JUST TIRED OF EVERYTHING

Sadface, kanner inte for och blogga nu. Hela min tillvaro rasade samman igar, och jag vill inte prata om det. Som ni marker sa skriver jag fran min vardpappas dator da min ar bigtime dead. Och det kommer droja innan jag kan fa den fixad!
barnen sover, vi har haft en ruskigt bra formiddag. Hoppas allt ar bra med er, om 1 manad sitter jag pa flyget hem till Sverige, langtar!

no comments.

Tror att nagon kastat en forbannelse over mig, typ allt sofia ror vid ska ga sonder. MM, var ju kul och aga en mac i 1 manad i alla fall. Jag ar sa jakla trott pa att allting jag koper gar sonder, har bara haft otur sen jag kom hit i juni forra aret. Usch, blir besviken pa mig sjalv att jag aldrig kan halla nagot helt, eller bara ha tur med nagot. Tur att jag haft bra sallskap idag och att jag aven kommer ha bra sallskap ikvall!

FREDAGNATT

Har umgåtts med h ikväll, också insett att jag och datorer inte går ihop. Tror det hade vart bäst om jag levt isolerad ute på landet utan varken tv, mobil, ipod eller dator, för jag lyckas förstöra precis allting jag rör vid. Kämpade i typ 30 min för att få igång min dator nu. Den hade vart i viloläge och sen vart den omöjlig och starta! Hoppas verkligen det var en engångs företelse för jag orkar inte ännu en trasig dator!
Nu ska jag sova lite, så jag orkar hitta på något imorgon! Puss

UPP&NER DAG

Ja alltså det är ju alltid kul och vara ledig, förmiddagen var ju också ganska bra. Sen tog jag mig in till Boston för lite självunderhållning haha. Gick runt bland alla affär, köpte en skjorta på h&m (superfin) sen gick jag till Macys för och se om jag kunde hitta något fint till ett av mina nya kusinbarn. När jag ska betala frågar kassörskan om jag behöver kvitto på att det är en present, jag säger nej och hon utbrister "Omg, it´s for u, I didn't see your belly, how far gone are u?" eh, hmm. Jag vill inte skämma ut henne så jag säger att jag är i 3.dje månaden HAHA! Det pinsammaste jag vart med om sen jag kom hit!! Men samtidigt lite kul, i alla fall jag bestämmer mig efter det att dra mig hemåt.
Går på tunnelbanan, tycker att det är fruktansvärt varmt på tåget. Börjar må lite illa, men tänker att det inte är något, en station innan mitt stopp inser jag att jag måste gå av, tur det kan jag säga. Kunde blivit pinsamt och kräkts på tåget, nu hann jag ut i alla fall. Det konstigaste är att jag mår helt okej nu, lite trött, har en släng av feber och känner att huvudvärken är på gång. H kommer hit ikväll i alla fall, så då kommer jag nog må bättre.
Ska vila och kolla på Big Brother nu, imorgon ska jag prata med min mams! Puss

TORSDAG 21/4

Vart har alla mina fina kommentatorer tagit vägen? haha, får aldrig några kommentarer längre "/ Jag behöver PEPP!
5 veckor & 1 dag kvar tills jag åker hem nu, och 3 veckor tills jag förhoppningsvis åker till NY med en väldigt fin vän. Det är också 4 veckor kvar tills den nya au pairen kommer, ser fram emot och få lära upp någon annan ^^ haha!

Barnen tittar på Dora nu, det var enda sättet och hålla dem ifrån och slåss om precis allting. V är lite halvsjuk med så bättre och ta det lugnt. Snart naptime med, då ska jag städa upp i köket och kanske sortera lite leksaker, vi har alldeles för många!
Ska se om jag kan lägga upp lite bilder sen med!
Puss

PALLE KULING



Postgubben hade med sig paket från Sverige till mig idag, finfint med choklad på en regnig och inte alls bra tisdag. Tack till fina familjen, jag älskar er och räknar dagarna tills vi ses igen!
Vid den här tiden om 1 månad och 9 dagar sitter jag troligtvis i Amandas älskade kök och dricker lite vin och delar med mig av allt som hänt under det här året!

Puss!

NATTVAKT

Inatt var jag nattvakt för kidsen, så vid 11 tog jag mitt täcke, min kudde och Owen med mig och smög in till kidsens rum. Som tur var vaknade a bara två gånger och när han vaknade vid halv 6 imorse flyttade jag över honom till min säng och där somnade han om och vaknade vid 7! Så helt okej med sömn inatt, vaknade dock varje gång någon av barnen vände på sig, jag var nervös för att dem skulle vakna hela tiden. Nu leker vi med lego och ska snart gå till parken och leka lite! Puss

WEDNESDAY

Börjar med & säga, klockan är halv 11 och jag har redan pommes i ugnen, hehe. Är man hungrig så är man, åt ändå havregrynsgröt till frukost. Hade en svag aning om att jag hade sagt till min värdmamma att jag kunde börja 6 idag, men tänkte igårkväll när jag ställde klockan att då hade hon sagt något innan jag åkte ut igår. Så ställde klockan på 6 som alltid när jag börjar 7, men lite efter att min klocka hade ringt så knackade min värdpappa på dörren & sa att a var vaken. Så det var bara & klä på sig och börja jobba. Ska jobba till 7 ikväll tror jag, slutar tidigare om jag har tur, men har nattskift med så kommer ändå behöva stanna hemma både idag & imorgon. Kan behövas det med, ska nog sova i kidsens rum inatt så jag verkligen hör när dem vaknar.
Sjuka barn kan vara det jobbigaste som finns, för psyket, ingenting hjälper och dem gnäller bara och ska ha allt men ändå ingenting. Nu tittar dem på Dora, allt för och lugna a som har feber och inte alls mår bra!
Skulle gått till biblan idag, men det ösregnar och  det känns inte så smart & ta ut varken a eller v då dem vart sjuka lite hit&dit hela veckan och helgen.
Nu, mat!

Puss

TISDAG


Fina bilder på kidsen, alex har vart sjuk idag, riktigt sjuk! Så han sov från 11-12, sen åt vi lite glass och sen lade sig både jag, vivian & alex i gästsängen och tvärslocknade, vaknade runt halv 4 och var utvilade allihop, haha!
Helt okej dag, när a sov vid 11 så gick jag & v till lekplatsen för att v skulle få springa av sig lite!
Nu ska jag snart in till Boston & möta H, haha igen. Det går ju massa biosar nu som vi både ville se, och jag menar, bio är ju alltid trevligt :)

Puss på alla där hemma, jag saknar er!

BILDREGN


vi satt & spanade ut på folk som var ute & sprang i regnet en dag.

bion

tycker alltid det är lika kul och hitta en sko, liksom jaha, gick du hem med bara en sko eller? Sen såg h att det faktiskt stod ett helt par med skor lite längre bort, haha.

LÖRDAGKVÄLL

Klockan är 21:15 nu, jag åker in till Boston för och möta personen som lyser upp alla mina dagar här. Godnatt & sov gott alla där hemma, och Amanduspandus, hör av dig, need to talk!
Pp, jag vet inte vem som ska packa. Lär bli kaos innan jag fått ihop alla mina tillhörigheter här. Du får väl hjälpa mig via skype!

SOUL SURFER


Ikväll hade jag så pass tråkigt att jag åkte in till Boston & gick på bio helt själv, vill ni veta hur det kändes? Så underbart, inser att jag nog är någon som kräver en del ensamtid. Gick och såg Soul Surfer som hade premiär idag, och den var verkligen lika bra som jag trodde. Ni borde se den om ni inte såg den idag!
Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon & åka in till Boston för lite häng med H, lovely. Måste börja kolla efter en ny resväska med, man får ju nästa börja planera packningen nu, åååh, ska bli så underbart och komma hem igen, ni förstår inte!

Puss & godnatt!

HAPPY BIRTHDAY MARIE


Jag & frida helgen innan miami tror jag.

IDAG FYLLER MARIE 20 små år, ska snart ta mig till tunnelbanan och åka till henne. Sen bär det av till Cheescake, har svält mig hela dagen för att vara superdueprhungrig nu ikväll! haha, smart va?
Insåg idag att jag satt mig i en inte alls sådär jättebra situation, jag ångrar inte att jag hamnade där, men jag kan ju tycka att det kanske var lite onödigt även om jag njuter av varje sekund. Kryptiskt, vet att du älskar sånt mamma.
Skynda skynda, vi hörs imorgon med bilder på kidsen! SNART HELG!

It's Sunday again


Snart beger jag mig in till Boston för & möta upp H, tur att det är fint väder och att det blir bio ikväll! Värdfamiljen har brunch hemma idag, och jag är lite lessen att dem inte sa tidigare att barnens farbror ska komma hit från Phoenix idag, för det hade vart kul och träffa honom innan jag åker hem.
Ne, har lite och fixa innan jag ska gå. Så Pusshej!

BOSTON BRUINS


Var som sagt på hockey med Henke igår, såg det sjukaste någonsin typ. Eller så går jag på hockey allt för sällan, två spelar började slåss, och jag har aldrig sett att domarna inte går emellan. Så jag blev lite smått chockad när spelarna börjar slå på varandra och domarna backar undan, dem får slåss i vad som känns en evighet sen verkar domarna tycka att det räcker. Kul och ha sett en match i alla fall, fattas bara red sox och patriots så har jag sett det viktigaste, haha!
Ikväll ska jag in till Boston, imorgon ska jag in till Boston och på söndag blir det nog bara chill. Hoppas mamma ringer idag med!
Puss

RSS 2.0