TOMORROW

Imorgon vid den här tiden sitter jag på ett flygplan till NY, hur underbart?! Det kommer bli ett fruktansvärt jobbigt avsked imorgon på flygplatsen. Men jag kommer hem om ett år, och då får jag träffa mina underbaringar igen!
Det kommer bli ett superbra år, det vet jag! Uppdaterar så fort jag kan & hinner.
Puss på er, vill bara säga att jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän allra mest<3

GISLEDAGARNA FREDAG & LÖRDAG

































tackar folket för en superbra helg!


ONE DAY LEFT

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, idag blir min sista dag i sverige på över ett helt år. Vill ni veta hur det känns i min mage nu?! Som om 3000000 fjärilar tagit sig in och tävlar i att göra loopings. Jag packade det mesta igår, men har fortfarande lite kvar och fixa idag. Har inte bestämt vilka skor jag ska ha med mig än.
Nu sitter jag hos amar, ska fixa mig och sen dra en runda i centrum. Sen hem till amandas familj och säga hej då!
Helgen var föresten toppenbra, ska försöka hinna med att lägga ut några bilder i eftermiddag. I eftermiddag ska vi dessutom ha lite avskedskalas för släkten och sen sover amar hos mig, underbart!
Nu ska jag gå, hörs sen!

♥ YOU SMILE, I SMILE



Godmorgon.
Idag ska jag & brudarna ovan göra stan osäker. Det luktar party och jag tänker verkligen ha roligt min sista helg här hemma. Idag börjar gisledagarna (let´s google it if u dont know what it is ^^) och ikväll ska vi grilla hos Amanda och imorgon blir det party för hela slanten! Men innan jag beger mig ut måste jag börja packa usaväskan, & dessutom packa inför helgen då jag inte kommer vara hemma fören på söndag!
Ha en toppenhelg, uppdateringen kan nog bli lite halvbra i helgen.


GREAT DAY











lycka!


HEJ!

Godkväll.
Skrev precis ett långt inlägg om hur min dag sett ut. Nu tappade jag suget när allt försvann, har iaf jobbat, mött upp Bea för en fika, hämtat ut mitt pass/visum och fikat med min fina pojkvän. Dessutom har jag hunnit med att ringa och skälla ut lönekontoret för att dem envisas med att antingen ge mig för lite eller för mycket i lön, men det löste sig & jag är supernöjd. Imorgon ska jag och mr underbar åka till Ullared och köpa ny mobil och en extern hårddisk till mig. Känns skönt, att ha bilderna säkra om datorn pajjar.
Nu ska jag dejta min kudde, kan vara bra och få mer än 5 timmars sömn någon natt.
Godnatt alla söta!

TOMAS SABO




Bild på berlocken jag fick av pappa & familjen, sen en bild på armbandet och alla berlocker. Jag älskar det här armbandet!


YEAH



I´ve decide, den är skönheten blir min imorgon. Plus en extern hårddisk i samma färg, mm I love being in love with pink stufs!


ONSDAG

NU JOBB, sen fika! Vet ni hur cptrött jag var imorse? Måste bara delge er det, jag snoozade i säkert 40 minuter innan jag fattade att jag skulle gå upp. Så nu har jag stressat på mig kläderna, stressat i mig frukost & stressat på mitt smink. För att inse att jag faktiskt blev färdig i tid, sånt känns skönt, haha.
Ha en bra onsdag!

..



mitt rum igår när jag städade min gåinigarderob, eller ja det är mer ett skrymsle för skit.


A NIGHT AT DADDYS PLACE



Jag var hemma hos pappa ikväll, och det var jättemysigt. Dem hade lagat god mat och jag fick superduperfina presenter. En kassbok, 100 dollar och en berlock till mitt Tomas Sabo armband i form av en rosa klacksko. Jag insåg verkligen att jag inte kommer få träffa min underbara familj på ett helt år. Riktigt kände efter hur det kändes att krama syskonen och pappa. Så jag kan minnas det när allt känns jobbigt och fel, tror att man mår bra av att tänka på sånna minnen då.
Ikväll har jag också gjort mitt hår en nyans ljusare, det blev jättebra! Om två sekunder ska jag sova, väntar på att Amar ska ringa och säag godnatt. Imorgon blir det kort jobbdag och sen fika med Bea. Senare ska jag städa mitt rum ordentligt och baka muffins om jag hinner.
Godnatt!




I've never thought I'd love anyone so much ♥


IF YOU KNOW HOW LONELY MY LIFE HAS BEEN

Godmorgon!
Jag vaknade riktigt utvilad för en gångs skull, trots att jag somnade sent. Men konstigt nog spelar timmen när man börjar mellan 8 och 9 stor roll, jag var garanterat tröttare igår.
Idag hoppas jag på att mitt visum kommer och att jag får mail från cc om vilka som åker samma datum som mig. Kul och se även om man vet några stycken redan! Ikväll ska jag åka hem till pappa och umgås, känns underbart!
Och om en vecka exakt är jag på väg till NY, HOW LOVELY?! Jag måste nog börja packa, som jag sagt nu varje dag i en vecka redan.
Oops, nu måste jag dra mig till jobbet! Ha en bra tisdag :)

TO BUY, OR NOT TO BUY



funderar på om det här ska få bli mobilen som följer med mig till usa. Eller om jag ska köra på min gamla, hmm. Tål att tänkas på, 1500 kr är trots allt inte så mycket.


SKYLIGHT



remember, it´s the same sky.


SOON

8 dagar kvar, sen kommer jag att vara i NY. Hur underbart?!
Idag ska jag baka muffins, ska ha hejdåfest för vännerna på torsdag, hoppas på en helkul kväll.
Funderar på att lägga mig ute i solen en stund med, det är helt underbart bortsett från att det  blåser en del.
Måste dessutom börja tänka på packningen idag med, blir till & snåla med kläder denna veckan så man slipper tvätta, haha.
Får nog bli en powernap innan jag gör något annat btw, är trött!

outfit



lördagens, linne h&m, tights lindex, "bh" h&m. Helt ful pose, men ja ni kan titta på vädret ^^

PICTURES FROM A SUNNY DAY

























underbar helg som sagt.


AMBASSADEN & HALMSTAD

Jag har knappt varit hemma sen i onsdags, åkte till sthlm i torsdags. Och på fredagen var jag på ambassaden, träffade världens underbaraste brudar. Ett stort plus var vädret, vi satt ute och åt glass vid vattnet, och sen var vi på CC.s kontor för lite information (helt onödigt enligt mig). Åkte hem direkt efter mötet, och då åkte jag nästan direkt hem till min kärlek. Shit vad man kan sakna någon, myskväll med film och chips. I lördags åkte vi ner till halmstad, gick på stan, åt glass och på kvällen var på bio. Min helg har varit helt underbar, och nu börjar man verkligen räkna dagarna tills det bär av.
Ska redigera lite bilder från helgen, så dem kommer nog ut här snart!

18:48

CC ringde precis och frågade om jag hade skickat in min hälsoundersökning och personlighetstestet. Jag som skickade mail dit idag och sa att jag hade skickat det, fick tom svar på mailet ^^ ah, inte lätt för dem att hålla reda på alla kanske. Imorgon ska jag & magnus åka till stockholm, och på fredag ska jag ihop med michaela ta mig till ambassaden för och fixa det där nedrans visumet!
Nu ska jag ta en dusch, och sen blir det nog lite snabb packning och efter det ska jag lägga mig i sängen och titta på Grey´s anatomy!

WHAT A LOVELY WEATHER

Goddagens.
Vilket UNDERBART väder det är idag. Jag har klippt gräs, varit  på vårdcentralen och gjort hälsoundersökning (det gick toppen och läkaren var helt underbar), sen har jag köpt frimärken samt varit på banken och betalt visumet. Om en stund ska jag över till fam andersson på födelsedagsfika, mår illa men det får gå ändå. Hepp, nu ska jag byta om, sen cykla iväg till fikat :P mums. Haha.





älskling, mina tankar är hos dig och din familj<3

HARD WORK, WORK

Nu sitter jag på jobbet, har rast för tillfället. Vi har varit ute sen 12, har ni märkt hur underbart skönt vädret är? Konstigt hur det kan skifta från dag till dag. Igår var barnen ute med overoler och idag springer dem i bara tröjor eller t-shirt.
Hoppas solen är framme hela dagen, kan behöva lite solsken när man ser ut som en albino efter en lång lång vinter.
Ne nu ska jag snart ut igen, hoppas vi ska vara ute länge till (och att solen håller sin söta näsa framme).

GOOD MORNING

Idag om 2 veckor vid den här tiden så är jag antagligen framme eller nästan framme på flygplatsen I göteborg. Det är ganska overkligt att tänka på tycker jag, samtidigt pirrar det i magen på ett riktigt bra sätt idag! Om en liten stund ska jag iväg och jobba, jobbar en timme extra idag. Sen ska jag till banken och betala mitt visum och dra ut ett sånt där kontoutdrag. Jag måste åka hem till amanda idag och hämta lite saker jag glömde där i lördags med.
Ni får ha en bra dag, speciellt tjatte, fnatte & marie!

FEELS LIKE HOME



"If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much"


I JUST HAD TO

Jag behöver få skriva detta.


Det känns så sjukt jävla bra.
Och samtidigt gör det så jävla ont.
Ibland anser jag att läget hade varit bättre om vi hatat varandra.
Avskedet hade varit så mycket lättare, allt hade varit så mycket bättre.
Men smärtan då är värd allt vi har varit med om.
Den är värd att få vakna med dig en regnig morgon och ändå se solsken.
Den är värd att vakna mitt i natten och känna dina andetag i nacken.
Den är värd våran kärlek, dina pirriga kyssar, dina mysiga kramar, ditt fina leende,
ditt underbara skratt, dina glittrande ögon.
Din förmåga att få mig att le och känna trygghet när jag helst vill bryta ihop och tappa allt.
Det vi haft, det kommer slå allt annat jag någonsin kommer vara med om.
Och jag kan bara hoppas att vi om ett år ses, och hittar tillbaks till varandra.
Du vet, att min största rädsla är att någon ska ta min plats i ditt hjärta.
Din plats i mitt hjärta är säker, den kommer du alltid att ha.
Jag älskar dig nu & för alltid.

OTROLIGT

15 dagar kvar och jag undrar om jag får börja packa nu?!

UNDERBAR HELG

Halloj.
Jag har haft en toppenhelg ihop med underbara människor. Konfirmationen gick toppen och amanda sjöng superfint i kyrkan (ihop med sin kusin)! Och att bestämma grillkväll igår var det bästa vi gjort på länge, det var en av det bästa kvällarna jag varit med om. Dessutom hade jag & amar 9 underbara månader, kärleken växer bara mer och mer för den grabben. Känns hemskt att behöva åka ifrån honom, samtidigt tror jag att vi klarar oss genom det här, i alla fall så hoppas jag det.
Idag ska jag bara ta det lugnt, det har varit full rulle hela helgen, så det blir laddning inför jobb imorgon. Saknar mina dagisbarn.
Hörs ikväll.


AMANDAS KONFIRMATION









min kamera vägrar samarbeta med mig, det blev knappt några bra bilder trots att jag knäppte av hur många som helst. Lite smått irriterad nu, konfirmeras gör man bara en gång och jag ville få till några bra bilder. Men ja, nu är det som det är, hat åt min d80 idag. Den saknar färger som min d50 hade.


VISUMET

ÄNTLIGEN, färdig med ansökan. Och den här gången gjorde jag allt rätt (förhoppningsvis) haha. Hoppas inte jag har glömt något viktigt papper man måste ha med sig. Ska upp till banken på måndag och betala plus be dem skriva ut kontoutdrag, vilket man tydligen måste ha med sig ><
Och idag är det bara 18 dagar kvar tills jag åker, vill ni veta att jag är asballanervös? Guud, jag ska verkligen iväg, seriöst jag är så pass trög att jag fortfarande har svårt att förstå det!
Nu ska jag byta mitt påslakan, längtar efter mitt rosa! haha

BYEBYE

Nu åker jag hem till amanda, blir nog ingen uppdatering fören imorgonkväll. Vi ska duka imorgon eftermiddag i församlingshemmet, och sen kommer amar hem till mig.
Skickar en hälsning till mina fina ankor och marie :D

LITTLE MARBLES



"Gu vad du är vacker, själv är jag lite söt"


TORSDAG, I THINK THE DAY IS RED ^^

Godmorgon, jag vaknade för sådär 2 minuter sen. Vaknade halv 4 inatt och sen var det kört, kunde inte somna om fören runt halv sex. Ja, min man kommer nu tro att jag blivit bortförd av aliens, men du, jag såg inte ugglan! Kanske att jag ser den inatt ^^ haha. Nu ska jag tvätta håret, sen baka en kladdkaka åt mamma och efter det ska jag hem till amanda för att tillbringa natten där, underbart. Imorgon kommer amar hem, också en sak som är underbart. På lördag är det amandas konfa, tror jag är mer pepp på det än vad hon är, förstår inte hur min kära bästa-vän-lillasyster-på-låtsas brud blivit så stor ;) Puss på dig gumman!

NU, DUSCHEN!

ADORABLE



All that I´m after is a life full of laughter, as long as I´m laughing with you.
I'm thinkin' that all that still matters is love ever after.
After the life we've been through, ´cause I know there´s no life after you ♥



THE LOOK FOR TODAY







såhär ser jag ut idag, om ni skulle råka fundera på det liksom.


10:19

Hej.
Blev inget jobb idag, halsen värker och jag känner mig helt slut i huvudet. Sovit så himla dålig inatt, massa tankar som flyger runt. Både negativa och positiva, mest positiva faktiskt.
Idag ska jag städa, samt försöka hitta någon som kan göra en kopia på mitt körkort så jag kan skicka efter det intaernationella, det ska tydligen ta mer än två veckor vissa gånger.
Måste betala räkningar med, visst är det kul?! NOT..
Får nog bli lite smstjat med tjatte och fnatte med, bästaste ankorna helt klart! haha.
Hörs senare!

THE KIDS





Jag ska vara au pair hos världens sötaste tvillingpar!


"GU, VAD DU ÄR VACKER, SJÄLV ÄR JAG LITE SÖT"




Nu funkade det och lägga upp bilder, jag beställde boken "jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" , och Little Marbles nya skiva "vi slutar när vi är klara", förra veckan. Idag fick jag två fina paket på posten. Jag kan känna total lycka av att få en ny skiva, en ny bok eller en ny film. Lyssnat på skivan hela kvällen, jag älskar deras texter. Helt osammanhängande egentligen, men samtidigt kan man utläsa en mening.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, blir tidig nattning, börjar jobba halv 8 imorgon och slutar halv 4. Sucks.
Puss & godnatt på er!


GRRRRRRRHHHH

Mitt internet har frispel, så jag kan inte ladda upp bilder. Skulle visa en bok & en skiva jag fick på posten idag. Men jag återkommer senare!

I´VE DECIDE


finaste kusinalva.


Hej!
Jag har valt att pausa min andra blogg jag driver på devote, och flytta över helt till den här. Troligtvis bara för ett tag, eller ja under mitt år i USA. Därför kommer bloggen inte enbart handla om USA nu i början. Utan massa annat som händer i mitt liv under tiden jag väntar på att få åka iväg på ett garanterat oförglömligt äventyr.
Nu ska jag iväg & jobba, ha en bra tisdag folks!

*

Knatte, Fnatte & Tjatte blir au pairer, en helt ny kalle anka tidning kan jag lova! haha

OVER AGAIN

Åhhh, jag måste skriva om hela min ansökan :( insåg igår att jag fyllt i fel där man skulle skriva vart ens pass utfärdats. Så ikväll måste jag fylla i en ny, nu vet jag i och för sig lite info jag måste ha uppskriven innan jag börjar med ansökan. Det blev ganska mycket panikletande i fredags. Så, den här gången kanske jag inte är lika nervös när jag ska fylla i.
Idag är det 22 dagar kvar tills jag åker, har fortfarande inte förstått. Inte fören igår när jag började lägga fram kläder (bara lite test), så slog det mig riktigt hårt att jag ska åka.
Känner dock på mig att det här kommer bli super, känns bra att Marie kommer ner i augusti med, någon man "känner" sen innan!
Snart ska jag åka iväg till amanda en stund, och ikväll, ja ni vet hur min kväll ser ut, visumansökan it is.

EVEN MORE NERVOUS TODAY

Hej, eller ja godmorgon för min del.
Idag är det 23 dagar kvar tills jag åker, som ni ser här till höger i menyn. Jag har spenderat min helg hos amar, vi var på a6 igår för att förnya min garderob, till min stora besvikelse hittade jag nästan ingenting. Blev en konfirmationspresent till amanda, sen inte mycket mer.
Sitter just nu och tittar på filmen som madde lade in på sin blogg på barnen. Längtar tills jag åker!
Jag känner hela tiden den där nervositeten i magen, börjar känna att den stör mig lite ibland, det gör ont på ett obehagligt sätt. Fyllde i visumansökan i fredags, jag är så sjukt rädd för att något ska ha blivit fel. Tänk om dem nekar mig visum? Vet att det ska mycket till för att det ska ske, men ändå. Tror fler känner såhär, jag är rädd för att inte kommer iväg.

Nu ska jag umgås med min släkt som är på besök, behöver tänka på något annat så jag slipper känna nervositeten..

NERVOSITET

Jag är nervös, nervös för det mesta nu för tiden. Dessutom verkar det inte som att någon mer än jag ska flyga från Landvetter 1 Juni. Alla åker från Arlanda, och visst vi möter upp arlandaplanet på frankfurt. Men jag vill ha någon att hitta med på flygplatsen i frankfurt, håller alla tummar för att Patrik (en kompis gamla klasskompis) åker den 1 nu. För i så fall åker han från Landvetter, då slipper jag irra runt själv på flygplatsen.
Nu har jag fått skriva av mig lite, idag tänkte jag ta foto till visumet. Men först ska jag jobba några timmar!

FLIGHT

Wooow, jag fick mina flygtider idag. Flyget lyfter 10:55 från Göteborg den 1 Juni. Det innebär att jag är i USA, NY, 19:44  1 Juni.
Har knappt fattat att jag ska åka, igår var vi och köpte en röd stor resväska och en svart liten till mig. Den svarta ska jag ha som handbagage. Me lajki!
Nu måste jag snart börja planera lite packning, köpte massa småsaker igår med, schampoo, balsam, ansiktstvätt, hårspray och sånt. Konstigt nog fick ALLT det plats i min necessär, ganska så jättebra!


AMBASSADEN 21 MAJ

För 1,5 vecka sen fick jag hem alla papper om visumet, jag ska till sthlm 21 maj och besöka ambassaden. Dessutom vill CC att jag ska komma upp till dem på någon förberedelseträff, jag är ungefär såhär sugen på det >< not. Men det är tydligen obligatoriskt, så jag måste. Vet knappt hur jag tar mig till sthlm än, får lösa det denna veckan, annars blir det lite smått panik sen.
Jag ska i alla fall ta tag i ansökan idag, som ska göras på nätet. Och i veckan ska jag gå och fixa ett foto till visumet, måste också läsa igenom visumpapprena jag fick av CC.
Ikväll kommer amar hit, underbart!


RSS 2.0