosade ner mig i sängen framför en superbra film.

Nu väntar jag på att Jenny ska komma hit, vi ska boka flyget till MIAMI! Kommer bli världens trip, och jag ser såååå fram emot och åka! Nu, frukost! Lägger in bilder sen med.

3 TIMMAR JOBB IDAG, 2 IMORGON, SEN HELG!


sjuk saknad efter amanda.

heey, vaknade i tid idag, hehe.
Satte båda alarmen igårkväll innan jag lade mig, bara iphonen som ringde, undrar vad det är för fel med min svenska mobil. Jag och elektronik går inte ihop, och lär väl aldrig göra heller.
Igår hade jag vart i Boston 7 månader, hade helt glömt bort det. På 7 månader har jag hunnit lära känna så många fina vänner, troligtvis vänner jag kommer hålla kontakt med hela livet om jag får bestämma.  Jenny och jag har redan sommarn halvplanerad, vilket känns awesome!
Nu sover barnen, och jag tittar på tv, kan inte tvätta även om jag borde för det är kaos i källarn. Våran varmvattenberedare gick sönder i tisdags, den tyckte det vore fint med en liten sjö på golvet. Så därför är det kaos, allt är flyttat ut till tvrummet så det går knappt komma in i tvättstugan.
Tur att superman är min hostdad, redan samma dag fixade han en ny varmvattensak, fick den levererad, fick tag i en rörmock och så var allt fixat, hur bra?!
Okey, nog med text! Puss&hej

FÖRVIRRAD CHEY

Heey!

Imorse försov jag mig en kvart, mitt alarm ringde inte. Så fick bara dra på mig det som låg närmast och springa ner för och ge kidsen frukost. Bilbioteksdag idag med, så vi gick dit vid 9, sjöng och läste lite böcker, sen blev vivian jättevarm och ville bara att jag skulle hålla henne, hon halvsov på min axel igenom hela sångstunden. Så vid 11 gick vi hem, och barnen tog en nap. Halv 3 kom en annan nanny och tog över, eftersom jag börjar 6 varje dag så tycker min hostmum att jag inte ska behöva jobba ända till 5, det blir för jobbigt.

Vid 3 somnade jag i alla fall till, vaknade vid 5 och hade ingen aning om vart jag var eller hur mycket klockan var. Tittade först på min svenska mobil och tänkte, men jag vill inte veta vad klockan är i sverige, vad är den här? Kollade iphonen istället som visade samma klockslag, tänkte "men vafa*, jag kollar väl på datorn" den visade 22:00, då stod det still i mitt huvud. Jag kunde inte förstå vad klockan egentligen var, haha. Den var 5, men jag var bergsäker på att det var morgon och att jag skulle upp och jobba om bara några minuter, tur att det inte var fallet.
Ska ut och gå en runda om en stund, ska bara se hur mycket jag behöver ta på mig, svinkallt nu!

TIDIG MÅNDAGMORGON


världens bästa jenny.

God morgon.
Klockan är 05:55, jag är vaken och väntar på att någon av kidsen ska vakna. Börjar jobba tidigare  veckor nu för det är kaos på min hostmums jobb, så hon måste åka in tidigt varje dag. Kommer förhoppningsvis sluta tidigare någon dag i alla fall, så det ska bli skönt. Vill sova, men det är mörkt som natten på nedervåningen och jag är inte säker på att jag hör dem om jag somnar om på mitt rum (nere har vi babymonitor).
Ikväll åker en av mina bästa vänner här hem till Chile igen, så jag ska försöka och åka och träffa honom efter jobbet. Han hade goodbye party i torsdags, men jag var tvungen och åka hem tidigt så vill säga hejdå igen.
Sen blir det kareoke med ikväll, och äta på border med anna & andreas, inte säker på om jag ska käka än eller bara vara sällskap, måste spara mina pengar nu! Vi var ute och åt igår och sen var vi på bio.
I lördags var det 7 månader sen jag kom till USA, på onsdag är det lika många månader sen mitt liv i Boston började. Kan inte förstå att jag är hemma om lite mer än 5 månader, underbar tanke.

VIDEOS AGAIN



 viv säger twaaain istället för train !

JENNYS NYÅRSBILDER



jag & anne


















NEW YEARS EVE



jenny tyckte att hennes nya skor luktade konstigt ^^



älskar min klänning jag köpte i somras på american apparel.



andreas som vi var på förfest hos



min cheey









love













andreas gjorde poledance på tunnelbanan, klockrent!





kvällens bästa bild!

Vi började dagen hemma hos mig igår, jag och jenny fixade oss och tog en taxi hem till andreas. Lite förfest med musik, gitarrspelande and a lot o fun. Vid halv 8 tog vi oss till Harvard sq för och äta på en restaurang, riktigt god mat, efter lite strul med notan tog vi tåg till Jamica plain. Väl där blev det stor disskusion hurvida vi skulle gå 7 block till festen eller ta en taxi. Helt plötsligt kom en buss, så efter att ha klivit på o lika snabbt fått kliva av bussen var vi framme. Pundarfest men tack vare alla svenskar var det en riktigt bra nyårasfton! Thanks <3


RSS 2.0