FOREVER 21



nya skor från forever 21, funderar på hur jag ska få hem allt när jag väl ska hem till sverige igen.


NY VECKA

Måndag igen, bra förmiddag faktiskt. Playgroupe och sen lekte vi i parken med AJ och Desmond.  I eftermiddag ska vi tydligen till target, så förhoppningsvis går hela eftermiddagen åt där så jag inte behöver jobba så mycket. Sen ska jag ut och springa, är äntligen frisk och har inte ont i nacken. Måndagkvällar betyder som vanligt kareoke, så Wes hämtar mig vid 9, sen ska vi hämta Jenny och kanske Richard, en ny au pair.
Har väl inte så mycket mer och säga just nu, ska börja med kidsens lunch snart och hoppas att dem inte vaknar tidigare än 14:30.

Pussssss

TÖMMA PLÅNBOKEN LITE



Väska från Tj max



Tofflor, också Tj max



man fick den här gratis på Victoria Secret när man handlade något från deras Pink kollektion



Jeans, American Eagle



kofta, h&m




likadan fast beige



alla här vet att jag älskar patriots (New Englands footbol team), så jag blev överlycklig när jag hittade dem här på Victoria secret!



pyjmas, Victoria Secret



Starbucks mugg, mums!


BOSTON & JULMYS











Var i boston med min bästa marie igår, riktigt mysigt! Älskar att dem pyntat hela Boston redan. Vi gick runt i Downtown och Quincy market, sen gick vi på bio och såg "Due Date", andra gången för mig men jag ser den gärna en tredje gång, så sjukt kul film. Har ni inte sett den, se den!!
Blev ganska mycket shopping för mig, men inte alls så mycket som jag trodde ^^ haha!


NÄSTAN DÖD, hehe



igår hade jag en nära döden upplevelse. Jag satt i min säng vid datan, o helt plötsligt rör sig något under täcket. Mitt hjärta har aldrig slått så fort och så hårt i hela mitt liv, under halloween såg jag nämligen massa demonfilmer, bla paranormal acticity 1 & 2. Så självklart trodde jag en demon låg under täcket, men när jag lyfte kom Gilligan (våran katt) fram, lättnad!


OJ



Jenny skulle fota mig förra helgen men hade videofunktionen på, lite kul när jag väl inser att det är film haha


SNACKTIME



en video från förra veckan!


LITE BOSTON, LITE HARRY

Heeey!

Toppenhelg återigen, synd att jag är så dålig på o fota bara! Måste bli bättre på det! I fredags gjorde jag absolut ingenting mer än att ha feber och sitta hemma, i lördags mötte jag upp Jenny och Marie i boston. Blev en hel del shopping, bland annat nya skor och jeans till mig, efterlängtat! På kvällen blev vi upphämtade av Wes och sen åkte vi till reading för och se Harry Potter, HELA salongen var fullsatt. Ett säte ledigt, och det var bredvid mig, skönt med extra space ;) Filmen var fruktansvärt bra, och jag är glad att jag kommer vara här när del 2 släpps!
I söndags hämtade Wes mig och Jenny vid 12:30, vi åkte och åt lunch/frukost och sen åkte jag och Wes och såg RED, stört bra film! Hemma vid 11 och då slocknade jag så fort jag lade mig ner.

Vaknade vid 3 imorse och trodde ögat skulle ploppa ut, så ont gjorde det. Somnade i alla fall om, men vaknade och hade lika ont i morse. Så min hostmum lät mig sova till 1, sen började jag jobba. Världens bästa hostparents har jag!
Barnen vaknade vid 3 efter sin napp, då åt vi och sen gick vi till parken och var där till 5. Nu ska jag vila mig, och sen duscha för ikväll är det kareoke igen. Blir inte lika länge som vanligt men kul och träffa folket igen!

FREDAGKVÄLL

Goooodkväll!

Sjuk idag, legat i sängen och kollat på tv serier på nätet heeeela dagen. Efter allt jobb den här veckan behövde jag det, somnade vid 10 imorse och vaknade 4 timmar senare!
Ikväll blir det lugnt, vill vara frisk imorgon då jag först ska möta tjejerna i Boston och sen följa med Jenny hem för och se Harry Potter, sista filmen (del 1), jag är helt exalterad över det! Sover hos henne med, så kommer inte hem fören på söndag!

Nu ska jag ta ett varmt bad med tända ljus, och sen ska jag dricka te och forstätta mitt tv tittande! Mamsen kan ringa mig när hon har tid imorgon! Pusssss

BILDER FRÅN FAMILJEVECKAN



fin mamma och fin lillasyster<3



jag & syster busar



syster



lillebror



familjen



snyggt va?



syskonen



syster & bror väntar på att hockeyn ska börja



vi åt på the cheescake factory hela veckan, mums!



pp & lillebror



PP och lillasyster



jag & mamma, min hy har aldrig vart sämre och jag gör världens fulaste min.



koncentrerad sis



vi var på ett ställe på mass ave och målade juldekorationer, superkul!



sista dagen var vi på bostons aquarium och såg söta pingviner



vi träffade en bjööööööörn

bilder från när familjen var här, ca 2 veckor för sent men ändå! saknar er jättemycket..


SVAR PÅ KOMMENTAR

Natalie, som frågade om jag kunde visa bilder på mitt hus och området där jag bor. Jag kan ta lite kort på området och ställen där jag brukar vara med barnen & sånt :) Men jag har lovat mina värdföräldrar att inte lägga ut bilder på huset, tyvärr!

FETT SUR TJEJ



först dog jag av skratt, sen insåg jag att inombords reagerar jag EXAKT likandant när jag ska ut, haha! roligast i slutet "är den på?" "neeeeh, jag låtsas bara" haha.


UTELEK







SÖT!







" u said whaaat?!"



 min chey





höstig park





haaleelujaah



söta små sandhänder



snackstime när vi kom in





bilder från våran förmiddag!


PANDA BJÖRN



mamma & pappa, hur snygg är eran dotter på en skala från 1 till 10?! En tolva minst va?

BRUNO MARS



bästa låten!


 


MONDAY AGAIN , och lite helg

heeeeey!

Sov dåligt inatt, tror det berodde på att mitt rum var för varmt. Ska sova utan elementet på inatt ^^ haha det gör att rummet kokar typ.
Vi har i alla fall vart på en plaugroup idag, vi går dit varje måndag. Kul med andra barn och mammorna är supertrevliga! När vi kom hem var det dags för snacks, alex tog ett bett på sin macka sen somnade han i stolen. När jag skulle lägga kidsen somnade Viv i min famn, på väg uppför trappan! Så söta, så hoppas dem tar en bra napp nu, dem behöver det!

Helgen var toppen verkligen, var med Wes i fredags och i lördags mötte jag upp finaste tjejerna i Boston. Louise var här från Philadelphia och man kunde verkligen inte tro att det var första gången vi sågs. En riktigt kul dag!








NEW ENGLAND



som det sanna Patriot fanet jag är så var jag tvungen och köpa brallorna?! älskar dem! Fick även en stört snygg matchtröja av familjen i för tidig julklapp!


HÅKISEN



skivan mamma hade med sig, signad och klar. Kärlek <3


SÅ KAN DET BLI NÄR MAN LÄMNAR EN FIA ENSAM







för och göra en kort historia ännu kortare, vi var på fest och jag var trött, hade ont i huvudet och hade tröttnat på alla alkoliserade människor. Så jag satte mig på Eriks rum och tog lite kort ^^ sen kom Hannah in och sällskapade mig.


PLUGGKVÄLL MED MARIIEE SLUTADE MED PIZZA OCH FILM



mm, bra att man kan beställa på internet! haha



2 fett snygga brudar, tycker om tjejen till höger apmycket!



puss på starbucks vintermuggar



anna hade haft en jobbig fredag och somnade ^^ haha

Efter lektionen åkte jag & marie till ett mall. köpte jeans för 30 dollar och en supersöt tröja! Inlägget är en vecka för sent, men ni får helt enkelt ta det ^^


WEDNESDAY



heey! (bild från halloweenfesten)

Försov mig en kvart idag, men det var lugnt min hostmum trodde barnen hade väckt mig när dem vaknade vid 5 och att jag försov mig pga det, haha!
Nu sover kidsen, eller ja dem vaknar nog snart. Vi var på bilbioteket idag på förmiddagen, och när vi gick hem somnade båda 2 i vagnen.
Ikväll blir det lugnt, ska lägga mig tidigt, ska nog också ut och springa en runda för det var ett tag sen jag gjorde det nu.
Nu är Alex vaken, så jag måste gå! Pusssss


NY VECKA

Heeeey!

Vaknade med regnet piskande mot min ruta, lycka tänkte jag men insåg snabbt att det är omöjligt och underhålla två 2-åringar en hel dag inomhus. Barnen sov i alla fall en & 2 timmar längre än vanligt (alex 1 och viv 2) så kunde äta frulle i lugn och ro med julmusik på.
Vid halv 10 gick vi bort till en lekgrupp vi går till varje måndag, trevligt folk och söta barn. Mina kids vägrade sova middag mer än 1 timme idag, och det var under tiden jag sov med så jag hann inget annat än och sova och köra en maskin tvätt. Och jag har bestämt mig för att handtvätta all min tvätt förutom underkläderna, är trött på att allt krymper nu! Det gör mig så sjukt förbannad, känns onödigt och köpa kläder när dem ändå ska förstöras första gången jag tvättar dem. Så antingen slutar jag köpa kläder, eller så handtvättar jag!

Ikväll är det kareoke, kulkul. Favoriterna ska dit så jag springer iväg i regnet jag med. Men inte fören vid 10!
Puss

HAPPYGIRL_90

Familjen har som sagt vart här hela veckan, så uppdatering har inte vart min prioritet! Men nu blir det ändring, har en del bilder och sånt att lägga upp! Så vi hörs imorgon, ska återgå till städning och tedrickande nu! Pussss

DAG-OTTO



sånt här saknar man lite extra när man är i USA ^^ 


BIG TIME RUSH, BIG TIME BREAK ^^



vi åkte till ett mall efter skolan förra lördagen, hamnade på någon signering. MASSA småcheyer!



marie var exalterad och ida glad ;)


KUL PÅ JUL?

 









tror ni jag tycker om lektionerna? rätt svar, nej! underhåller mig själv. hade aldrig orkat vara där utan marie & anna, tack vare dem har vi riktigt kul ändå ;)


LEDSEN TJEJ

Lämnade familjen vid bussen runt 9, tyckte inte alls det kändes bra. Ville också följa med till NY och ta flyget hem till Sverige! Saknar allt där hemma, och om det ska kännas såhär resten av tiden så kan jag vara SÄKER på att jag inte förlänger! Gråtit sen jag lämnade dem, och lär nog fälla några tårar till den här helgen.

Nu ska jag packa upp och sen skriva min läxa jag har tills imorgon!

Haft en toppenvecka med familjen, tycker inte alls om att dem åker tillbaks till sverige imorgon. Vant mig vid att dem är här nu ju, men tror tiden tills jag åker hem kommer så superfort! Jag menar, november nu och om 3 veckor är det första advent, december flyger alltid iväg för mig och efter det kommer nyår, och sen är det bara 6 månader kvar tills jag åker tillbaks till fina sverige.

Nu springer kidsen omkring i lägenheten och leker tigrar och pirater, vi ska snart ta oss ut. Tyvärr regnar det så min pälsjacka lär ju se ut som en död katt efter vi vart ute.
Ska starta jullistan på spotify nu och sen fixa till mig lite! Bilder kommer imorgon, PUSS

RSS 2.0